Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Probmlém se skylinkem

Zdarec, koupil jsem si před měsícem kartu skylink, irdeto. Vložil jsem jí do přijímače, a všechno jelo v pohodě, bez problémů. Po 20 dnech mi obraz zčernal, a napsalo mi to, program kódován. Kartu jsem tedy zaregistroval, ale vůbec to nepomohlo, stále se mi zobrazuje program kódován. Přijímač mám Dreamsky 7000. Firmware verze 2.60.
Co s tím? :O Díky

nevim.. :/

sawe
Registrace: 9/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46
Odpověď v diskusním vlákně

Nevím

ale nedokážu si představit co by mě donutilo ke koupi přijímače Skylink ready a to jakéhokoliv momentálně nabízeného ;)

hobo
Registrace: 1/2007

hobo

veru tak...kup si certifikovany irdeto ready prijimac a len vtedy ti zacnu skutocne problemy... :laughing: Rv

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

tulen

S kolika certifikovanými přijímači máš ty osobní zkušenost?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

RE: Probmlém se skylinkem

mne osobne cez ruky presli 3...a kamosi a znami mali dalsie 3-4 kusy..vsetko nepodarky..bud mizerny hw alebo sw.

tulen

Aha, takže něco, co sice vadí "fajnšmekrům", ale tomu, kdo se chce zkrátka dívat by takové přístroje mohly stačit. Chápu to správně?

joscer

P. Glisník jedl hóóódně vtipnou kaši.

Po přesunech programů řada diváků upozorňuje na zhoršení technické kvality vysílaných placených stanic. Server parabola.cz proto požádal pana Glisníka o posouzení programů z nových kmitočtů. Podle něj je technická kvalita nedostatečná jen u stanic Filmbox. ""U ostatních kanálů jsem nezaznamenal ani zhoršení ani zlepšení kvality"," tvrdí Jaromír Glisník.

A tady pořád někdo brečí....

polulin

tomuto sa povie sila sugescie...napokon nam nahovori ze vsetky kanaly ktore skylink nam psrostredkuva su v nativnom HD..len my sme slepi ze to nevidime...este ked to 1500 x zopakuje mozno uverime tej fatamorgane..

tulen

Nakupte su 60 palcové televize a dívejte se na ně z jednoho metru. A pak se rozčilujte, že je špatná kvalita obrazu.

joscer

To len mozog zle interpretuje.... :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

suhlas s joscer,aj podľa mna-dobrá telka je výhra,ale nie za 300-500eur s uhl.130,ja som s kartou Skylink spokojný,na naše pomery,nie je nás ako nemcov,tu je trh zo zákaznikmy obmedzený(platiacimy),možno aj tam je problém

pietrolam
Registrace: 11/2011

mam 37 palcovu..a je to shit aj na nej...a to neni lcd šunidlo za 300 eur,..

tulen

Re:Pitomec

To si samozřejmě můžeš dělat co chceš,máš na to nezadatelné právo, Tvé duševno však nebudu komentovat. To ti ale povím,můžeš bejt na sebe hrdej.

Pepa 3
Registrace: 4/2007

tulen

Tak u tebe mě ani nepřekvapuje, že nejsi spokojen. Ty totiž nejsi spokojen nikdy a s ničím.
No možná jsi spokojen s tím, co jen ty sám uděláš.

joscer

joscer
to je sice pravda ale iste uznas ze platena ponuka skylinku ide o 10 k 5 teda kvalita obrazova...je jedna velka katastrofa..

tulen

Nejsem "přepínač" abych šmejdil po všech kanálech (takže nemohu posoudit vše), ale ty, co já sleduji jsou docela OK. Že by to šlo od 10 k 5? To se mi nezdá.

joscer

vyzva abonentom skylinku

sag uz joscerovi napiste niekto co si myslite o sd platenej ponuke v skylinku z hladiska obrazovej kvality...ale prosim jemne :- :laughing:

tulen

Placené SD programy u Skylinku stojí za starou bačkoru, datový tok podle mě není hoden finančnímu obnosu, jež Skylink požaduje. HD programy, především Eurosport HD, zkrouhli na polovic, tak jsem se zařídil podle sebe a pořídíl platformu, které mé peníze nesmrdí - Cyfra. Semtam pustím chlup na jednu gitalku, i když to už je teď asi jedno. Toť moje resumé.

polulin

polulin-aj ja mám Cyfra+,a ver či never aj tam na Canal+film HD už bol dat.,tok 4500-4600,aj na Canal+HD,takže Skylink by som nezatracoval,aj tam su progr.,s takým malým dat.,tokom

pietrolam
Registrace: 11/2011

Filmy mě netankujou, mě jde o sport a ten je u konkurence prostě lepší, popř. ho vůbec nabízejí, viz. ESP2HD

polulin

tulen

A kde já píši o SD placené nabídce?

joscer

Tak jsem chtěl zrušit DIGI TV , ale zatím si ho nechám .Možná bude ještě hůře u Skylinku . . Když porovnávám kvalitu Skylink - Digi tv pomalu v SD programech se to moc neliší u 32 palcové TV . Za chvíli si podají ruce s kvalitou . R^ :laughing:

standa111
Registrace: 11/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra