Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Digi Sport sebral Nově angl.ligu. A chce i českou

http://aktualne.centrum.cz/sportplus/fotbal/domaci/clanek.phtml?id=733176

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Digi Sport sebral Nově angl.ligu. A chce i...

silnejší vyhráva. to je pravidlo na celom svete.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Podle článku to nevypadá, že chtějí SEBRAT českou ligu, ale chtějí být jedním z těch, kdo si (po výběru čseké televize) bude vybírat zápas české ligy. Pak už jde jen o pořadí, kdo si jaký zápas vybere dříve a na koho co zbyde. Ale nemyslím, že by NovaSport o ten jeden zápas přišla.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Přesně tak. Zbyde na ně třeba super špíl Příbram vs. Budějky. To je teda terno. Každopádně jsem zvědavý, jaké budou jednání během příští sezony ohledně Premier League. Z Novy lze vyčíst dost velké zklamání po ztrátě práv a z rozhovorů lze vyčíst nespokojenost se sledovaností. Tak uvidíme, který Rumun bude mít větší měšec.

polulin

Českou ligu?! tu ať si klidně vezmou, stejně se na to nedá dívat. Rv

Casio
Registrace: 1/2006

at tahnou k certu rumuni zas.... :fuming: ;P :bomb:

image
Registrace: 10/2008

RE: Digisport

Pokud by získali především zápasy Sparty, byla by velká spokojenost R^

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

Nemohou získat především zápasy Sparty. Jako první si bude vybírat zatím vždy ČT, pak ostatní. ČT má totiž povinnost odvysílat za polovinu sezóny každé mužstvo alespoň jednou doma a jednou venku. Takže musí plánovat dopředu, koho bude dávat. A samo, že si bude vybíart ty lepší zápasy.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

Jo a komentovat by to mohli slováci. :-D Ta Digi je fakt konan ničitel sportu, ať dají HD verzi a poskytnou to dalším providerům a budu to jen podporovat.

Jardysek
Registrace: 3/2010

Casio má jen a jen pravdu...PL nemá chybu, stojí mě jen 260.- měsíčně R^ na ostatní mám jiné předplatné. Český fotbal tak max. do krajskýho přeboru, tam alespoň pr.del poslouchat ty umělce u piva, co nikdy nekopli do balonu

goran
Registrace: 2/2006

Doufám,že rumuni dají spartičku pro dceru v hd a budou ji komenovat někdy česky...

Fanyn
Registrace: 11/2007

SPORTDIGITAL kupil poľsku ligu,prečo by DIGI nemohlo kupiť česku.

stamar
Registrace: 9/2007

Kapr ligu? Chudáci abonenti. :lookaround:

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO

Je to móda nadávat

na český fotbal.Já chodím na ligu na každý domácí zápas a někdy,když je čas i na výjezdy a myslím ,že kvalita některých zápasů je lepší než v zahraničí.Nesmíte ji srovnávat s top 4 anglické ligy.Mi by nevadily přenosy ze všech zápasů ligového kola, tak jak je to na netu.Aspoň by byl výběr.S pozdravem King Baník Ralw :)

ralw
Registrace: 1/2005

cesku ligu nech si vezme..a nech sa s nim zadrhne :laughing:

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

ceska aj slovenska liga je haluz

majky
Registrace: 1/2012

Slavia+Sparta

uvedla někde v médiích že začíná uvažovat o tom že si vysílací práva na utkání bude určovat sama komu je prodá jelikož ČT "platí" málo,Nova má "blbý" vysílací čas a nechodí lidi.A oto horší je to plánování "dopředu".Koho třeba zajímá páteční přenos?Plánovat by se mělo/mohlo/2-3 kola dopředu dle aktuální situace tabulky.Kdo z vás je zvědav na přenos o "padáka" když mančaft navystřelí na branku a hraje "beton"?A jak to dělá Sport2?Tam se nevysílá zajímavé utkání?Když pomlčím o kvalitě přenosu/zajímal by mě kdo to "snímá"/ tak je tam k vybrání.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

este ispamatam co okolo prav vlani v poharovej europe stvarala prazska sparta..a zilina...nepredali to nikomu...lebo sa im malilo..tak radsej sa nevysielalo...nasrat im..jedine

tulen

tulen

onoje to pořád o penězech.Pokud bude se to vysílat"přímo" tak nebude vyprodáno ale přijde 12000t diváků a to je špatně na "zisk".Já osobně jsem chtěl jít na LM ale? :O ceny lístků?Neměls nárok si je jako normální smrtelník sehnat,na černým trhu a před stadionem by ses divil kolik stáli.A jsou známy případy"sponzorských lístů" které se nabízejí lidem kteří ani nevědí že existuje fotbal,tak tam buďto jsou a jsou znavení nebo nejdou vůbec.A jak to vím? Žena dělá v americké "nadnárodní" společnosti a ta sponzoruje dosti zápasů tak tay lístky firma dostává,ona ne akorát páni "manažeři a manažerky a vyšší sorta". A síla jich tam nejde a lístky propadnou.a síla lidí by šla ale nemá nárok.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

petr33

ano je to tak ako pises...ja som tiez chcel ist na zilinu..na LM..pred 2 rokmi...ale cena listkov bola pre slovaka nepredstavitelna...1/2 priemernej mzdy...za 1 zapas..hovada...zabudli ze fandovia ich dostali tak daleko..svojou podporou..cenu listkov vyhnali tak vysoko..ze si ich mohli dopriat iba papalasi a firmy zazobane..ktre ani nevedia co je futbal...

tulen

chodiť na fotbal-na štadion je super,dobrá atmosféra,kamaráti,človek sa vyvrieska na rozhodcu,potom pri pivku rozobrať zápas(možnosť sa pobiť,ak sa mi chce)a hajde domkov spať, :laughing: ,ale v telke je teraz toľko fotbalu až sa kruti hlava(Skylink,Cyfra+)ang.liga,španielska,talianska,nemecka,francuzka,LM,europska,člove si ozaj môže vybrať, :O ,kedy česká,slonenská,madarská,kedy?

pietrolam
Registrace: 11/2011

re: tulen

A taka bola nakoniec aj atmosfera na stadione ...

pokolo
Registrace: 8/2009

pokolo
presne tak...sport je uz len kšeft...a divak je za blba...oslik otras sa

co satyka tych prenosov..velmi starostlivo si vyberam co si pozriem...kedysi toho bolo menej tak som sledoval vsetko teraz pozeram len tenisove vacsie turnaje...a LM..Barcelonu napr.- .UEFU nieco nasich a ceske muzstva samozrejme fandim....a ligy uz takmer vobec...

tulen

tulen

"sport je uz len kšeft...a divak je za blba...oslik otras sa" len za takeho blba ako sa sam dam, ked im na stadiony nebude chodit nikto, mozno by sa zamysleli, ale na druhej strane u nas sluzi futbal a hokej len na prepieranie penazi, tak sa bude hrat aj ked budu prazdne tribuny

mjamriska
Registrace: 4/2003

mjarmiska
samozrejme mas pravdu .nastadiony uz nechodim..odkedy mam syna...mam vacsiu zodpovednost voci rodine a uhybat sa dlazobnym kockam a mlatits sa s alkoholikmi ma po case omrzelo..navyse na to sa pozerat ani neda...co ti nasi kopáči predvadzaju na stadionoch

tulen

Český fotbal pro fanoušky

tulen- já mám dětí dvě kluka a holku(24 a 21let)na baník jsem je bral asi od tří let a nikdy, opravdu nikdy nebyli ohrožení na zdraví natož na životě.Nesnáším názory na český fotbal a na české fans od lidí ,kteří si je dělají na základě informací mediálních hyjen typu TV Nova ,Blesk atd.Za svůj život jsem navštívil stovky zápasů doma i venku a největší nebezbečí mi vždy hrozilo od policie(VB :)) )nebo ochranky na stadionu.A to ,že nejde brát děti na fotbal je jen výmluva otců.S pozdravem sportu zdar a fotbalu zvlášť.Ralw

ralw
Registrace: 1/2005
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra