![]() |
|
Al Jazeera sportMám zájem o kartu Al Jazeera sport,ale slyšel jsem,že uvětšich obrazovek(mám uhlopříčku 82cm)obraz má tendenci kostkovat.Víte někdo o tom více?Poraďte prosím. |
pifl
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 212 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
RE:Aljazeera sportZapoměl jsem dodat mám přijimač Argus vip2. |
pifl
![]() |
|
RE: Al Jazeera sportNemá to co do činění s velikostí úhlopříčky. Jen je tam prostě trošku ošizený datový tok. Ovšem, za ty peníze... To ČT kostičkuje už více než půlrok, platíš za ni 135 měsíčně, a nikoho to nesere. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Al Jazeera sportno sledujem to často,ale kostičky som ešte nevidel,treba si poriadne nastaviť "fidlátka"... R^ :laughing:Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
RE:Al Jazeera sportTakže pánové myslíte,že to není tak hrozné.Vy mate přijímáte zmíněný kanál v pohodě?Myslíte,že bych do toho jít? |
pifl
![]() |
|
RE: Al Jazeera sportPokud sleduješ fotbálky, tak je prakticky nezbytnost. Komplet LM, španělská a italská liga, francouzská. Anglické poháry. |
polulin
![]() |
|
RE:Al Jazeera sportpolulin,díky pomoc a radu.Máš pravdu,jde mi jen a jen o fotbal. |
pifl
![]() |
|
RE:Al Jazeera sportOmlouvám se,ale mám ještě jeden dotaz.Na té nabídce je jenAl Jazeera sport1-8 bez 9 a 10.Chytnu v té verzi 1-8 Ligu mistrů a Evropskou ligu? O ty soutěže mi hlavně jde.Poraďte mi prosím. |
pifl
![]() |
|
RE: Al Jazeera sport9,10 patří do jiného paketu s HD ,které s touto kartou nepřijmeš máš to na jejich WEBU.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Al Jazeera sportZa ty peníze na jeden rok se tato karta ani nevyplatí,mat: neval mu do hlavy šrouby ,i když máš fidlátka dobře seřízeny,vymačkneš kvalitu rovné tak sportitália 1 a 2,které jedou na Sky itália v SD,ato teda je kvalita na houby :8) Jak si jednou zvykneš na kvalitu HD programů SKy Deutch,C+Nordic, Digitál +,Platforma HD,Sky Itália atd. tak ztratíš o Araby a jejich sporty zájem,už mě to ani nevábí to tam přepnout i když to jede také. :8) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Al Jazeera sportTo už je lepší vrazit peníze do CYFRA+,máš to v HD a uvidíš také skoro všechny fotbaly. :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE:Al Jazeera sportPánové děkuji za rady.Na HD zrovna nerajtuju,když bude obraz jako při bundeslize na Eurosportu2,tak budu spokojený. :) |
pifl
![]() |
|
RE: Al Jazeera sportŠrouby do hlavy ti valí akorát Hery. Cyfra LM ani EL rozhodně nemá. Doporučuji nyní jen kartu na 1-8, 9 a 10 můžeš přikoupit později. Na 9 a 10 má totiž být nyní Africa Nations Cup a EURO 2012, takže to pěkně zdražili. To můžrš sledovat na Eurosportu, nebo jiných televizích. |
polulin
![]() |
|
RE:Al Jazeera sportpolulin díky,rozumím. :) |
pifl
![]() |
|
piflAl Jazeera sport ma sice peknu ponuku ale obraz je totalne nahouby. aspon pre mna urcite.ako pise "hery" ak raz okusis HD kvalitu na SKY Italy, SKY DE, D+ a podobne tak sa na nejakych arabov naozaj ani nepozres. trosku postuduj po internete a dozvies sa vela zaujimaveho ako prijmat pakety co som ti tu napisal za pekne peniaze ;) motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
RE:Al Jazeera sportAhoj,kartu jsem měl loni a na plasmě 107cm nestál obraz opravdu za moc,je to kvalitou blízko Sport 1/2. Šel bych do Cyfra+,jejich SD je na velmi slušné úrovni. |
csman
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
RE: Al Jazeera sportKua, neumíte číst! Píše, že to chce na Ligu mistrů a Evropskou ligu. To by si jich teda na Cyfře užil. |
polulin
![]() |
|
RE: Al Jazeera sportNa LM a EU mu stačí novasport , čt4 a STV2,Jinak na Premier ligu,spanělligu a Ital ligu může koukat právě na tu cyfru,tak,že si to trochu prohlídněte co kde chodí a pak piš chytrej :8)A nebo vyhazuj peníze za hnuj!! RvDreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: Al Jazeera sportAha, takže když ČT4 dává Účka s Basilejí, NovaSport Dortmund - Marseille, slováci to samé a já chci vidět kanonýry v Pireu, tak si přepnu asi kam, ty páteční lanškrounský chytrolíne??? Na araby. |
polulin
![]() |
|
RE: Al Jazeera sportYellow Dragon-Al Jazeera,na této kartě,která není ani tak drahá jak originál to běží už dva roky bez problému,to bych radší bral toto,když už jste tak tvrdohlvý a chete koukat na špatnou kvalitu.A běží tam i 9 a 10 program. :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: Al Jazeera sportJá né na araby,já třeba na Sky Italia/všechny fotbaly a výsledky ten večer/.Na ten šrot arabský se koukej sám,chytroline!!!! :8) když jseš jak furiant.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE:Al Jazeera sportpolulin má pravdu,jde mi hlavně o LM a EL něco shlédnu přímo a zbytek si nahraji a koukám do noci.Cyfru+ jsem měl zase to tak velká sláva není,hlavně bez LM a EL. |
pifl
![]() |
|
RE: Al Jazeera sportŠkoda slov. Ty máš výsledky ten večer a já čekám na ráno, až si to přečtu v novinách. |
polulin
![]() |
|
@hery-nkonikdo tu šrouby do hlavy nedáva,ked chce futbal,tak ho tam ma dosť,vyborná ponuka je aj na Digialb,no a kvalita ako u nas SD,niekde aj lepšia,tak sa tu stále nevyťahuj čo sleduješ, sledujú to aj iný a sú ticho... tvojim HDPS:niekedy si bol rád aj za zrnité ORF,tak nerob fajnovku :laughing: Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
RE: Al Jazeera sportKašlem na to,vždyť je to blbost se takhle dohadovat,jdem koukat na Bundesligu,dnes hraje Mnichov!! :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: Al Jazeera sportNo, konečně se na něčem shodnem. |
polulin
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
![]() |