![]() |
|
Sifrovani diskuProsim vas potreboval bych poradit potreboval bych zasifrovat disk proste at mi ho nikdo neprolomi kdyz mi ho odcizi. Dekuji |
gambus
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
RE: Sifrovani diskuNaky dobry program |
gambus
![]() |
|
RE: Sifrovani diskutřeba truecrypt... :))) |
rejča
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 697 |
![]() |
|
RE: Sifrovani diskuA jiny neznas ten jsem taky naselaby nesel prolomit kdsz mi to nekdo ukradne nebo at se to 3 pokusech vsechno smaze |
gambus
![]() |
|
RE: Sifrovani diskuco pak tam mate tak tajneho?zda-li se mohu zeptatdvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 904 |
![]() |
|
RE: Sifrovani diskuFotky dokumenty |
gambus
![]() |
|
RE: Sifrovani diskubohuzel vsechno jde prolomit. i irdeto 2 :)dvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 904 |
![]() |
|
RE: Sifrovani diskuOk tak diky za radu |
gambus
![]() |
|
RE: Sifrovani diskuNo zrovna Truecrypt je jeden z nejlepších šifrovacích programů. Používá stejnou šifru jakou uznala CIA a vláda USA jako neprolomitelnou, takže na tvé fotky bude určitě stačit. Navíc můžeš mít třeba dvojitou šifru 512 a pokud si k tomu přidáš jako heslo jméno manželky tak ti to bude stejně k ničemu. Šifra je jenom tak silná jako heslo k jejímu otevření. Program k zašifrování disku bych určitě volil GNU, uzavřený kód programu může vždycky něco skrývat. |
nendez
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
RE: Sifrovani diskuVe Windows buď Bitlocker/Bitlocker to Go (http://windows.microsoft.com/cs-CZ/windows7/products/features/bitlocker) nebo TrueCrypt (http://notebookblog.cz/technika/navody/zkusenosti-s-sifrovanim-disku-nastrojem-truecrypt/). Ideálně mít CPU s podporou AES instrukcí (Core i5,i7). |
KamilZ
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 364 |
![]() |
|
RE: Sifrovani diskujednoznacne truecrypt, a heslo o 20+ znakoch s vyuzitim A a 2 ) ! € atd,...Nech sa dari, ahoj Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
![]() |