![]() |
|
Evolve HD problémKoupil jsem Evolve HD na kterém se naladí jen evropské TV a české a slovenské ani za boha.Frekvence transponderů jsou správný a nic.Můžete někdo poradit??? |
ynezok
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 57 |
![]() |
|
RE: Evolve HD problémcez aký systém to ladíš dvb t dbv c?vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
Evolve HD problémdvb t satelitní poskytovatel Sky link |
ynezok
![]() |
|
Evolve HD problémSkylink je satelitná,nie terestriálna platforma-poskytovateľ príjmu. :))) |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
![]() |
|
RE: Evolve HD problémYnezok, tak trochu budu věštit z koule, protože tvoje info není moc úplná. Pokud chytáš uvedené programy přes satelit (tedy ne dvb-t, ale dvb-s!) tak TV, které ti zařízení zobrazuje jsou vysílány (asi) z družice Astra 19,2. České a slovenské TV jsou šířeny přes družice Astra na poz. 23,5.Takže může být špatně nasměrovaná parabola. Může být špatně nastavený DiseqC přepínač, tedy pokud používáš 2ks LNB,, nebo monoblok (většinou má být DiseqC 1.0), nastaven Astra 1(19,2)na pozici 1, a Astra 3A, 1D (23,5) na pozici 2. Někdy to bývá u monobloku ale i obráceně. |
Pokusnik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 62 |
![]() |
|
RE: Evolve HD problémMáš pravdu pokusníku.Mám 2X LBN Astra 19,2 a 23,5 i když nastavím na Astru 23,5 ČT to nenajde. |
ynezok
![]() |
|
ynezokani ČT24 ani očko?A jestli né tak máš či nemáš nastavený Disecq jak píše pokusník, určitě je to v návodu přijímače jak to nastavit. ;)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: Evolve HD problémZkus: Menu, instalace, družice Astra 23,5, tam někde je položka DiseqC 1.0, DiseqC 1.1 a Motor(natáčení,USALS).DiseqC 1.1 dej vypnuto, Motor vypnuto. DiseqC 1.0 dej port 2. Vyskákej z toho a ulož to. To samé u družice Astra 19,2 tam dej port 1. Dej menu, instalace, vyhledat programy, manuální (ruční) dle seznamu TP. Zapni síťové hledání (nebo NIT) a dej hledat, nebo scan. Vyhledá ti to programy včetně těch nově přesouvaných. |
Pokusnik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 62 |
![]() |
|
to:ynezokPokusnik Ti radi dobře a věřím,že jsi již vše naladil.Tento přístroj jsem jednomu neštastníkovi nastavoval a měl jsem při instala,editaci atd. velkou chuť vzít ho za přívodní šňůru a praštit s tím o dlažbu.Tím nechci říct, že to neukazuje obraz ale nechtěl bych to ani zdarma.Každopádně Ti přeji příjemnou zábavu. PavelPE |
PavelPE
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 72 |
![]() |
|
![]() |