Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Skylink

CryptoWorks-nepl.pr na Skylinku pojedou i v r.2015

Před třemi lety jsem tchyni koupil v dobré víře Skylink, s naivní představou, že je to záležitost bez dalších investic.
Silně jsem se naštval při jejich masážní kampani, kdy vyhrožují tím, že Crypto končí koncem letošního roku a je nutné si zakoupit novou kartu v Irdetu za 600.-Kč, navíc je to podáno jako naprosto fantastická nabídka...HNUS VELEBNOSTI, DĚLAJÍ Z LIDÍ OVCE A HLUPÁKY, NEPLACENÉ PROGRAMY CZ A SK POJEDOU I PO TOMTO DATU (2015 a ani to není konečné datum)!!!! ZKUSTE PROSÍM TOTO INFO ROZŠÍŘIT MEZI CO NEJVÍCE LIDÍ,fakt mě s...ou tyto nadnárodní firmy, co se tváří jako spasitelé, ale jejich mottem je oškubat lidi!

kein
Registrace: 2/2012
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CryptoWorks-nepl.pr na Skylinku pojedou i...

Opět se musím zastat keina a lance jen částečně,když totiž ve smluvních podmínkách nákupu karty skylink v základu uvedou že se jedná o jednorázovou platbu a karta bude funkční /nekonečně/tak se na mě nezlob ale v opačném případě když si budou v průběhu času vymýšlet nějakou další platbu tak je to soudně napadnutelné jako každé porušení a nedodržení ujednání a ne že se budeme smiřovat s jejich nátlaky a změnami podmínek už dopředu daných opět tu jde hlavně o princip a dodržování podmínek které si skylink stanovil a pokud budeme na jejich moresy přistupovat budou se jen za rohem smát a držet se za břicho jak se dá cvičit s těmi čechy.

DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100

DVB
Registrace: 1/2006

RE: CryptoWorks-nepl.pr na Skylinku pojedou i...

Zip
Aky zadrátovany Barák ,toť Zaplatil som to ,Zaplatil ,tak ak to Multi budem kukat aj po celom Baráku ,tak ych to nemá čo zaujímať ,je to naprosto v súlade zo zákonom a Aké ZADARMO ,tebe dali nejaky baliček v Skylinku Zadarmo ????????
Skor tu ostáva funkčnosť tych kartičiek.

PISTOK153
Registrace: 11/2010

re Zip (čtu CYP)

...Cype, cype z tebe by mohli udělat ČSN Normu ca českého človíčka, PODLE SEBE SOUDÍM TEBE ANEB BLAHOSLAVENÍ CHUDÍ DUCHEM, nebo specifický druh paranoi...diagnozu si doplń podle sebe...

kein
Registrace: 2/2012
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra