![]() |
|
Skylink - kvalita po přeladěníZdravím, mám topfield 5010MP + SMIT Irdeto CAM + karta skylink ICE výměna. Předplacený Multi. Po přeladění 1.2. mám u přeladěných stanic naprosto ubohou kvalitu obrazu i zvuku (např. JimJam), obraz samý artefakt, evidentně je mnohem nižší bitrate. Říkal jsem si, třeba počáteční problémy, ale je už 10.2.Jsem nasr... jak jetel, Multi mám předplacený až do konce roku. Citím se velice podveden. Viasaty, Discovery a History jsme měl moc rád, nyní je to pro mě prostě nekoukatelný. Ptám se proč? |
Hans75
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 38 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
RE: Skylink - kvalita po přeladěnía to si porovnaj terajší eurosport HD(11797) a eurosport 2(12070) a len pri tom logu zisťíš ten rozdiel,BIDLO suhlas |
pietrolam
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 447 |
![]() |
|
RE: Skylink - kvalita po přeladěnísubezne vysielanie by malo vyznam, ak by slo subezne vsetko, vratane discovery, history atd, tie ale bolo nutne ladit zo dna na den a tak ta duplicita iba u niektorych kanalov straca zmysel |
feri33
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 312 |
![]() |
|
RE: Skylink - kvalita po přeladěníUž měli dávno vypnout duplicity. Kdo nepřeladil do tet´ přeladí až ho donutí vypnutím. |
mira31
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: Skylink - kvalita po přeladěníTak mi to nedalo. Postěžoval jsem si na Skylink, že od přeladění stojí obraz SD programů za starou bačkoru. HBO, Cinemax,... zůstalo špatné jako dřív a spousta programů (především ty co jsou namačkané na TP 11895) se spíše zhoršila. Toto je odpověď:Samozdřejmě že se kvalita zlepší. 31.3 se vypnou na tomto TP duplicitní kanály které přecházely na jiný TP. |
Kolbiš
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: Skylink - kvalita po přeladěníAz 31.3.?Tak to potez.Stacilo v pohode do 29.2. Rv :(( |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Skylink - kvalita po přeladěníKdo je pro vypnutí duplicitních programů s okamžitou platností,at zvedne ruku. :laughing: :laughing: :laughing:Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: Skylink - kvalita po přeladěníJa! :laughing: R^ |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Skylink - kvalita po přeladěníkaždy ijá co najrýchlejšie :)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Skylink - kvalita po přeladěníR^ R^ R^ já také , nechápu co je lepší pro Skylink . Jestli bude jako digi mazanice anebo mít všecko 2x asi to mají pro zálohu. :laughing:Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
RE: Skylink - kvalita po přeladěníA co si myslite ze sa tym zlepsi obraz? budete prekvapeny :))Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
RE: Skylink - kvalita po přeladěníse divim ze jim stale lezete do riti amaterum oni by se meli snazit ;P |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 557 |
![]() |
|
RE: Skylink - kvalita po přeladěníPo přeladění vše jako dřív DM-8000 + TV Sony 55" |
ostplus
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
RE: Skylink - kvalita po přeladěníNechci zakládat nový téma , proto se zeptám zde jde vám Sport 5 ted 8.29 hod . ? Píše mi to zakodováno . Ostatní všechni kodovaný programy fungují . Pro mne nejdůležitější program v nejhorším kvalitě a on nejde. |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |