Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

notebook Toshiba (problem)

Zdravim vsetkych viem, ze to sem nepatri ale mozno mi niekto ochotny poradi. Mam problem z notebookom Toshiba, stava sa mi ked mam zatvoreny kryt a nasladne ho otvorim tak sa notebook zo spanku uz nepreberie, zostane len cierna obrazovka. Je zahadou, ze to napr. dva dni ide a potom to niekedy spravi aj 2x za den. Je v zaruke bol 2x v servise na teno isty problem, vymenili zakladnu dosku, preinstalovali Win 7, ale notebook to robi nadalej, ze obcas zamrzne a pocut len ventilatory. Ako to je ked poslem 3x krat do servisu notebook s tou istou chybou ? Nemusim ho uz prebrat a mam narok na vymenu alebo vratenie penazi ? prosim poradte. Dakujem

Dobko30
Registrace: 11/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: notebook Toshiba (problem)

je to zbytčne riesit , mali by ti dať novy ale už neber toshibu Rv

hello hello

martiner
Registrace: 10/2008

Ja viem to by som bol najradsej keby ho uz vymenili, len sa im do toho moc nechce asi preto ze stal 1080 eciek. Aby mi to vobec este uznali na vymenu, A urcite by som toshibu uz nechcel. Asi Dell alebo Lenovo

Dobko30

používaš aj bezdrôtovu myš ?

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Ano a preco sa pytas ? to nemoze mat predsa na vpliv

Dobko30

Poradim ti zober HP Compag mam 5 rokov a zatial musim zaklepat ide :) , predtym som mal tiez HP Compaq isiel 6 roky odisiel HDD, je pravda ze vsetky znacky sa uz vyrabaju v cine ale niekto nad nimi stoji a kontroluje a nie je to cinan ale american :)))

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

no tak pred prebudením si vyber prijímač z usb portu. To robí aj mne.

oneeeee

dik za dobre mienenu radu, ale zda sa mi to dost neprakticke vyberat zakazdym usb prijmac, myslim, ze ten prijmac nemozeme mat na prebudenie notebooku ziadny vpliv. Priatelka ma tiez bezdrat. mys a jej to nerobi a notebook od HP

Dobko30

Dobko30: tak nabuduce kupis HP a nie Dell a Lenovo :))

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

moja rada: daj tam novsi bios chyba bude jednoznačne tam R^

hello hello

martiner
Registrace: 10/2008

Dobko30

kup si stolny pocitac ked potrebujes mys.nechapem naco je niekomu notebook ked tam potom strká externu mys vsak ju mas na tom notebooku či?????

noha
Registrace: 1/2006

Smutné

že ani po toľkých rokoch od uvedenia USB tie "udelátka" nefungujú na 100pro - to bolo trápenia, keď prešli tlačiarne z LPT na USB, chvalabohu teraz je to už len problém menej používaných zariadení (typicky RS232toUSB). Inak ten hlboký spánok (keď ho už naozaj musíš používať), nedávaj mu toľko sedatív, lebo dopadne jak Michaeal Jackson.

mmc
Registrace: 1/2006

@Dobko

ja si myslim ze to neni HW chyba, ale systemom-nastaveniami --power management/co
ma robit sys pri zatvoreni (stlaceni tlacidla) atp. mozno niekedy sa do toho zakomponuju ovladace/nastroje dodatocne pre riesenie power-mng (eco regule sprisnili a dorobili len tool co este inac setri) Inac ak to tipujes na HW - co mas v BIOSe ohladne pwr-mng, ventilatora atp.
A nakoniec neviem kde si to daval do servisu, ci v predajni kde si to kupoval alebo v normalom servise- poznas byvale HTC teraz v budove Siemensu na Einsteinovej, ak das email poslem Ti kontakt na konkretneho cloveka co sa ti za tekutu cokoladu na to pozrie (zaruka zostane zachovala).
K
PS: Toshibi nie su az take zle

krikri
Registrace: 3/2010

mal som problem s reštartovaním. Nevedel som čo sa deje. preinštaloval som w7 ,bolo to to isté. Netebook som si zobral ku kamarátovi a na myš som zabudol. A u kamaráta mi toshiba išla bez problémov.
Keď si lenivý vytiahnuť si prijímač tak tu nevypisuj že máš problém.

oneeeee

@Dobko2

inac oneeee ti tiez neradil od veci - casto sa stava, najma ked ludia maju docking station (napr v praci) alebo len nastrkane periferie najsamskor cez nejaky cinsky univerzalny USB hub ze je tam pripojka aj na konvicu :))) daju hibernate, odpoja/vyberu z dockiny,
a inde/doma/v spalnu zapnu z hibernacie a ze co to neide alebo padne do modrej smrti?!
Samozrejme to je pochopitelne! Hibernacia je odlozenie aktualnej beziacej stave pamete na disk, so systemom kt bezi s tymi zariadeniami/ovladacmi kt su vtedy a tam, zamrazit to a odmrazit bez zariadeni moze viest k nefunkcnosti!!

krikri

Dik za ochotu ale ja myslim ze ide o HW pricinu aj ked taketo zahady a problemy sa tazko hladaju a este tazsie vysvetluju. Inak bolo to uz 2x v SwisHP servise v BA su autorizovany servis aj pre Toshibu. Len mam obavu aby mi to nevratili ako neopravnenu reklamaciu.

Dobko30

svajciar

no mne presne tam ako pises namontovali WAN modul do NB a odvtedy ked som sa tym modulom pripojil na inet, notebook po case zamrzol. Vsetko inac islo stale a vzdy, len ked sa zapol ten modul to seklo... co myslis, kde bol problem...

krikri

nehovorim, ze v niecom nemozete mat pravdu ale notebook mam asi rok a od zaciatku ako som ho kupil som mal pripojenu bezdratovu klavesnicu a mys nebol ziadny problem az teraz. Takze si to neviem vysvetlit

Dobko30

Ked menili dosku a preinstalovali win a nepomohlo tak hw by bola nahoda.Cize teraz po preinstalacii systemu kto vie, ked nie ty co je ine ako bolo ked si to kupil a islo to?
Je mozne aj ten bios,treba skontrolovat ci je novsi.Zistit zmenu od stavu kedy to islo.Pocitace su uz take...

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Ked menili dosku a preinstalovali win a nepomohlo tak hw by bola nahoda.Cize teraz po preinstalacii systemu kto vie, ked nie ty co je ine ako bolo ked si to kupil a islo to?
Je mozne aj ten bios,treba skontrolovat ci je novsi.Zistit zmenu od stavu kedy to islo.Pocitace su uz take...

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

ahoj. já mám také toshiba a nemám žádný problém. myslím, že problém máte jen v nastavení systému, nebo biosu po probuzení. to je vše. ani v servisu to nevědí.

antonbaby
Registrace: 1/2012

mel jsem stejny problem

s Lenovem, po zaklapnuti vika nekdy neusnul, vetraky jely dal, ale po otevreni vika cerna obrazovka. Odinstaloval jsem nekolik "darovanych" kravin, teda tech programu od lenova, ruzne ty hlidace a zobrazovace stavu vseho mozneho, a je po problemu. Doporucuju ti taky procistit system, skoro nic z tech programu poustenych pri startu nepotrebujes, jen antivirak.

lkfreak
Registrace: 9/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra