Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

TV Philips 37PFL8605K

Nakolko je problem v spoločnom rozvode nastavit 3 pozicie 19,23,08/použil som sat AB Cryptobox 400HD mini ovladanie aj nastavovanie je vyborne chyba je len že mi často vypadava zvuk na 2-3 sec.skušal som všeky HDMI vstupy aj vystupy LPCM,BS zmenit všade vynechava na inom TV OK.može mi niekto poradit DAKUJEM

argochem
Registrace: 1/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TV Philips 37PFL8605K

Tento problem niekto popisoval par mesiacov dozadu aktualizuj si soft v TV ak nepomoze skus aj v boxe.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Problém by měl vyřešit: http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=37PFL8605H/12&slg=cs&scy=CZ&mid=Link_Software

mispi
Registrace: 1/2009

A Ikarie XB-1 se neozyva

Ale pozor on ma model K cize asi aj sat tuner!

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Máte pravdu, to "K" jsem přehlédnul.

mispi
Registrace: 1/2009

TV Philips 37PFL8605K

Ja som mal podobny problem a vyriesilo sa to az vymenou STB poskytovatela IPTV, ale mozes to "docasne" vyriesit pripojenim cez komponentny vystup/vstup YPbPr a audiom, Philips niekomu menil signalovu dosku, ktora v modeloch 2010 (vyroba v niekolkych tyzdnoch) nebola kompatibilna s HDMI niektorych STB a inych zariadeni.

johnysk
Registrace: 3/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra