![]() |
|
Rozdíl v modulech?Jaký je rozdíl když je na modulu Technisat napsáno TECHNICRYPT Nebo TECHNICAM.Oba jsou cryptoworks.Chci koupit tak se ptám.dík za info. |
tomek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 266 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Rozdíl v modulech?TECHNICAM je snad 8 let starý,takže kup ten TECHNICRYPT,ale dnes kupovat čistý Cryptoworks ,proč když CW končí.To už radši tento MASCOM CryptoWorks/Irdetohttp://www.e-satelity.cz/dekodovaci-modul-cryptoworks-irdeto-mascom/ Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
habrUž jeden technisat modul mám a valí super a tak jsem chtěl v bazaru koupit ještě jeden..mají být v přijímači nejlépe oba dva stejné.. |
tomek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 266 |
![]() |
|
RE: Rozdíl v modulech?Pokud šlape na karty ICE v pohodě, tak proč ne... :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Rozdíl v modulech?Jo jasně to už je na tobě,ale i dva stejné moduly se mužou hádat.Já třeba používám v Opticumu 9500 ve čtečkách Skylink ICe + Cslink neomezenou (pseudo Prima Hd) a programy stejné na obou kartách se nesekají ani nevypisují hlášky. Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Rozdíl v modulech?@tomek - osobně věřím především tomu co mám vyzkoušené a zbytečně neexperimentuju, pokud k tomu nemám důvod, staré CW moduly mohou jet s ICE ještě roky (nebo taky ne, ale to se neví ani u nových modulů...) takže na tvém místě bych koupil přesně ten co už máš, je největší šance že to pojede... |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
tonekCo máš za T. sat ? Já jsem měl na CRW Eurocam SCM Smart červený a OK, potom 3.dny v provozu Mascom IR/CRW a ten Omko doporučuje - a šel za týden z domu pryč. Mám Irdeto Smit HD, rozhraní oboje CI/CI+, s ICE kartou, jde OTA Skylink a OK nahrává na HDD a Flasch. V Technisatu HD8-SX. To rozhraní CI a CI+ je důležité znát. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
CES ****Mám v HD8-SX modul Mascom IR/CRW s kartou ICE už měsíce a chodí to v pohodě. Mám tam však FW 1.20 ne ten poslední 1.23. Nevidím žádný důvod ho dávat z domu pryč. Lhal bych, kdyby tvrdil, že se nikdy na chvíli neukázala hláška "Kódováno ...", ale to je tak sporadicky, že to ani nemá cenu brát v úvahu při jeho hodnocení.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscer - kolegoDěkuji, že reaguješ a souhlas s Tebou : ano Mascom IR/CRW - jsem do něj najel FW 1.23. a Hrůza!!! . Hlášky a i je vypínal, no dával jsem i inicializaci CI modulu - po přepnutí mezi HD a SD no k Nasr-ní. Je škoda že jsem nevěděl o FW 1.20. . Ale fakt ten Smit HD je Bomba SUPER : rychlej bez hlášek a spokjenost - mají v e-satelitech Jablonec n.N. za cenu pod 700,- kč. A Tebe si moc vážím - vždy rozumná komunikace. R^ R^ CES. |
CES
![]() |
|
RE: Rozdíl v modulech?Mascom s FW 1.23 úplně v pohodě a hlášky se dají samozřejmě vypnout. Výhodou je dekódování víc programů naráz. Ale zřejmě si to nesedne s TechniSatem, což bude ten zádrhel. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
PitomecAno, ideální stav je bez hlášek a vypínáni, ...atd.. Přeju Ti technickou spokojenost. |
CES
![]() |
|
RE: Rozdíl v modulech?Je to zaujimave, ja mam dva tieto moduly Mascom 1.23 v Technisat Isio S1, karty ICE + Next a ide to ok, hlasky len po zapnuti a niekedy (malo) pri prepinani. Moduly prepnute do modu cw a hlasky v menu vypnute. ;) |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: Rozdíl v modulech?Plno lidí má sw 1.23 a samořejmě hlášky vypnuty včetně mě já ho měl i v servisu na kontrolu a hlášky dává jen při přepnutí programu na program a to nepravidelně tak 4x za hod ZAKODOVÁNO 4vt to trvá a pak OK jiný hlášky nedává .Více se stím prý nedá nic dělat a to jsem několikátý měsíc zabýval i u Masconu . .Je pravda , že při SW 1.20 to nedělalo a vše chodilo jak má .Jsem blbec , že jsem ho přehrál na SW 1.23 , protože jsem myslel , že na ICE kartu musí být ale není to pravda. Musím znovu nahrát spět SW 1.20 . Jde to už mám nekoho na to ale doma to já neudělám přes signál . Ted jedu na http://www.eltasat.cz/satelitni-a-dvb-t-technika/smit-irdeto-ci-skylink-ready-modul a dobrý taky řekl by i rychlejší přepínání bez hlášek atd. |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Rozdíl v modulech?pro HornetF18Někdy mě i ty 4x hlášky za hod ser... proš to mít . Já chci nerušený příjem a hned po přepnutí a ta hrůza mít to třeba 3 roky ? Zapoměl jem napsat v čem to mám . PANASONIC S VESTAVĚNÝM SATELITEM 2009 . |
standa111
![]() |
|
RE: Rozdíl v modulech?Mascom 1.23 jsem zkoušel v Arivě200 jel bez problemu jak CSlink CW tak Skylink CW |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
HornetF18Ano, ale Ty tam máš rozhaní CI+ a to je trochu rozdíl o proti CI. U Technsatů dost zásadní. |
CES
![]() |
|
RE: Rozdíl v modulech?standa 111, no 4 hlasky za hodinu by ma asi hnevali....mne to robi ovela, ovela menej - nastastie. |
HornetF18
![]() |
|
RE: Rozdíl v modulech?mascom asi nebude vyhovujuci pre Panasonic |
HornetF18
![]() |
|
RE: Rozdíl v modulech?On není vyhovující pro nic. Max. pro sd uničtečku a kartu Irdeto.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Rozdíl v modulech?ale při SW 1.20 vše chodilo aspon u mne jak má bez hlášek atd. i na ICE kartu . Nechal jsem se nalákat k lepšímu , stabylnějšímu SW 1,23 a špatně to dopadlo . |
standa111
![]() |
|
standa111Jestli máš to, co píšu josceroj, tak to udělel. R^ |
CES
![]() |
|
535 - admin ???Čas dnes 19:25:03 - Ty - admine: - Rozdíl v modulech, si o tom musíš Tomíku něco nastudovat, jak Tě mohl p. Výleťal udělat adminem ???? |
CES
![]() |
|
RE: Rozdíl v modulech?Možná máš pravdu, proto aby bylo spravedlnosti učiněno zadost, ti to místo nabízím. Sice ze mu za to omlouvám, protože to vůči němu vůbec nepovažuji za korektní, ale přesto ho zkusím požádat, aby se mezi náma rozhodl.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
co tady blbnete? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Rozdíl v modulech?Tomik 535,ja tejto problematike moc nerozumiem, ale to co pises, je nejake divne...neviem podla coho posudzujes moduly Mascom, ci mas nejake osobne skusenosti, alebo len z pocutia. Ja mam dva tieto moduly a idu ok viac ako pol roka :-) takze to je moja skusenost, ak mas opacne skusenosti, napis ich sem, nech aj ostatni vedia a poucia sa :-) |
HornetF18
![]() |
|
RE: Rozdíl v modulech?Posuzuji ho pouze s fw 1.23. Zatím jsem nenašel něco, co by ho zkouslo bez občasných prodlev při přepínání či dokonce restartů přijímačů. To, že to někomu nevadí je věc druhá. A taky jsem jistě nezkusil všechny..To, že nefunguje korektně ani v Mascomech je prostě trapné. V čem ti teda jede naprosto bez těchto problémů? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |