Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

refresh cslink

pekne prosim o refresh karty. cislo - 429-564-472-153. dekuji ustive.

gionni
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51
Odpověď v diskusním vlákně

OT k preladeniu

Ktory inzinier vymyslel ten 11836 s provider TOWERCOM?

Pokoj a bratská láska...

disdzo
Registrace: 7/2008

RE: refresh cslink

Transpondér asi vymyslel někdo v SES Astra, co je za problém?

Pitomec
Registrace: 9/2011

malluk prosím tě,aby mě šla Prima HD tak asi doplatit?Já koupil satelit s kartou v hospodě od človíčka co potřeboval peníze-pokud se musí doplatit snad ho někdy zastihnu skrze reg údaje-děkuju

bobo99
Registrace: 10/2010

To můžeš doplatit i bez znalosti údajů, jediný co ti stačí je číslo karty, který napíšeš na webu CS Linku do rychlý aktivace.

Pitomec
Registrace: 9/2011

ano je to tak

a až bude výměna,tak kartu pošlou jemu R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Pierrepetr,no pokud bude fungovat výměna jako na Skylinku-tak se to bude platit a to pochybuju,že on si to koupí-pokud to bude zadara,tak mám smolíka.

bobo99
Registrace: 10/2010

Kartu nepošlou jemu, protože má v registraci neexistující adresu.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Dobrý den, prosím o refresh karet č. 04295640693695 a 04295640693703. Oba přijímače byly přeladěny, ale podle slov otce ani na jednom z nich už nějakou dobu nejde JOJ, Markíza a ještě nějaké další stanice, které by jít měly. Zkoušel i několikahodinový "provoz" ČT1, ale bez úspěchu.. Děkuji

standak01
Registrace: 2/2012

U obou karet chyběla registrace. Obě karty jsem ti zaregistroval a musí to už šlapat. Čau.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

Díky Kubovi za ochotu.., informaci předám. Potvrzovací maily o aktivaci od CS Linku přišly..

standak01

Na koho jsi ty karty zaregistroval? Tohle už je moc i na mě..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Aha, teď na to koukám, prý chyběla registrace.. ;P

Tomik535

Tomiku,sice je tvým zvykem zesměšňovat diskutující, ale tentokrát se ti to nepovedlo. Jedná se o běžnou registraci karet na nový tarif u Cslinku, který byl před lety nutný. Registrace je zdarma. Ještě dodnes se s takovýma kartama setkávám a přeregistrovávám. Asi v satelitech nejsi až tak doma jak děláš.

kuba

kubíku pojem registrace (karty) u mě znamená něco úplně jiného, než přeregistrace (tarifu).
Tvé další hluboké úvahy už nekomentuji, jsou moc jednoduché.

Tomik535

Tomiku, pokud najedeš na účet u stávající karty, tak akce, kterou je nutno provést, je nazvaná REGISTRACE, nikoli přeregistrace. Proto jsem to nazval stejně, jako to pojmenovávají u Cslinku.

kuba

Kdybys napsal "přeregistrace"(můj pojem, aby se tyto naprosto rozdílné úkony rozlišily) nebo ještě lépe "změnu registrace", tak ani nemrknu.

Tomik535

Pokud to mají nazvané REGISTRACE tak to nazývám registrace.Na tom není nic divného. Jo a stačilo na registraci kliknout jednou, ne 10x .

kuba

Ještě dodám, že se standak01 jsme si rozuměli bez problémů.Tak proč další komentář. Ahoj. Kuba

kuba

silné kafe

když? :O si někdo nedokáže zaregistrovat karty na webu tak bez komentáře,To se zaregistruje raději tady a počká opět na nějakého poskoka zde.Že by nebyl návod co udělat před vsunutím karty do přijímače?Kam to spěje?To je už co? Lenost? nezájem? neum? :-/ Kdo má pořád koukat na první stránce pořád na tyto nesmysly? I když nechci tak musím reagovat :bomb:

fitipaldi
Registrace: 4/2011

fitipaldi - Ale ty přeci chceš reagovat a děláš to rád, dělá ti to zcela jistě i dobře, jinak bys to neudělal. A proč ten výlev, ty jsi to dělat nemusel, tak o co ti jde.Tady myslím, že to alfasex napsal dost jasně,čítej,nebuď línej to přečíst.
https://www.parabola.cz/forum/reply-527641/

kuba

nešlo by to

napsat takhle?Karta není registrována a je potřeba zaregistrovat. ;) A né tady někoho vodit za ručičku.A když "nějakou dobu" nejdou tak to asi tak nehořelo a je možnost volat operátora který tam od toho je né?Šlo by to nebo né?Ano každý není fenomen ale někdy to hraničí s ??.Eventuelně ho stačí navést co má dělat a nedělat něco za někoho.Za chvíli tady budou dotazy typu"jak si namazat chleba" ;)

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

Petře, abych to zjistil, musel jsem najet až téměř na formulář registrace a tam to je dva kliky. Tak nevidím v tom žádný problém registraci dokončit. Já nemám potřebu tazatele vychovávat, já chtěl jen pomoci, nic víc. Je na pomoci druhému něco špatného? Na charitu taky dávám a neptám se, jestli to není jen něčí lenost, že nemá.

kuba

kuba

ok-ale? za chvíli si tady na to lidi zvyknou a ja to dopadne či jak to dopadá?Ano ;) je to o pomoci a "pomoci"Podívej-v drtivé většině si refreš na Sky má a může udělat abonent sám a jak to tady vypadá?a nezlob se na mě dotazy typu "můj kamarád nemá čas" neberu. :( Já taky pomůži jak u Sky či cs ale musí to být opodstatněné.v drtivé většině to zásadně nebudu dělat v době kdy úřaduje provider protože ten tam od toho je,neberu to že se nelze dovolat.Nedělám refreš několikanásobně a zásadně si zjištuji jestli je nutná a věř tomu že je kolikrát zbytečná.Rozumíme si či ne?Protože poslední dobou jsou zde někdy dotazy kteří si abonenti ani nesnaží najít či vyhledat a stačí málo.Dokáži odpovědět ale? zdejší vyhledávač mi třeba nejde na určitý dotaz xy výsledků.Tak přece to není problém sám něco dělat. :(( A párkrát se mě stalo že se zde člověk snažil poradit a abonent mi eště vynadá. Rv kurňa nějak jsem se rozepsal -du něco dělat. :))

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

omluva

Nerad se účastním "přestřelek" v diskuzních fórech a omluvte, že na případné reakce tady už nebudu odpovídat.. Nechci aby Kubu několik zbytečných příspěvků odradilo od ochoty pomáhat jiným.. Věnoval jsem hledání informací tady více než dvě hodiny, mylně jsem usoudil, že je nutný "refresh" karet a zvolil tento způsob .. Za sebe, i za téměř 400 km ode mne daleko bydlícího 72-letého otce Kubovi za těch pár "ochotných kliknutí bez řečí" velmi děkuji..

standak01

standak01

Žádný problém, neber si to tak. Rád jsem pomohl. A na reakce (nevhodné slovo)ů jsem si už zvykl, nevadí mi, naopak velmi se hloupostí některých bavím. Jen škoda, že jeden z adminů je úplně stejný ...... Škoda pro toto forum.

kuba
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra