![]() |
|
Probmlém se skylinkemZdarec, koupil jsem si před měsícem kartu skylink, irdeto. Vložil jsem jí do přijímače, a všechno jelo v pohodě, bez problémů. Po 20 dnech mi obraz zčernal, a napsalo mi to, program kódován. Kartu jsem tedy zaregistroval, ale vůbec to nepomohlo, stále se mi zobrazuje program kódován. Přijímač mám Dreamsky 7000. Firmware verze 2.60.Co s tím? :O Díky nevim.. :/
|
sawe
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 532 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
Nevímale nedokážu si představit co by mě donutilo ke koupi přijímače Skylink ready a to jakéhokoliv momentálně nabízeného ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
hoboveru tak...kup si certifikovany irdeto ready prijimac a len vtedy ti zacnu skutocne problemy... :laughing: Rvskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
tulenS kolika certifikovanými přijímači máš ty osobní zkušenost?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Probmlém se skylinkemmne osobne cez ruky presli 3...a kamosi a znami mali dalsie 3-4 kusy..vsetko nepodarky..bud mizerny hw alebo sw.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Probmlém se skylinkemAha, takže něco, co sice vadí "fajnšmekrům", ale tomu, kdo se chce zkrátka dívat by takové přístroje mohly stačit. Chápu to správně?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
P. Glisník jedl hóóódně vtipnou kaši.Po přesunech programů řada diváků upozorňuje na zhoršení technické kvality vysílaných placených stanic. Server parabola.cz proto požádal pana Glisníka o posouzení programů z nových kmitočtů. Podle něj je technická kvalita nedostatečná jen u stanic Filmbox. ""U ostatních kanálů jsem nezaznamenal ani zhoršení ani zlepšení kvality"," tvrdí Jaromír Glisník.A tady pořád někdo brečí.... |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Probmlém se skylinkemtomuto sa povie sila sugescie...napokon nam nahovori ze vsetky kanaly ktore skylink nam psrostredkuva su v nativnom HD..len my sme slepi ze to nevidime...este ked to 1500 x zopakuje mozno uverime tej fatamorgane..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Probmlém se skylinkemNakupte su 60 palcové televize a dívejte se na ně z jednoho metru. A pak se rozčilujte, že je špatná kvalita obrazu.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Probmlém se skylinkemTo len mozog zle interpretuje.... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Probmlém se skylinkemsuhlas s joscer,aj podľa mna-dobrá telka je výhra,ale nie za 300-500eur s uhl.130,ja som s kartou Skylink spokojný,na naše pomery,nie je nás ako nemcov,tu je trh zo zákaznikmy obmedzený(platiacimy),možno aj tam je problém |
pietrolam
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 447 |
![]() |
|
RE: Probmlém se skylinkemmam 37 palcovu..a je to shit aj na nej...a to neni lcd šunidlo za 300 eur,..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
Re:PitomecTo si samozřejmě můžeš dělat co chceš,máš na to nezadatelné právo, Tvé duševno však nebudu komentovat. To ti ale povím,můžeš bejt na sebe hrdej. |
Pepa 3
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
tulenTak u tebe mě ani nepřekvapuje, že nejsi spokojen. Ty totiž nejsi spokojen nikdy a s ničím.No možná jsi spokojen s tím, co jen ty sám uděláš. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Probmlém se skylinkemjoscerto je sice pravda ale iste uznas ze platena ponuka skylinku ide o 10 k 5 teda kvalita obrazova...je jedna velka katastrofa.. skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Probmlém se skylinkemNejsem "přepínač" abych šmejdil po všech kanálech (takže nemohu posoudit vše), ale ty, co já sleduji jsou docela OK. Že by to šlo od 10 k 5? To se mi nezdá.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
vyzva abonentom skylinkusag uz joscerovi napiste niekto co si myslite o sd platenej ponuke v skylinku z hladiska obrazovej kvality...ale prosim jemne :- :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Probmlém se skylinkemPlacené SD programy u Skylinku stojí za starou bačkoru, datový tok podle mě není hoden finančnímu obnosu, jež Skylink požaduje. HD programy, především Eurosport HD, zkrouhli na polovic, tak jsem se zařídil podle sebe a pořídíl platformu, které mé peníze nesmrdí - Cyfra. Semtam pustím chlup na jednu gitalku, i když to už je teď asi jedno. Toť moje resumé. |
polulin
![]() |
|
RE: Probmlém se skylinkempolulin-aj ja mám Cyfra+,a ver či never aj tam na Canal+film HD už bol dat.,tok 4500-4600,aj na Canal+HD,takže Skylink by som nezatracoval,aj tam su progr.,s takým malým dat.,tokom |
pietrolam
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 447 |
![]() |
|
RE: Probmlém se skylinkemFilmy mě netankujou, mě jde o sport a ten je u konkurence prostě lepší, popř. ho vůbec nabízejí, viz. ESP2HD |
polulin
![]() |
|
tulenA kde já píši o SD placené nabídce?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Probmlém se skylinkemTak jsem chtěl zrušit DIGI TV , ale zatím si ho nechám .Možná bude ještě hůře u Skylinku . . Když porovnávám kvalitu Skylink - Digi tv pomalu v SD programech se to moc neliší u 32 palcové TV . Za chvíli si podají ruce s kvalitou . R^ :laughing: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
![]() |