![]() |
|
Gital - přelaďování problémZdravím a prosím o radu. Dnes jsem přelaďoval zákazníkům cca deset receiverů (HD i SD) - všechny v pohodě, jen u SD receiveru Koscom SDF3510 s kartou Gital nenaběhly programy Nova Cinema ani Prima COOL a Love, zajímavé že NOVA na tom samém TP jde. Také Prima Family nehraje, přitom na tomto TP čétéčka hrajou. Poslal jsem refresh (je to kartou, v jiném receiveru také tyto nešly), ale zřejmě v Media Vision nestíhají posílat refreshe. I když jsem programy i TP vymazal a naladil znou, tyto kanály prostě nejdou. Díky předem. Jinak NOVA HD - super kvalitka obrazu, opravdu klobouk dolů. R^ |
rush
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: Gital - přelaďování problémPrima Love se vůbec nepřelaďovala, takže pokud nejede, tak tu plečku s UNI čtečkou hoď do popelnice a nesváděj to na zápisy od CS Linku :lookaround: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Gital - přelaďování problémJenže doteďka P.Love šla. Dal jsem proladit 12.070 a přestala, to samý Cool a N.Cinema. Jinak Koscomy žádný plečky nejsou - patří do skupiny kvalitních německých držáků, i když pravda, já bych to doma nechtěl :) HD je HD R^ :) |
rush
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
![]() |