![]() |
|
GoSat7055 HDZdravím dámy a pánové...Zvažuju obměnit svů stávající Homecast H8000 s HDD,který hned po zapnutí začne ukládat hodinu vysílání na HDD a pak si to můžu přetočit, za novější přístroj GoSat 7055. Ten má sice taky funkci PVR a Timeshift,ale jedná se mi o to,jestli umožňuje taky automatické ukládání na ext. HDD nebo flash,bez toho,abych to musel zapnout ovladačem...Máte s tím někdo nejaké zkušenosti...? |
rinkoo
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 75 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
RE: GoSat7055 HDPokud bude v menu zapnutý, mělo by to takto fungovat, přece ho nebudeš stále znova zapínat. Ale tento stb neznám.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: GoSat7055 HD...zkoušel jsem předtím HS 3200 CIIR a taky Orion II HD a bohužel to neuměly... |
rinkoo
![]() |
|
RE: GoSat7055 HDGosat7055 podporuje PVR a tvůj požadavek by měl normálně splnit, nevidim jediný důvod, přoč by neměl po naprogramování časovače natočit záznam ze stavu Stand-by. To je snad normální vlastnost přijímače s PVR, ne?V časovači si můžeš nastavit režim záznam, probuzení a spánek. S jakou pravidelností, či konkrétním časovým rozmezím záleží na tvém nastavení. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: GoSat7055 HDSaxone- nerozumíme si...Nechci si to naprogramovat...Chci aby to ukládalo do jakési " mezipaměti" na flash a po vypnutí přístroje se to vymaže.Nebo po přepnutí na jiný kanál začne zas ukládat znova... |
rinkoo
![]() |
|
RE: GoSat7055 HDAha, už jsem to taky pochopil, rozdíl je, že ten tvůj homecast má hdd interní, proto se obávám, že toto ten Gosat taky umět nebude. Zkus něco podobného, třeba Mascom 5301, vypadá jako jeho brácha..Ale je strašně pomalý. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
automatický TimeshiftAha, tak tohle musím vyzkoušet. Co vím, tak u Vantage toto nastavit jde, ale u Gosata jsem to ještě nezkoušel.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: GoSat7055 HD...Díky za info...Nevíš ještě o nějakém jiném přístroji...?Ten Homecast mi prozatím vyhovuje,ale po 6-ti letech provozu je HDD strašně hlučný, a při stávajících cenách HDD a receiverů si myslím že nemá smysl kupovat nový disk....Spíš bych chtěl něco,co umí nahrávat na flash nebo ext.disk tak jako ten Homecast... |
rinkoo
![]() |
|
RE: GoSat7055 HDJen tě upozornuji, že Gosat7055 je obyčejný lowend. Být tebou, tak bych se spíš ohlédnul po něčem dospělejším.Sám jsem Gosat začal poslední dobou taky dávat, protože té drtivé masáži Skylinku se těžko ubráním, už mě nebaví lidem vysvětlovat, že "Skylink Ready" neni jediná a nejlepší cesta. Prostě jsem ten model vybral/především díky záloze settingu a PVR/, ale žádná sláva to teda neni. Osobně bych se podíval po nějakém linuxovém stroji, třeba VU+ má několik verzí. Tam si můžeš podobné vychytávky nastavit tak, jak se ti to ted možná ani nezdá v tom nejlepším snu. Sám nyní poznávám VU+Ultimo a jsem čím dál více nadšený. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: GoSat7055 HDPříště napiš že chceš TimeSchift R^ :)))AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: GoSat7055 HDbigj- je to tam napsané...ale je rozdíl timeshift a timeshift...Zkus si přečíst co jsem psal... |
rinkoo
![]() |
|
RE: GoSat7055 HDSaxon-e To VU+ vypadá super...ale ta cena... :( Je pravda že pořizovací cena Homecastu 8000 byla cca 10.000 Kč,ale už se mi do toho nechce tolik vrážet...Mám jenom základ od Skylinku a na 95 % si nebudu platit HD programy... |
rinkoo
![]() |
|
RE: GoSat7055 HDMáš pravdu, co jsem mél opticum 9500 tak tam to jelo od zapnutí,teď mám Amiko alien a tady jsem to nezkoušel ,ale v menu to je. Skus Edision Argus R^AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: GoSat7055 HDAsi myslel timeshit, podle toho, co tam dávaj... :)))Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: GoSat7055 HDbigj- No vidíš...Ten Opticum 9500 nevypadá špatně a ani cena není na zahození...Opravdu tam funguje to nahrávání hned od zapnutí? |
rinkoo
![]() |
|
rinkoonejde přece o to, co si budeš platit, ale jaký uživatelský komfort a spolehlivost očekáváš.Jsou lidé, kteří si pořídí Arivu a jsou spokojení... Homecast 8000 byla slušná střední třída, Gosad je lowend. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: GoSat7055 HDOpticum9500 už asi neseženeš, takže by to mohl umět ten bratříček Argus.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
vadný SW?Předminulý týden jsem ho chtěl poslat a prodejce mi zavolal že mi ho nedoporučuje jelikož je stahují z prodeje z důvodu blbnoucího SW a že nechce spolupracovat se Sky kartou.Tak nevím co je na tom pravdy tak jsem raději vzal optibox-ten je prakticky totožný.Ví o tom někdo něco? :( |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: GoSat7055 HD...no právě...přístrojů s PVR a timeshiftem je spousta...Otázka je,jestli umožnují to, co můj stávající Homecast... to nikde v návodech není a objednávat a zkoušet přístroje z eshopů se mi ne že nechce,ale ... Arivu bych si nkoupil,nemám v ní důvěru...Proto zkouším zdejší uživatele, jestli s tím mají zkušenosti... |
rinkoo
![]() |
|
slávistaa to píšeš o Gosatovi? Jestli ano, pak to bude nějaká blbost, protože Gosat7055 pracuje s kartami ICE i Irdeto od Skylinku bez problému. Proč by měli stahovat z prodeje přijímače kvuli blbému SW, logicky?? Opravený SW se dá přece dostat několika způsoby k zákazníkovi.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: GoSat7055 HDMyslím že Gosat je dobrý průměr s poměrem cena-vlastnosti. Cena je lákavá.Já mám 7050 a jsem spokojený.Má lepší design než 7055. Také oba přijímače mají OTA a aut.přelad.programů ( nevím jak ostatní přijimače). A nebál bych se,protože se jich prodá několik set týdně :) |
jindraa
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
RE: GoSat7055 HDma lepsi design, ale nema PVR....On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: GoSat7055 HDSaxon:Ako si prišiel na to, že gosat 7055 nemá PVR? Samozrejme, že má. A je to skutočne výborný prijímač pre otho, kto che pozerať programy, prípadne nahrať, ale nemá záujem stále inštalovať nejaký nový soft!! VU+Uno 4K SE; Panasonic 49FX700; DIGI Slovakia
|
homko
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
RE: GoSat7055 HDBeriem predošlú poznámku späť. Asi sa tvoja poznámka týkala GS7050.VU+Uno 4K SE; Panasonic 49FX700; DIGI Slovakia
|
homko
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
RE: GoSat7055 HDasi urcite. Gosat7050, alias Optibox Zebra nemaji PVR, ale Gosat7055 PVR naopak ma, tak jsem to myslel i psal.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: GoSat7055 HDpodívej na HDboxy, www.hd-box.cz, podobná cena a větší možnosti než gosat ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
![]() |