![]() |
|
vu+uno vs.duovaše nazory ktery box.podpora asi stejna.a jak dal. |
bambule
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 761 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
Hele BambuloDobře to tady začínáš z*a*s*í*r*a*t uplně stupidníma dotazama kterým ani moc není rozumět.Jestli chceš 2 tunery kup Duo jestli jeden tak Uno nebo solo. A jak dál? mrznout má ještě týden.A co se týče podpory tak bude ok. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: vu+uno vs.duodíky pat ja jen zda uno nema lepší ram nebo tak ? |
bambule
![]() |
|
bambulkahttp://www.taksito(nevhodné slovo)vygoogluj.cz/ |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
Když užDelší dobu se připravuji na nahrazení Vitamina, už jsem měl celkem jasno, že jdu do VU+ Uno, ale nějak se začínají množit na fórech nářky na kvalitu obrazu. Je to opravdu obrazově takový shit?Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
RE: vu+uno vs.duoChces nahradit vitamina a dovod?Ja ho nemam ale co pisu ludia ma obraz dobry,ale ten soft vraj je o nicom alebo podpora celkovo,neviem.Obraz u VU+ ze je zly som cital niekde aj ja.Otazka je k comu to ten clovek pripojil co to pisal.Alebo co pri tom pil?!Ja ho mam a nic nepozorujem a podpora je super.Podobne DM aj xtrend/CT. Pripadne cituj co je na obraze zle,mozno mam uz oci zle... ;) Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: vu+uno vs.duoJe nemám VU Uno, ale Ultimo a obraz určitě neni horší, než je například na Vantage. Promiň, ale srovnávat Vitamin a VU, je jako srovnávat živou Marilyn Monroe v ložnici s jeji voskovou figurínou v muzeu. Vitamin má pěkný obraz, stejně jako ta figurína.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: vu+uno vs.duoNeviem teraz koho myslis. ;)Nemal som v umysle zrovnavat,viem ze je to blbost...... Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: vu+uno vs.duotakže koukam dobrej obraz vučka ju?stačí přeci napsat. |
bambule
![]() |
|
liqueremyslel jsem tebe, ale nemyslel jsem to nijak zle, proto jsem se už dopředu omluvil...Vitamin je krám, už bych ho nikomu nedal i kdyby ho chtěl. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: vu+uno vs.duoV pohode,figuriny nemam tiez rad! :laughing:Bambule obraz je otazkou aj tv,proste celeho kompletu.Pri tychto strojoch ide o podporu a moznosti..... R^ Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: vu+uno vs.duoale saxik vitaminka je mašinkažiadny problém snim neni z ice kartou funguje bezchybne na pozeranie stači ked bude sw podpora bude ešte lepšia snad sa tohoto roku dočkáme;) R^ 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: vu+uno vs.duoNa obyčejné koukání si mužeš koupit i lepší a stabilnější stroje, než je Vitamin. A nebo si můžeš koupit na pozeranie i přijímač za polovinu peněz, co stojí Vitaminka.Vitamnovi už nikdo lepší SW nenapíše, proč by to někdo dělal, když ho nikdo nekupuje... On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: vu+uno vs.duodufam že neumrie ja som snim velmi spokojný to čo máte vy zo sekanim obrazu to na vitaminke neni vôbec trebars já sa nanu nemôžem stažovat jedine by som odrezal nahrávanie to nepoužívam vôbec ale čo už narobim ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: vu+uno vs.duobud rád, že nepoužíváš na Vitaminke PVR, to je největší děs, co jsem poznal. DVB-T STB za osm stovek maji PVR chytřejší a přehlednější. To myslim naprosto vážně, kdo ho používá, tak to dobře ví, hrůza.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
VitamínVitamín mám jako druhý stb v patře v trucovně, ale je to nepoužitelný stroj( offiko fw ani neofiko fw) Kdyby neměl nejlepší obraz ze všeho co mi prošlo rukama, tak je dávno ve šrotě).Mám ho bez měsíce 2 roky a musel kvůli manželce z obýváku pryč(místo něj NXP 256). VU je asi super stroj, ale jak jsem psal obraz??? Při kvalitě Skylinku to chce něco, co ten obraz ještě více dedokurvííí. Dokonce u jednoho prodejce na webu v diskuzi, šla od něj odpověď ,že obraz u VU je slabší. doporučoval xTrend. Pro mě je už základ stroj, bez podpory od Sapra. Volba padla na něco s Enigmou 2, kvůli podpoře.. Takže jen jsem chtěl vědět , zda někdo nemá nebo neměl víc strojů a může srovnávat obrázek ;)Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
SaxonAk to nie je tajomstvo pri ktorom softe si zostal ?Alebo si ani neskusal?!Dik.Myslim to ultimo.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: vu+uno vs.duoS obrazem u VU+ DUA se ta á nějak takto :po nainstalování image (používám VTI 3.0), se defaultně nastaví obraz s menší ostrostí (mírně rozmazaný), to je pravda. Ti, co píší, že VU+ DUO má horší obraz, asi ještě nepřišli na to, že stačí vejít do Menu nastavení obrazu (je poměrně hodně rozsáhlé) a v něm si všechny parametry nastavit tak, aby nám s daným televcizorem poskytly obraz co nejlepší. Je to snadné, zvládl jsem to i já. ;) Výsledný obraz je úplně stejný, jako např. u TF 7710 HDPVR, AzBoxu HD Premium, či Arivy 200 HD, nebo Arivy 202E. Howgh. 47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
DedaTiez tipujem nieco podobne.V kazdom softe sa da vela stelovat a ked to nefunguje ako zehlicka po zapnuti tak je to zle,pritom staci sa velakrat trochu pohrat.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: vu+uno vs.duojinak dreambox dm800hd jsem četl že lepší o malo obraz než vu+ |
bambule
![]() |
|
RE: vu+uno vs.duoNo jo, dreamboxy mají vždycky všechno lepší - hlevně cenu... :D :D :D47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
ty klonymají lepší obraz a za poloviční cenu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: vu+uno vs.duono tak Děda Petr to VU+ urazil, když ho obrazově srovnává s arivou :zombie: Vlastním jak arivu 202, argus poccolo, tak i Clarke-Tech/Xtrend ET9000 tak i VU+Duo. Nevím proč u všeho co se podobá arivám je ten obraz přes HDMI tak nestandartně nastavenej. Aby ten obraz odpovídal standartu, tak je třeba trochu ubrat kontrast,barvu a přidat jas. I přes to je na těchto strojích obraz na SD programech obrazově horších než DVB-T kde si udělá upscaling plazma Panasonic. To u toho VU+ a Clarke-Techu je to srovnatelný. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: vu+uno vs.duoCT/xtrend VU+ su v pohode.Je to moj druhy HD stroj a obidva mali super obraz.Mozno je to cele o inom.... :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: vu+uno vs.duotakže se nemam obavat asi vymena coolstrem neo za vu+uno |
bambule
![]() |
|
bambulejá si myslím že ne :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |