![]() |
|
CryptoWorks-nepl.pr na Skylinku pojedou i v r.2015Před třemi lety jsem tchyni koupil v dobré víře Skylink, s naivní představou, že je to záležitost bez dalších investic.Silně jsem se naštval při jejich masážní kampani, kdy vyhrožují tím, že Crypto končí koncem letošního roku a je nutné si zakoupit novou kartu v Irdetu za 600.-Kč, navíc je to podáno jako naprosto fantastická nabídka...HNUS VELEBNOSTI, DĚLAJÍ Z LIDÍ OVCE A HLUPÁKY, NEPLACENÉ PROGRAMY CZ A SK POJEDOU I PO TOMTO DATU (2015 a ani to není konečné datum)!!!! ZKUSTE PROSÍM TOTO INFO ROZŠÍŘIT MEZI CO NEJVÍCE LIDÍ,fakt mě s...ou tyto nadnárodní firmy, co se tváří jako spasitelé, ale jejich mottem je oškubat lidi! |
kein
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 7 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
RE: CryptoWorks-nepl.pr na Skylinku pojedou i...Opět se musím zastat keina a lance jen částečně,když totiž ve smluvních podmínkách nákupu karty skylink v základu uvedou že se jedná o jednorázovou platbu a karta bude funkční /nekonečně/tak se na mě nezlob ale v opačném případě když si budou v průběhu času vymýšlet nějakou další platbu tak je to soudně napadnutelné jako každé porušení a nedodržení ujednání a ne že se budeme smiřovat s jejich nátlaky a změnami podmínek už dopředu daných opět tu jde hlavně o princip a dodržování podmínek které si skylink stanovil a pokud budeme na jejich moresy přistupovat budou se jen za rohem smát a držet se za břicho jak se dá cvičit s těmi čechy.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 287 |
![]() |
|
RE: CryptoWorks-nepl.pr na Skylinku pojedou i...ZipAky zadrátovany Barák ,toť Zaplatil som to ,Zaplatil ,tak ak to Multi budem kukat aj po celom Baráku ,tak ych to nemá čo zaujímať ,je to naprosto v súlade zo zákonom a Aké ZADARMO ,tebe dali nejaky baliček v Skylinku Zadarmo ???????? Skor tu ostáva funkčnosť tych kartičiek. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
re Zip (čtu CYP)...Cype, cype z tebe by mohli udělat ČSN Normu ca českého človíčka, PODLE SEBE SOUDÍM TEBE ANEB BLAHOSLAVENÍ CHUDÍ DUCHEM, nebo specifický druh paranoi...diagnozu si doplń podle sebe... |
kein
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 7 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
![]() |