![]() |
|
Dálkáč TV Panas. TX-42X10Y a přenastavení hodnotZdravím.Manželka dost často zmáčkne tlačítko výchozí nastavení obrazu a zvuku a mě už to nebaví stále přenastavovat.Tak se chci zeptat jestli je možno tyto hodnoty nastavit uvnitř TV v hotelovém modu nebo jak se tomu říká.To tlačítko na tom dálkáči je velice nešťastně umístěno. Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 100 |
![]() |
|
RE: Dálkáč TV Panas. TX-42X10Y a přenastavení...Přeprogramuj manželku.. :laughing: |
migr
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 384 |
![]() |
|
RE: Dálkáč TV Panas. TX-42X10Y a přenastavení...To mas blbe.........skus ho rozobrat a podloz pod to tlacitko nieco prilep kusok pasky a prerusis kontakt.Moze mackat do rana.....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
JarousJá jsem to řešil cca 10 let u TV CRT Sharp,nastav OK super TV a potom : rozlouskni DO a to tlačítko podlep kvalitní plast-lep páskou a je hotovo. R^ :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Dálkáč TV Panas. TX-42X10Y a přenastavení...Sorry, ale nemuzu si nerypnout. To opravdu vyrobce nejlepsich plazem na svete a vubec nejlepsich televizi pod sluncem a v celem vesmiru ma na dalkaci tlacitko co jednim stiskem resetuje nastaveni obrazu a zvuku? :) To na Samsroty a jine podradne znacky nejak zapomneli dat. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
MikekKde jsi to četl - ta doba je tak 2 roky pryč, skončilo modelem - poctivou řadou PX 8 a PX 80. (PZ 8 a 80 neznám a byla) ??? R^ Kdo prodal Panas PX 80 tak neví co udělal. R^ :))) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
Nyníjsem opravdu zmaten.Tak jakou mám teda koupit? :laughing: |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
![]() |