Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Homecast 3200CIIR a 11895 MHz

Nastala u mne po přeladění taková zajímavost - jestli se sní někdo též nesetkal.
V továrním nastavení jedou všechny programy co zůstávající na své pozici bez problému - nepřesouvaji se. Po provedení scanu všech nových programů, některé přestanou jít - sat hlásí služba neni připojena - jedná se o volné kanály.
Tato udělá např. CETV, TV8 a ještrě jeden. Nedívám se na ně, ale je zajímavé, že v základním naastavení to jde a po scanu už ne.
Mam ty Homecasty 2, dělaji to oba (verze SW 8 zatím poslední), strarý SD Homecast bez problému, stejně jako Gosat 7055.

zdrk15
Registrace: 5/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Homecast 3200CIIR a 11895 MHz

ano setkal s tímto problémem.Vůbec nechápu větu co na mě vyvalil HC - služba není spuštěna-CETV,TV8.Dotaz na tebe scanoval jsi celou družici po přeladění nyní?

Ufones
Registrace: 5/2010

Scanoval jsem to včera - bez obrazu u těchto kanálů. Dnes ještě ne - zkusím večer.
Včera jsem si s tím truchu hrál. Po továrnim nastavení obě stanice šli - poté jsem dal scan pouze CAM kanálů - stanice šli dále (mimo STIL, ten se FTA a není zatím v továrním nastavení). Když jsem dal scan i pro FTA kanály - obě stanice bez obrazu.
Další pokus byl - po tovarnim nastavení jsem povolit automatické dolaďování - poté okamžité zmizel obraz u těchto stanic.
Tak jsem nahrál z USB zálohu, dále mam u těchto kanálů uvedeno "služba není spuštěna" (stejně na ně nečumím) a bude čekat co bude dál. Třeba pomůže až další verze softu.

zdrk15

zdrk15

Z tvého popisu případu mám v hlavě guláš.Kdyby se přidávaly nové prog.pro přeladění ručně po jednotlivých fq.tak stát by se nemělo nic tak jak např.u Zebry.

Ufones
Registrace: 5/2010

Když ručně ladím přímo 11895, tak se stávající stanice pokud mají stejné parametry, tak se přepíší.
To samé se ději i při automatickém dolaďování.
Tyto stanice stejně nejsou, ikdyž provedu kompletní výmaz všeho a žačnu od nuly, přímo vyhledání stanic na 11895.

zdrk15

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra