![]() |
|
Skylink: Po přeladění rozjedeme výměnu karet CSLZdravím, nemáte někdo nějaké kuloární zprávy o tom, jaká budou lákadla pro CSlinkáře k přechodu na Skylink? |
ESPOSITO
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 472 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75 | |
![]() |
|
RE: Skylink: Po přeladění rozjedeme výměnu kar...Na ponuku aka bude od Skylinku, z prechodu CSlink CW na Skylink kartu ICE vymena, inak CSLink karta CryptoWorks pojde este 3 roky teda do roku 2015 takze ty co maju len neplatene kodovane programy ct1, ct2, tvprima, nova, stv1, stv2, atd... tak sa nemusia bat ze im nepojdu na karte Gital CW a CSlink CW :8)Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
RE: Skylink: Po přeladění rozjedeme výměnu kar...1. Kdo má u CS linku jen základ, toho to neoslovuje a pojede na základ tak dlouho, dokud mu přístroj či cryproworks neklekne. Což má před sebou tak cca 3 roky.2.Naopak ten kdo jede na placenou nabídku, ten toho využije. 3.Získá přechodovou kartu, která jeho stroji prodlouží životnost pokud má doma CRT televizi a DVB-S stroj. 4.Získá možnost HD pokud má novou TV a nový SAT. 5.Zde jsou možná odpůrci výměny podle příspěvků cca 20 no a já už mám- již nyní seznam 100 lidí, který již na to čekají, jen co to spustí :O :) Takže každému to co chce! :laughing: Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Skylink: Po přeladění rozjedeme výměnu kar...A jak to bude s těmi, kteří již vlastní kartu CSlink Irdeto, využívají placenou nabídku a budou chtít případně přejít ke Skylinku?Tady by snad ani nemusela být nová karta, ale pouze "papírový" převod karty od CSlinku na Skylink a majitel karty by mohl jet dál s původní kartou Irdeto od CSlinku v síti Skylinku. :lookaround: |
roman63
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 114 |
![]() |
|
RE: Skylink: Po přeladění rozjedeme výměnu kar...Opravte ma, ak mi nieco uniklo, ale nemala by dalsim krokom byt nejaka "synchronizacia" programovej ponuky? Teraz mi to pripada tak, ze ak vymenim cslink, pridem napr. o AXN alebo Minimax (nehovoriac o dalsich), co sa mi zda dost velky nezmysel. Predstavujem si to tak, ze by mi vymena mala dekodovat aj tieto programy, co by teoreticky mohla byt dobra sprava aj pre sucasnych majitelov skylink kariet (ICE a Irdeto) |
JanoJ
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
RE: Skylink: Po přeladění rozjedeme výměnu kar...Taky si myslím, že v souvislosti s výměnou k tomu dojde. Přece si Skylink nenechá ujít zákazníka, který má zájem o placené programy. Navíc přibudou potencionální další kvůli rozšíření programové nabídky. Ta "umělá konkurence" jak to funguje teď je podle mě dlouhodobě pitomost..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Skylink: Po přeladění rozjedeme výměnu kar...Tomik,presne tak.Taky si myslim,ze se programy od CSlinku objevi i u SK karty se spustenim akce.Uvidime s cim prijdou. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
@Tomik535netvrdím, že to tak nebude, ale rozhodně si nemyslím, že to bude hned jak se rozjede výměna. Skylink by musel nejdřív mít hotové smlouvy s poskytovateli programů která má CS Link a pochybuju, že už je má hotové. Mimo to by to bez zvýšení ceny balíčku, nebylo zrovna nejvýhodnější(pro Skylink) za každý přidaný program se platí ... |
Fire
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 250 |
![]() |
|
RE: Skylink: Po přeladění rozjedeme výměnu kar...Vždyť stačí k CSlinkovým programům připojit Caid Skylinku, upravit zápisy a již předplacený balíček může klidně dojet tak jak si ho předplatil.Ani nemusí nabízet "náhradu" v podobě multi na stejné období apod. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Skylink: Po přeladění rozjedeme výměnu kar...Spíš to vidím na nový balíček CSlink...a to bude asi vše co po CSlinku zbude. ;)Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Skylink: Po přeladění rozjedeme výměnu kar...Což je to samé, co jsem napsal, jen jde o to, zda si ho budou moci předplatit i stávající "skylinkáři" nebo bude dostupný jen pro "vyměněné". ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Skylink: Po přeladění rozjedeme výměnu kar...podla mna tie kanaly vypnu..platene ..tie co skylink nema film+ axn a minimax a td...kto prejde na skylink dostane nejaky bonus a musi drzat klapacku..kto neprejde..tomu pojdu len neplatene stanice..prip. mu dojde predplatne..na tie platene a potom to vypnu..v cw. a papa.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Skylink: Po přeladění rozjedeme výměnu kar...:))) Riešenie jednoduche ,odstrihnu mi multy z CRW karty Skylink a to ma fakt uz napalia ,viac im nezaplatim ,Odstrihnu mi Mojich 6 z Gital CRW CSlink ,koniec peniazkom ,a az zajdu az po novu IRDT CSlink co mám z Totalom na nejaku vímenu ICE ,tak vyhodim STB Von oknom a strčim antenu na strechu a napojim DVBT.Ja im za nepodarenu ICE 24 Eur nedám ,šak im platim poctivo cez 250 eur každy rok ,čo chu ,šak su smiešny za tích 24 Eur si človek tak objedna s prepačenim Hoo....o ,nie kuknuť sa na ochutnavku. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Skylink: Po přeladění rozjedeme výměnu kar...ja dvb t nechytim...to je ta slavna svk digitalizacia...a la towercom...ale nemam problem nahodit share ked ma nas...rdia...skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
PISTOK153Ked doteraz platis balik Multi v Skylinku a Mojich 6 v CSlinku, ze sa vzdas toho, neverim, bude to tvrdy abstak :)))Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
PISTOK153A v čem je ta ICE karta nepodařená? Já mám tři (jednu jen se základem, druhou s MultiHD + balík HBO a třetí je Next) a žádný problém s nimi nemám.A že jim nedáš 24 EUR? Je to tvoje svobodné rozhodnutí. Nikdo tě nutit k výměně nemůže. Ale může se stát, že se časem nebudeš dívat, protože si nepředplatíš (na starou kartu). Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Skylink: Po přeladění rozjedeme výměnu kar..."Skylink by musel nejdřív mít hotové smlouvy s poskytovateli programů která má CS Link a pochybuju, že už je má hotové."ja len tak skromne dodam, "Skylink" s nikym zmluvu neuzatvaral, a zrovna tak "CSlink" (Skylink,CSlink je len oznacenie platformy), vsetky prava a povinnosti zo zmluv predchadzajucich majitelov (Towercom atd..) presli na noveho vlastnika (M77 Group, zhodou okolnosti rovnaky vlastnik pre obe), a teda, ako uz Tomik napisal, je to len otazka technickeho riesenia, nie otazka zmluv (teda len za predpokladu, ak by M77 zatlacila na programera pokial ide o cenu, co si ale v tomto pripade nemyslim) ono ak by v ponuke bol napriklad program, ktory je nutne viazat respektive nie je mozne viazat na urcity balik, v takom pripade by prislo na rad rokovanie o zmluvnych podmienkach, no AXN takym programom urcite nie je, a Film+ ti su radi ze su :8) (nic v zlom priatelia od Film+) nech sa dari, ahoj ;) (alfasex/UK) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
@alfasexvěř mě, že to není tak jednoduché tak to popisuješ :-) část programetů má požadavky o zařezení svého programu do nějakého typu balíčku, podle toho jsou vyjednané jednotlivé ceny atd. nejsem si jistý zda bude tak jednoduché smlouvy z Media a Trade převést na M7/M77 a jen tak je spojit, tady pak jde o cenu, každá společnost má podle počtu abonentů na ten daný program stanovenou jeho cenu, pokud by se spojily základny tak by programerovy odváděli výrazně méně a jsem si jistý že to má programer ošetřené :-) u některých programů to možná bude easy, ale u některých určitě ne, třeba AXN jsou poskytovány stejnou společností jako HBO. S HBO má zase velmi dobré vztahy DK, jsou tam i různé osobní vazby. Rozhodně to nění jen technická otázka. |
Fire
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 250 |
![]() |
|
@joscerPretože nevidim patričny dovod meniť za ICE ,ked aj tak raz to 0D96 vypnu ,hádam si nemisliš že to pojde večne v CRW mode a potom to aj tak pojde v IRDT , tak Nech ponuknu rovno IRDT ,a za Druhé ,kedže mám aj tu CSlink IRTD ,a to sa chlubil kedisy raz pán JG že obsah tíchto kariet sa dá uplne Prepísať ,tak potom nech to spravia a pridaju tam CAID Skylink.A ešte tu máme tu Regionalizáciu na ktoru sa zabuda ,ale znova može byť ,takže Prevádskovať dve ICE v STB sa mi nezdá bohvie čo z hladiska funkčnosti a ešte jak zapnu Surflock ktorého sa nevedia dočkať ,no Lepšie to bude podla mna z Dvoma IRDT. |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Skylink: Po přeladění rozjedeme výměnu kar...Asi mi to nějak nemyslí. Pořád jsem nepochopil, v čem je ta karta nepodařená.A podle čeho soudíš, že provozovat dvě ICE v jednom STB není bůhvíco z hlediska funkčnosti? Poč by měly být 2 IRDT karty v tomto směru lepší? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
pistokCo to meles o vyrazovani ICE z provozu? Proc by to delali,kdyz je to taky Irdeto karta? Taky by me zajimalo jake mas problemy s ICE.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
RE: Skylink: Po přeladění rozjedeme výměnu kar...@joscer, to neřeš, kde nic není ani smrt nebere ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Skylink: Po přeladění rozjedeme výměnu kar...A co mají dělat ti jako jsem já,kteří mají CSlink základ a k tomu zaplacený jeden program do roku 2015. |
Kedar77
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
wladysnemam problémy z ICE ,len prve serie boli vadné ,no nechajme tak ,a povedz mi prečo by to neurobili ,zaťial všecko čo som povedal ,stalo sa a to ste ma vzdy predtím zdrbali jak Psa a hele ...ICE Karta má zabezpečiť hladky prechod na IRDT ,teda može prísť raz doba ked vinde vyjadrenie že Certifikovanych STB je už dosť a preto nevidíme dovod ....šak vieš ,pretože staré dekodéry nesplnaju požiadavky ochrany a bla bla ,teda vyššieho zabezpečenia a novích funkcii pre príjem Platformy. :))) |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Skylink: Po přeladění rozjedeme výměnu kar...To co umi cista irdeto umi i ICE a navic funguje v Cw. Nevim jak ty si predstavujes hladky prechod? Ten tvuj mi moc hladce nepripada. Ice by dle tve dedukce nemela vubec zadny smysl.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
Fireja sa teda necham prekvapit, ci moje znalosti veci su zle, a tvoje su lepsie, urcite veci na sklo nepatrianech sa dari, ahoj ;) ps: "fuzia" HBO AXN prebehla ak ma pamet neklame v roku 2003, tykala sa strednej EU, a ako mame vsetci moznost vidiet, HBO sa ku AXN stavia v pozicii nevlastneho bratra :8) nuz ale i to ma svoje dovody, ze? ... a osobne vztahy su sice krasnou vecou, len skoda, ze top manager ma zadeklarovane od vlastnika co si moze dovolit a co nie, takze osobne nadstandard vztahy su snad dobre nato, ze na stretnutie prides bez kravaty :))) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75 | |
![]() |
|
![]() |