Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Dálkáč TV Panas. TX-42X10Y a přenastavení hodnot

Zdravím.
Manželka dost často zmáčkne tlačítko výchozí nastavení obrazu a zvuku a mě už to nebaví stále přenastavovat.Tak se chci zeptat jestli je možno tyto hodnoty nastavit uvnitř TV v hotelovém modu nebo jak se tomu říká.To tlačítko na tom dálkáči je velice nešťastně umístěno.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Dálkáč TV Panas. TX-42X10Y a přenastavení...

Přeprogramuj manželku.. :laughing:

migr
Registrace: 7/2007

To mas blbe.........skus ho rozobrat a podloz pod to tlacitko nieco prilep kusok pasky a prerusis kontakt.Moze mackat do rana.....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Jarous

Já jsem to řešil cca 10 let u TV CRT Sharp,nastav OK super TV a potom : rozlouskni DO a to tlačítko podlep kvalitní plast-lep páskou a je hotovo. R^ :)

CES
Registrace: 4/2007

Sorry, ale nemuzu si nerypnout. To opravdu vyrobce nejlepsich plazem na svete a vubec nejlepsich televizi pod sluncem a v celem vesmiru ma na dalkaci tlacitko co jednim stiskem resetuje nastaveni obrazu a zvuku? :) To na Samsroty a jine podradne znacky nejak zapomneli dat.

Mikek
Registrace: 7/2011

Mikek

Kde jsi to četl - ta doba je tak 2 roky pryč, skončilo modelem - poctivou řadou PX 8 a PX 80. (PZ 8 a 80 neznám a byla) ??? R^ Kdo prodal Panas PX 80 tak neví co udělal. R^ :)))

CES
Registrace: 4/2007

Nyní

jsem opravdu zmaten.Tak jakou mám teda koupit? :laughing:

hobo
Registrace: 1/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra