![]() |
|
freeSAT službyMá někdo nějaké zkušenosti ze službami freeSAT? |
dilna22
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: freeSAT službyZkušenosti měl vorti,ale ten je teď u konkurence.. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
![]() |
|
FanynA kde u S..c....um.com? |
Jira
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
dilna22ja mam s nimi super skusenosti som u nich bez viazanosti da sa s nimi dohodnut mam plusko za 2,50eur mescne maju dobru ponuku programov. R^ |
Rosta1
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
RE: freeSAT službyÚstretoví sú, honorujú lojalitu a majú najlepšiu ponuku na trhu za skvelé ceny. Toď moja skúsenosť po 2 rokoch s nimi... R^http://img221.imageshack.us/img221/633/upcdirectcompletek.png Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 052 |
![]() |
|
UPC DTHJa som max. spokojný s programovou ponukou. Mám vlastný satelitný prijímač, od UPC iba Smart kartu a na Slovensku okrem programovej ponuky pre Slovenskú republiku, mám možnosť sledovať aj kompletnú ponuku určenú pre český a aj maďarský trh. R^DIGI Slovakia SAT - KAON NA 1170 + bezkartový CA modul Nagra, Antik SAT SK (IPTV) - Nano 4S, Antik TV HU, Touch TV, Lepší.TV CZ, Pecka.TV CZ, Sweet.TV HU
|
Biatec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
RE: freeSAT službyBeru zpět,myslel jsem tím anglickou službu freesat... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
![]() |
|
RE: freeSAT službyJa mam freesat(UPC )šesť rokov a som spokojny ale mam aj Skylink |
Jurgen
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 107 |
![]() |
|
RE: freeSAT službyTa příplatková Nova Cinema je určitě dobrým tahákem..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
![]() |