Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Doporučte PVR přijímač

Dotazů na doporučení satelitního přijímače už tu byla spousta. Přesto jeden přidám, ovšem s konkrétními požadavky.
Tedy, doporučte mi, prosím, satelitní přijímač, který vyhovuje následujícím požadavkům:

Full-HD přijímač.
Připojení k internetu, možnost nahrávání na síťový disk (NAS) přes počítačovou síť.
CI slot (budu tam dávat kartu Cryptoworks pro CS Link), Irdeto.
Možnost vytvoření aspoň 4 skupin oblíbených programů.
Dobře fungující řazení a číslování oblíbených programů.
Slušná rychlost přepínání programů.
Dobrý obraz a zvuk.

Zcela nepřijatelné jsou pro mě přijímače typu - "s alternativním firmwarem to bude fungovat", apod. Nejsem ladič, který touží hrabat se v přijímači. Mám jen konkrétní požadavky a chtěl bych prostě přístroj, který je splňuje.
Důležité je pro mě to nahrávání na NAS disk. Přijde mi hloupé připojovat k přijímači USB disk, když mám na zdi za přijímačem ethernetovou zásuvku a 4TB disk připojený k síti.
Předem díky za tipy. ;)

Tomas007
Registrace: 8/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Doporučte PVR přijímač

:))) :))) :))) :))) :))) R^ to asi nesplní žádný.

koax
Registrace: 2/2008

Tiez si myslim ,ze taky co rozbalis ,zastrcis a zapnes asi neexistuje.Vsade nieco budes musiet stelovat.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Samozřejmě, že neočekávám, že vyndám z krabice přijímač a pojede to. Běžné nastavení LNB, družic, kanálů a spol. je samozřejmé. Co nechci, jsou nucené změny firmwaru a úpravy podobného typu.
V nějakém e-shopu jsem už viděl Full-HD přijímač s nahráváním na NAS disk, ale ani jsem si ho nepoznamenal, protože byl už na první pohled hodně nedůvěryhodný.

Tomas007

Sietove prostredie asi najlepsie zvladaju linuxove stroje.Skus sa pozriet tymto smerom.Ten soft pokial ti bude fungovat podla tvojich predstav nemusis roky menit.Ale tazko radit kazdy ma iny pohlad na vec.Pozri nieco co vychadza z Fortisu alebo xtrend,VU+,ClarkeTech.Alebo pockaj mozno sa ti niekto ozve kto pouziva NAS na nahravanie.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Podařilo se mi najít dva přístroje, které by mohly vyhovovat:
SKYTEC ROYAL Twin tuner
Vu+ UNO

Dvojitý nebo jednoduchý tuner neřeším. Názory, zkušenosti?

Tomas007

Skytec HD 110 IR

LIKO
Registrace: 1/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra