![]() |
|
refresh skylinkProsím někoho hodného o refresh karty č.42006900858 děkuji mnohokrát.SkohyFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
RE: refresh skylink...nemáš začo ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
skohyto děláš někomu poskoka či si to nedokážeš na ser.webu udělat?A s takovou registrací si snad děláš srandu.Neboj nějaký poskok se najde. :laughing: |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
Patkozdokonaľuješ sa.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
oneee...človek je tvor učenlivý ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
SkohyMáš to tam... |
malluk
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
@mallukDěkuji (na příspěvky rádo-by členů fóra nereaguji)protože mi při silně klesající úrovni fóra díky novým a velmi chytrým uživatelům přišlo založení nového vlákna normální a navíc ne zbytečné jako je tomu poslední dobou tu mezi členy tohoto odborného serveruFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
shohyvtipne reakcie niektorych clenov si nevsimaj, ono raz s tym humorom sa prekroci hranica, a vyplakavanie nepomaha.Dovodou preco niekto si neuskutocni refresh sam, moze byt niekolko, a nema to nic spolocne s datumom registracie. Nech sa dari, ahoj;-) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
alfasexR^ Děkuji za rozumný příspěvek. Konečně někdo zelený to řekl, tak jak to je a má být. Ne jako kolega, který pouze přilévá olej do ohně. Tak doufejme, že se diskuse opět vrátí časem do normálu. R^Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: refresh skylinkJsem rád, že se tady taky někdo našel, který bez řeči hned pomohl.Skohy, raději mi příště rovnou zavolej? Mám přístup na oba servisní weby. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
alfasexjako zelenej jsi to napsal úžasně!! :lookaround: Pomáhat lenochům a neschopným si něco sám zařídit či si obstarat.A další poskoci kteří tady akorát čekají na refreš ti to utvrdí že máš pravdu .Protože nic jiného neumí.A přeber si to jak chceš!Jak je vidno asi "bublajz" zde raději není.Ano skohy to napsal-klesající úroveň-ale čím ?Těmito ptákovinama které se dají zařídit ale ne zde! :bomb: Je to pouze se snažit o něco sám a nedělat lenocha.to je to nejjednodušší. :laughing: Proč si namáhat mozek když toudělá někdo za mě že?A s takovou registací by mi byla hanba to požadovat.hofk ;P |
slávista
![]() |
|
RE: refresh skylinkJo, taky jsem si všiml, že to tu nějak upadá..bohužel. No než se někteří vykecají, to ten refresh raději udělám...je tak těžké otevřít si jedno onko v prohlížečí a zpopírovat číslo karty? Hlavně že milion řečí.. |
malluk
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
RE: refresh skylink@ alfasex - přesně R^ R^ R^@ slávista - vlákno máš jasně pojmenováno tak nevím proč ho jednoduše nepřeskočíš a musíš tu onanovat skohy má jistě důvod proč si to nemůže refrešnout sám, jinak by to jistě udělal a nebyl by zvědavý na tvoje pindy ;P |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: refresh skylinkslávista - omlouvám se za hrubé výrazy, to mi ujelo, psal jsem "v afektu", ale obsahově si za tím stojím... sorry |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: refresh skylinkOno to má dvě strany mince? Proč někdo potřebuje refresh a zda mu pomůže?!Protože pokud spadne karta, ať už z jakékoliv příčiny, tak po restartu přístroje s orig.dekodérem dříve cryptoworks nyní Irdeto, se sama po čase nahodí a nepotřebuje to! Pokud však vlastní různé některé UNI a Conax čtečky-levné přístroje, tak mu zpravidla refresh nepomůže a kartu stejně musí dát na chvíli do jiného stroje a problém se tím jen odsune, ale nevyřeší! ;) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
slávistaspamujes priatelu to za prverefresh ak sa nemylim je uz davnejsie porieseny to za druhe a nestaram sa o detinske reakcie niekoho, kto sa rozhodol nezucastnovat diskusie, je to kazdeho slobodne rozhodnutie, kto chce reagovat ZMYSLUPLNE k danemu tematu napise, a kto chce len arogantne vrtat do druhych uzivatelov, tak ten nech sa neloguje to za tretie nech sa dari, ahoj ;) (alfasex/UK) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
RE: refresh skylinkslávista pekne prosim hoď tu aspon jeden príspevok kedy si tu niekomu aspoň trošku pomohol,lebo ťa premenujeme - na refresh ;) |
Bejka
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
alfasexok.jestli názor na dané téma je spam tak nevím?Co je tedy spam?Za druhé-refreš je vyřešený-tak proč nevolal providera?A máš pravdu začnu tu šaškárnu s poskoky ignorovat.A "Delta1" to napsal jasně a srozumitelně ale kdo to pochopí?P.S.já ten přístup na ty servisní weby mám tak vidím jestli je to potřeba či ne-tady potřeba nebyla.A z z 80ti % ta refreš není potřeba,napřed je potřeba spravit si ty střepy s bůhví jakými ci moduly a pak tady brečet.To jentak na osvětlenou a bhudu se znažit nezasahovat lenochům a poskokům do práce.Ahoj. ;) |
slávista
![]() |
|
Bejkajá jsem zde už pomohl xy lidem ale oprávněně!!! s refreší ale já se zde s tím nechlubím, jelikož nejsem zastáncem "divadla". ok? :) A klidně pomůži když je to potřeba.Ale v drtivé většině to potřeba není.To jenom někdo chce rychle něco-on zaplatí a hned mu to nejde a ani chvíli nepočká tak to je pomoc? a je nedočkavý-tamten nemá zaplacen kredit-proč napřed nezavolat providera?Či prodejce?A mohl bych pokračovat ale nemá to cenu R^ |
slávista
![]() |
|
RE: refresh skylinkjeden chytřejší než druhej příspěvěk, smutný asi je, že je někdo tak línej (aby se zaregistroval na servisní web) a k tomu je takovej kolenovrt (aby zavolal svýho providera, případně prodejce), anebo někdo normální bude sem ještě psát požadavek na refresh karty?Pro ty neschopné (fakt mě nebaví tady číst "žádosti o refresh karet"): SKYLINK: Provozní doba v pracovní dny: 7-19h tel: 595 694 310 Mimopracovní doba/pootovost: 595 694 321 Pro ty kolenovrty - Skype: skylink.skylink (to můžete jistě i ze slovenska) CSLINK: 848 200 200 |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
HollysR^ R^ R^ R^ Ale :laughing: :laughing: zelenej ti napíše že spamuješ a "lance" ti napíše proč to nepřeskočíš! :laughing: :laughing: Pokud se tady bude pořád podporovat lenost a neschopnost některých jedinců tak to tady bude vypadat s tichým souhlasem admina.Já rezignoval na tu šaškárnu a bavím se dobře blbostí některých.A máš pravdu koho to pořád baví čumět na první stránce na "refreš"? ;) |
fitipaldi
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: refresh skylinkano tvoju reakciu na shohyho ziadost povazujem za provogativne drzy spam, a priatelu nic s tym neurobis, hold smolkaa ja budem branit tych ktori su podla teba lenosi nech sa dari, ahoj ;) ps: ja mam pristup k vesteckej guli, vidim tiez vselico :8) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
![]() |