Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

kupa DVD prehravača aky

poradte aky DVD prehravač na avo súbory s podporou českych tituliek

šofran
Registrace: 1/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

RE: kupa DVD prehravača aky

dvd je na súbory ts iso. kúp si usb kľúč. ten zožere aj avo súbory ba aj kadečo iné. titulky sú v dnešnej dobe samozrejmosťou.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

teraz ides kupovat dvdecko ? :D skoda penazi kup si BD player alebo dlna telku alebo telku s usb alebo BD rekorder R^

hello hello

martiner
Registrace: 10/2008

DVD je mrtvé

Nekupovat :8)

Nervoš
Registrace: 1/2006

Vy ste co Frantisek Dobrota? Balabamba balabamba?
Ked ma vela DVD doma preco by si nejupil,vela to nestoji.Jasne ze dnes je vlea inych moznosti.Aj cez siet ale niekto nemusi byt doma v sietach a je jednoduchsie mat prehravac.Nakoniec vela ludi nahrava na disk a potom pali DVD-cka tak co?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

RE:kupa DVD prehravača aky

Já jsem spokojen s:http://www.seaservis.cz/eshop/index.php?main_page=product_info&products_id=187

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1

@liquere

zdar! Opět musím s tebou víc,než "jen" souhlasit. Já mám doma cca 400dvd (nejstarší jsou z r.2004) a i tedˇ si něco "napálím" ze sat. na dvd,ale přitom to prcnu i do divixu-pro případ.Prostě jsem také na dvd zvyklý... Ale to už fičím něco i v Blue-ray ale divka jsou pořád divka :)))

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

...ja som bol konečne štastný ako blcha, keď som dostal všetky DVD-čka na HDD vo forme .iso obrazov a tie prehrávam v MM prehrávači.
...ináč aké máte po rokoch skúsenosti s čitateľnosťou DVD-čiek?!

brga
Registrace: 9/2009

@brga

začnu od CD Audio.Mám plno origo cd.první jsou z r.1993 - šlapou zcela bez problému.A oo se týče dvd-ta jedou také v poho (od r.2001)...

jamess96

Ve škole jsme se učili, že nahrávka na CD má min. životnost tuším 150let? :)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

první CD

origo 1985 OK,první výpal CD 1996 OK páleno rychlostí 2x cena prázdného tuším 500kč R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Tomik535

ve škole toho nakecali R^ :laughing: R^

pierrepetr

150 let?

to mne jako přežije? Do hajzl*u... :laughing: :laughing: :laughing:

jamess96

gramodeska

prý 1000 let R^ :laughing: R^

pierrepetr

zaleži ako to skladujete a na čo ste to napalili a akou rychlostou, tie orginaly su lisovane tie nie su napalovane , vydrzia viac :8)

hello hello

martiner

a Lenin

na vždy-je prej věčný :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

jamess96

martiner

souhlasím,ti rychlopaliči na kšeft DVD do roka v háji,jinak výpalům se dává větší životnost ,než lisovaným R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

a trvacnost alebo pocet prehrani ? R^

hello hello

martiner

martiner

nevím jestli ten laser nějak zkracuje životnost,to je k zamyšlení R^ :laughing: R^

pierrepetr

Mam doma tiez dost dvd-ciek,ale nikto ich v dnesnej dobe,ked sme obklopeni mediami zo vsetkych stran nepusta. Akurat dnes som mozno po dvoch rokoch pouzil jedno v zdielanej dvd mechanike pc na skusku,ci mi ho prehra moj android mobil.

Kasr
Registrace: 8/2008

Ked to dobre skladujes vydrzi to dlho.Aj tak mam dojem ze volakedy boli kvalitnejsie media.A vela dnesnych mechanik nedovoli jednoducho pomalsiu rychlost napalovania,pripadne soft.Tie prve co sa napalovali 2x rychlostou su este stale v poriadku,dokonca boli drahe znackove veze co nerozpoznali napalene cd ked bolo robene vyssou rychlostou.
Ale tym rychlopalicom o to ani nejde su to kotolnici.... R^ :laughing: :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Kdysi se tvrdilo, že u CD je to patnáct let.
To by mě už půlka audiotéky nehrála :-D
A hrajou, dokonce i ty první vypálený.

Martin79

Šofrane:
Pokud rozumim otázce tak, že chceš koupit samostatný přístroj-tedy DVD přehrávač, ne SW přehrávač do PC, tak se zajímej o :
Jestli to umí avi, xvid,divx , napálený jako data, jestli to má dekoder 5.1, abys to mohl případně připojit k nějakýmu levnýmu domácímu kinu typu Genius apod, který nemá dekoder, a co umí čtečka USB a čtečka karet s podporou SDHC. Jestli to má dekoder se pozná podle toho, že je vzadu basa konektorů Cinch a čtečky to chce vyzkoučet. Samozřejmě by to mělo mít taky HDMI.
Pokud chceš na tom poslouchat hudbu, je dobrý vyzkoušet MP3 napálený na CD/RW a DVD/RW s různým vzorkovacím kmitočtem a bitrate-mě např. už 320 kb/sec. nebere. Prostě aby to bralo to, co třeba pálíš do auta.
Něco si vyhlídni na krámu, doma si k tomu najdi specifikaci na Netu, pak si něco napal, vem USB a jdi do krámu vyzkoušet. Prodavači ti většinou moc neporadí. Pokud chceč zkoušet Portable HDD, měl by bejt na Fat32, NTFS Ti to asi nepřečte.

Jinak DVD je výběh, celke slušnej BD SONY BDP-S185 stojí dneska pod 2 litry a umí i Internetový funkce.

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006

DVD přehrávač ?

No tak to už ani náhodou ! Bluray přehrávače jsou již v takových cenových relacích, jako byly před dvěma lety DVD přehrávače.No a jak jsem to tak sledoval na stáncích, jsou už filmy / starší / na bluray nosičích za stejnou cenu jako novější filmy na DVD. Obraz z bluray nosiče je opravdu výborný a i zvuk / pokud nepokazí dabing /, je na vysoké úrovni už i v 7:1 kanálovém provedení. Film na bluray nosiči lze také vypálit, když si chce člověk vyrobit kopii pro své potřeby.Takže už bych si osobně DVD přehrávač nekoupil ani do PC. Tož to je moje zkušenost s nosiči bluray.

Kordd
Registrace: 5/2010

navíc DVD chybí MKV

z disku i z USB (nenašel jsem DVD pl., který by to uměl). To je na BD dnes téměř standard. Cenový rozdíl už taky není velký - sice to stojí 2x tolik, ale v penězích to není až tak hrozné. V dnešní době HD je škoda se o to připravit koupí zastaralého systému.
Velké rozdíly mezi BD jsou v nabídce funkcí online obsahu.

Buďte blue

HaryFotr
Registrace: 2/2006

RE:kupa DVD prehravača aky

http://elektro.nej-recenze.cz/recenze-lg-bd670-multimedialni-3d-blu-ray-hd-prehravac.htm Budte multimediální,neboli Blu ray přehrávač LG se vším všady.

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra