Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Al Jazeera sport

Mám zájem o kartu Al Jazeera sport,ale slyšel jsem,že u
většich obrazovek(mám uhlopříčku 82cm)obraz má tendenci
kostkovat.Víte někdo o tom více?Poraďte prosím.

pifl
Registrace: 4/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43
Odpověď v diskusním vlákně

RE:Aljazeera sport

Zapoměl jsem dodat mám přijimač Argus vip2.

pifl

RE: Al Jazeera sport

Nemá to co do činění s velikostí úhlopříčky. Jen je tam prostě trošku ošizený datový tok. Ovšem, za ty peníze... To ČT kostičkuje už více než půlrok, platíš za ni 135 měsíčně, a nikoho to nesere.

polulin
Registrace: 10/2007

no sledujem to často,ale kostičky som ešte nevidel,treba si poriadne nastaviť "fidlátka"... R^ :laughing:

Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,

mat
Registrace: 1/2006
Galerie: mat

RE:Al Jazeera sport

Takže pánové myslíte,že to není tak hrozné.Vy mate přijímáte zmíněný kanál v pohodě?Myslíte,že bych do toho jít?

pifl

Pokud sleduješ fotbálky, tak je prakticky nezbytnost. Komplet LM, španělská a italská liga, francouzská. Anglické poháry.

polulin

polulin,díky pomoc a radu.Máš pravdu,jde mi jen a jen o fotbal.

pifl

Omlouvám se,ale mám ještě jeden dotaz.Na té nabídce je jen
Al Jazeera sport1-8 bez 9 a 10.Chytnu v té verzi 1-8 Ligu mistrů a Evropskou ligu? O ty soutěže mi hlavně jde.Poraďte mi prosím.

pifl

9,10 patří do jiného paketu s HD ,které s touto kartou nepřijmeš máš to na jejich WEBU.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Za ty peníze na jeden rok se tato karta ani nevyplatí,

mat: neval mu do hlavy šrouby ,i když máš fidlátka dobře seřízeny,vymačkneš kvalitu rovné tak sportitália 1 a 2,které jedou na Sky itália v SD,ato teda je kvalita na houby :8)
Jak si jednou zvykneš na kvalitu HD programů
SKy Deutch,C+Nordic, Digitál +,Platforma HD,Sky Itália atd.
tak ztratíš o Araby a jejich sporty zájem,už mě to ani nevábí to tam přepnout i když to jede také. :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

To už je lepší vrazit peníze do CYFRA+,máš to v HD a uvidíš také skoro všechny fotbaly. :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

Pánové děkuji za rady.Na HD zrovna nerajtuju,když bude obraz jako při bundeslize na Eurosportu2,tak budu spokojený. :)

pifl

Šrouby do hlavy ti valí akorát Hery. Cyfra LM ani EL rozhodně nemá. Doporučuji nyní jen kartu na 1-8, 9 a 10 můžeš přikoupit později. Na 9 a 10 má totiž být nyní Africa Nations Cup a EURO 2012, takže to pěkně zdražili. To můžrš sledovat na Eurosportu, nebo jiných televizích.

polulin

polulin díky,rozumím. :)

pifl

pifl

Al Jazeera sport ma sice peknu ponuku ale obraz je totalne nahouby. aspon pre mna urcite.
ako pise "hery" ak raz okusis HD kvalitu na SKY Italy, SKY DE, D+ a podobne tak sa na nejakych arabov naozaj ani nepozres.
trosku postuduj po internete a dozvies sa vela zaujimaveho ako prijmat pakety co som ti tu napisal za pekne peniaze ;)

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto
Registrace: 6/2010

Ahoj,kartu jsem měl loni a na plasmě 107cm nestál obraz opravdu za moc,je to kvalitou blízko Sport 1/2. Šel bych do Cyfra+,jejich SD je na velmi slušné úrovni.

csman
Registrace: 8/2010

Kua, neumíte číst! Píše, že to chce na Ligu mistrů a Evropskou ligu. To by si jich teda na Cyfře užil.

polulin

Na LM a EU mu stačí novasport , čt4 a STV2,Jinak na Premier ligu,spanělligu a Ital ligu může koukat právě na tu cyfru,tak,že si to trochu prohlídněte co kde chodí a pak piš chytrej :8)A nebo vyhazuj peníze za hnuj!! Rv

hery

Aha, takže když ČT4 dává Účka s Basilejí, NovaSport Dortmund - Marseille, slováci to samé a já chci vidět kanonýry v Pireu, tak si přepnu asi kam, ty páteční lanškrounský chytrolíne??? Na araby.

polulin

Yellow Dragon-Al Jazeera,na této kartě,která není ani tak drahá jak originál to běží už dva roky bez problému,to bych radší bral toto,když už jste tak tvrdohlvý a chete koukat na špatnou kvalitu.A běží tam i 9 a 10 program. :8)

hery

Já né na araby,já třeba na Sky Italia/všechny fotbaly a výsledky ten večer/.Na ten šrot arabský se koukej sám,chytroline!!!! :8) když jseš jak furiant.

hery

polulin má pravdu,jde mi hlavně o LM a EL něco shlédnu přímo a zbytek si nahraji a koukám do noci.Cyfru+ jsem měl zase to tak velká sláva není,hlavně bez LM a EL.

pifl

Škoda slov. Ty máš výsledky ten večer a já čekám na ráno, až si to přečtu v novinách.

polulin

@hery-nko

nikdo tu šrouby do hlavy nedáva,ked chce futbal,tak ho tam ma dosť,vyborná ponuka je aj na Digialb,no a kvalita ako u nas SD,niekde aj lepšia,tak sa tu stále nevyťahuj čo sleduješ, sledujú to aj iný a sú ticho... tvojim HD
PS:niekedy si bol rád aj za zrnité ORF,tak nerob fajnovku :laughing:

Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,

mat
Registrace: 1/2006
Galerie: mat

Kašlem na to,vždyť je to blbost se takhle dohadovat,jdem koukat na Bundesligu,dnes hraje Mnichov!! :8)

hery

No, konečně se na něčem shodnem.

polulin
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra