![]() |
|
dvb-s do 5tisicZdravim, nedavno jsem raklamoval dvb-s prijmac a vcera mi volaly ze mi vrati penize, ale ja si chci vzit zpatky nejaky docela kvalitni prijmac. Jaky by jste mi doporucovaly, diky vlastnim zkusenostem a proc. Diky za pomoc s vyberemIPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
RE: dvb-s do 5tisicTy si toho moc nenapsal.Toje hezké že si reklamoval a že ti vrátí peníze ale? ;) jakou máš představu? Na trhu je nepřeberné množství a každý ti napíše něco jiného,já třeba mám hlavní Technisat digit HD8s a pro ženu jsem koupil OPTIBOX ZEBRA+druhou kartu.Mám ho cca tři měsíce a bez jakýchkoliv problémů-rozbalil -nainstaloval-naladil-stáhnul aktualizace a hotovo. ;)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: dvb-s do 5tisicJa si idem akurát pre VU + UNO s Linuxom.Ináč mám Opensat 9900, Linkbox HD v kuchyni pri varení, a zo všetkým spokojnosť, zatím.Všetko napojenéna T-90 16 ks LNB. ;)3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
RE: dvb-s do 5tisicmal som 2 Opensaty 9700HD PVR(9900 je lepšia),šlapali bez problémov(jeden mám ešte na UPCdirekt),ale na Skylink som si kupil modul Smit irdeto |
pietrolam
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 447 |
![]() |
|
RE: dvb-s do 5tisicČo osoba,to názor,najlepšie,keď si vybereš sám,aspoň nemusíš na nikoho nadávať.Nezabúdaj,že je to spotrebný tovar,spotrebuješ a kúpiš nový.Čiže nejaké veľké investície v tejto oblasti,nie sú na mieste.Čo je dnes najmodernejšie a drahé,to bude zajtra už zastaralé a o mnoho lacnejšie.To je môj názor s ktorým nebudú určite mnohí súhlasiť,ale je demokracia a niektorí majú aj dosť peňazí,tak nech si je každý strojcom svojho šťastia.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: dvb-s do 5tisicDík všem, probral jsem to s prodejcem na co to potřebuju, vzal jsem si nakonec po předvedení 6příjmačů OPTIBOX ZEBRA k tomu jsem si koupil malou cestovní parabolu na karavan (nikde to neříkejte, ale budu si jí nosit do práce na noční :8) ) a wifi modul k tomu technisatu co už mám doma (TechniSat Digit HD8 SX) aspon zmizej kabely :)))IPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
![]() |