![]() |
|
Krádež UPC karietDneska sa mi stala úžasná vec, ukradli mi z auta mimo iných vecí aj neregistrované karty UPC, keďže zastupujeme aj UPC.Nosím karty z predajne stále domov, lebo niekedy spravím zmluvu aj doma a dneska to dopadlo takto. Mal už niekto z vás podobnú skúsenosť? Ako ste postupovali? |
silverosbd
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 269 |
![]() |
|
RE: Krádež UPC karieta koľko ich bolo ? Boli funkčné ? čísla kariet máš k dispozícii?vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Krádež UPC karietNo nejdříve bych to nahlásil i někde jinde než tady.. :)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Krádež UPC karietneboli funkčné, ešte na nich neboli spravené zmluvy, čísla kariet mám už som bol aj na polícii, zajtra zavolám do upc, ja len či má niekto podobnú skúsenosť ako to riešilo upc. |
silverosbd
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 269 |
![]() |
|
RE: Krádež UPC karietTakovéto karty lze zprovoznit/cryptowoks/pohodlně i bez smlouvy :8)Tudíž dají se perfektně prodat/originál dragon UPC/ :laughing:Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Krádež UPC karietŘekl bych něco mezi doživotím a oprátkou.Zvlášť když na to máš "papíry".. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Krádež UPC kariet@hery, to je možné, ale pachatel by se musel jmenovat hery..Pravděpodobněji je bude zkoušet v nejbližším bankomatu.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Krádež UPC karietno veď práve preto ,že sa dajú sprevádzkovať. Bude to problém nájsť. Upc bude musieť nejakým spôsom nájsť čísla kariet.aj to len ak by chcel niekto rozšírenú ponuku. Bude to ťažké.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
oneeeeeRozšířená ponuka jde právě na takovéto karty,a pak na nich jedou i HD a i maďarské programy v plné paradě,včetně některých programů HD C+Nordic, :8) a jejich čísla karet,už mě pak nezajímají nikoho,jedině snad POLICII.:8) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
Heryuž máš Duo card? ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Krádež UPC karietA co, tieto karty maju dozivotne zapisy, ci ako ? :)))AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
drobečeknemám,změnil jsem strategii mám Dreamboxy 800HD,vše jede jako z praku,nemám již potřebu se honit za kartami a moduly.Dělám ty kartičky jen už,když mě to chytne a chvíli mě to třeba baví.Jinak vše OK včetně té zmiňované N3 na všech platformách,kde je :8) R^ Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: Krádež UPC karietto by nam hery mohl prozradit, to zni jako by mely unlimited globalfree :-)a to pritom upc tuto funkci pry nepouziva takze jak to je, na upc zablokovat tyto karty a vydat si nove, vyrobni naklad karty je 1EUR (za tolik je prodava i skylink). |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
RE: Krádež UPC kariethery no konecne ze si uz presiel na DM ked som Ti niekedy davno pisal ze Ta to neminie tak si zaryto obhajoval Vantage ale vidim ze si to uz pochopil ze je to ine kafe. |
coral
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 339 |
![]() |
|
![]() |