Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Skylink - Výměna

Kolegové, Web stánky Skylink - karta výměna - první odstavec, modře zvýrazněno , "" výměna "" , karta CRW výměnou za IRDETO a ICE - komedie i když následuje dále, : karta výměna je ICE. !!! To Chachaři neznají rozdíl výměna nebo koupě !!! Dle prvního odstavce je i výměna karta Irdeto, potom to, ale není pravda, černě - výměna pouze ICE. Kdo to tak dobře u Skylinku napsal - super mistikace.

CES
Registrace: 4/2007
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink - Výměna

Já už se nesměju :) Prostě špaňelštině nerozumím :((

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Tomiku - dík.

Jsi mě s tím Španělskem předběhl, budem,." Býka z Ostravy dráždit červeným hadrem ". EL TORO !!! OLE - já jsem byl v Barceloně na coridě a bomba 2. hodiny a 6. býků - det - OLE :laughing: :laughing: R^

CES

pro pána CES

Teď už fakt nevím oč ti jde?? Tys jako čekal, že ti někdo k té kartě dá i modul či co? Nebo dokonce STB? Pokud ano, tak bys měl spíše zaklepat u nějakého jiného providera. A to, že skylink opouští kodovací systém, který má již teď dost děr...viz třeba ORF a austria sat, je docela pochopitelné.
Když už počítáš, tak já taky přidám své počty. Karta výměna koupená za 500kč v Ostravě, přijel sem si pro ní osobně služebním vozem a po registraci karty obdržel 600kč, které jsem poté utratil za balík HDplus. Já tedy 100kč v plusu na nějaké to pivko v mé oblíbené hospůdce. ;)

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

wladys

Ty neumíš číst a plácáš - a dost ser-š mě na 1.000,- % Ty vole, tady píšu že na to nám a Skylink si dělá KOZY , máš IQ - 0155 % a °C., A modulů mám dost, vole čti jiné dis. vlákna a tam to má návaznost. A který vůl Tě zamětnal??

CES

Bojím se, že když tě teď za ty nadávky nepošlu odpočinout, tak mě ostatní nařknout z pedofilie :((

Tomik535

Tomik 535 - admin.

Klidně na týden, - na citrona, ale tu pedofilii neberu . Jo do 28. 12. 2012. beru. cvak - teď.

Jo klidně, to beru na citrona do 28.1.2012- bez odporu- souhlasíš. čas 00.00 29.1. 2012. R^ R^

CES

Už ti nechci více ubližovat, tímto vláknem si se vytrestal dostatečně sám.

Tomik535
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra