Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Ariva 200 - nefunguje SKYLINK, ani kanaly zdarma

Zdravim,
pred par dny mi prestali jit programy SKYLINKu, tedy ty kodovane, vcetne neplacenych (Prima COOL, CT1,2, Nova atd.). Nekodovane funguji (TA3,CT24, Ocko).
Zkousel jsem nekolikrat naladit, kanaly to najde, ale stale tma. Na infolince SKYLINKu mi rekla ze mi posila znovu zapis na kartu, at prepnu na CT a hodinu pockam na zapis dat. Samozrejme to nepomohlo. Zkousel jsem nekolik ruznych FW a setingu, napr. od Lososa nebo Kuzmy (urcite je nekdo znate:).
Napriklad Prima COOL mi najde na 12070, ale jen tma.
Bohuzel, nepomohlo zatim nic...poradi nekdo?
P.S. Jine kodovane kanaly na jinych satelitech mi chodi (Bulsat, Canalsat atd.).

ubu2
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

že se ptáš

s tvým datumem registrace,skus tam jinou kartičku,nebo co se změnilo ,než to kleklo,možná blocker,jiné možnosti jsou R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: Ariva 200 - nefunguje SKYLINK, ani kanaly...

Vypni si bloker.

polulin
Registrace: 10/2007

A pokud nevíš jak, tak se mrkni do "settingy.txt" od losose... ;)

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr

Nepomohlo:)

Zdar,

to ze jsem davno registrovany, neznamena ze jsem odbornik :)
Pokud vypnuti blockeru dle settiny.txt od losose znamena zapnout/vypnout EMM v menu, to jsem zkousel nekolikrat na ruznych setingach, a nic .(
Nemohl by mi nekdo poslat funkcni seting na ubikus@seznam.cz , jen tak pro zkousku ? :)

Diky
Pavel

ubu2

Potom už asi zbývá jen jedno : dáváš kartu do čtečky špatně ! Jinak už fakt nevím... ;)
Karta se vkládá kontakty dolů a dozadu.
Settingy ti nikdo nemusí posílat, na TV Freaku si to přece můžeš stáhnout sám a to i s návodem na použití...

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr

Tak s tou kartou by me to napadlo taky :) Ale ja ji ani nevyndaval, bez to prestalo jit :)
Jasne, vsak pisu ze setingu jsem vyzkousel nekolik.
No uvidim, vezmu kartu, zajdu do prodejny kde sem to koupil, a zkusime ji tam, treba je to jen o tom ze nejak neprochazi na ni zapis kodu, pry to obcas Ariva dela, ze ta interni ctecka to zkazi...

ubu2

UPDATE : uz funguje...nechapu, znovu jsem si, uz ze zoufalstvi, zkusil poslat z webu nove registracni zapisy, znovu jsem jako uz nekolikrat prepnul na CT1...a vida, najednou to slo.
Tak nevim.

Diky za rady a snahu
Pavel

ubu2

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra