![]() |
|
ČT4 info lištaTragické není u ČT4 jen HD vysílání ale celková úroveň a skladba tohoto programu a tak bych chtěl na několika příkladech uvézt jak by se dala podle mne celkem nenákladně tato situace zlepšit.Např. informační lišta která by mohla aktuálně informovat o výsledcícfh českých sportovců při sportovních událostech zejména o víkendech ze soutěží které nemůže ČT 4 vysílat už z jakéhokoliv důvodu a to je další věc která mi vadí proč neexistuje pravidelný a krátký pořád kde by se divák zajímající se o dění ve sportu v celém světě dozvěděl proč nemůže určitý přenos nelze zajistit třeba jenom jako záznam.Další info. v této liště by mohl a být informace o přesunu nebo zrušení př.přenosu už z jakéhokoliv důvodu.Tato aktualizace totiž kolikrát chybí jak na TXT a EPG.Na ORF a ARD nebo ZDF to funguje zcela bez problémů.Pak by mohl p.Otakar Černý zcela po právu vystupovat ve výročním pořadu o ČT4,kde zcela bez ostychu se vyjadřoval o vyníkající úrovní tohoto programu.Vůbec se ještě divím,proč tam ještě tento člověk působí a myslím si ,že neustále je v posici programového ředitele.Vím že bych měl s touto problematikou jít přímo k prameni tj.diskuse na str.ČT4 ale jenom bych chtěl rozvinout diskusi na toto téma na této platformě a poradit se jak s touto zkostnatělou institucí pohnout zvenčí proto se těším na Vaše názory. Rv |
kaliv
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
RE: ČT4 info lištaZkus to napsat i do ČT.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
re: .....jasně,to je nápad...už nyní různé lišty a loga zaplevelují snad každý program,třeba u ČT24 se v mimořádných situacích se tímhle marastem zanese i půlka obrazu,o všude přítomném promu u komerčních stanic ani nemluvím,ale jak se zdá,davu to neva,chce ještě více...Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
kalivMůj názor:1. Info lišty v žádném případě, myslím tím takové ty trvalé jako na ČT24, kde dole pořád něco "běží" a nad tím něco "běží" a pod. Ke zpravodajskému programu se to možná hodí, ke sportovnímu určitě ne. 2. Ne že by nebylo na ČT4 co zlepšovat, ale zdaleka nesdílím názor, že jsou tragičtí. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: ČT4 info lištaUž to vidím. Poběží nějaký tenis, fotbal, běžky,... a přes výsledkovou tabulku která by mne zajímala poběží pruh o tom, jak se hrály v sobotu šachy...Nechci... |
Kolbiš
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: ČT4 info lištaČT4 není analóg netreba všetko hneď trepať do obrazu.Najaká tá lišta môže byť voliteľná cez TXT a v digitále môže byť aj graficky premakaná a dokonca môžu byť rôzne infolišty ako mhp alebo hbb aplikácie. A kolízia prenosov ? DVB predsa pozná aj multiscreen ... :-) |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
RE: ČT4 info lištaTak hlavně toto fórum asi není to správné pro diskuzi o takové problematice, ale když už, tak já jsem proti jakýmkoliv lištám na kterých běží text absolutně nesouvisející s vysílaným pořadem. Mě vadí i ta na ČT24.Pochopím však když v případě nějaké mimořádné události je vložen na chvilku běžící text. |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 766 |
![]() |
|
Pripájam sak príspevkom odlubbik, joscer, Kolbiš, gliderman! |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
ČT4 info lištaTak jsem asi píchl do vosího hnízda také nemám rád info lištu např.ČT24 ale myslím že vždycky se najde nějaká možnost jak divákovi sdělit např" vysíláme zrovna náhradní pořad protože plánovaný přímý přenos svět.poháru ve sjezdovém lyžování byl posunut o 30 minut začátek přesunutého přenosu 11:10hod." takhle by to podle mne mělo fungovat u těch posunutých nebo zrušených sport.přenosů.Zrovna minulou sobotu se stalo že v programu a EPG byl uváděn neustále přímý přenos z rozhodnutého Davis Cupu a přitom se na našem území konal závod svět. poháru v běž.lyžování v Novém Městě na Moravě a vlastně až těsně po začátku závodu kdy jsem tento sledoval na st.Eurosport , se nakonec konal přímý přenos z tohoto závodu přímo na ČT4,který byl do té doby neustále v programové nabídce a EPG uváděn jako záznam v podvečerních hodinách.takže tato konkrétní situace mě přivedla k této úvaze.Výsledky by bylo nejlépe prezentovat v rámci nejlépe večerního čistě sportovního zpravodajství .Bývalá slovenská STV-3 takovéto sport.zpravodajství vysílala každý den. Asi je to o penězích,protože opakování odvysílaných utkání v hokeji nebo fotbalu a jiných sportech si může kdokoli zaznamenat a pouštět si to dle libosti anebo by nebylo od věci tyto záznamy nějak okomentovat dodatečně a vybrat pouze nejlepší momenty s těchto utkání ale to by jsme asi chtěli moc.Myslím si že takových 80 procent vysílacího času ČT4 jsou záznamy,tak proč vysílat ve dne v noci a ušetřit nějaké prostředky právě na ten sportovní zpravodajský pořad např.BBSekundy asi s těmito názory neuspěju ale velkohubá prohlášení p.Otakara Černého mě k tomuto donutila. |
kaliv
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
RE: Žižkovská věžCT je moloch a proto tam jsou reakce zpožděné. Ale pravda je že: napište jim. Občas to dělám se střídavými výsledky. Ale vždy reagují. |
dagles
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
![]() |