Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Karta CSlink-irdeto

Včera jsem aktivoval novou kartu CSlink-irdeto,orange.SK programy ihned,CZ+placený ani za svět.Kartu jsem přihlásil,
stále nic.Prosím dobrou duši o refresch:42571145822.Děkuji!

PIXEL
Registrace: 1/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Karta CSlink-irdeto

Ja som mal dnes ten istý problém.Poslal som SMSna zmenu regionu z SR na CR,nechal som zapnutý prijímač na CT1,po 20min.mi nabehli všetky platené kanály.

stamar
Registrace: 9/2007

PIXEL
Vladimir mate to poslane.

Rosta1
Registrace: 3/2011

cs link

Chlapi do kdy bude souběžné vysílání placených programů jak u cs tak sky linku díky

kanon
Registrace: 2/2007

Ty seš teda fakt kanon, jak toto může někdo vědět? To neví ani Glisník a jedinej kdo ti může říct skutečnost je majitel M77 :)))

Pitomec
Registrace: 9/2011

cs link

Ale já se ptal na nový frekvence po přeladění jak dlouho pojedou starý mám ještě ladit 6 satů u známých ti si s tím neporadí a nechce se mi do toho teď jen se ptám aby jim to nevyply koncem měsíce jinak budu muset na to jít zítra

kanon
Registrace: 2/2007

Ani toto nikdo ze zdejších zúčastněných neví, všechny kroky CS Linku a Skylinku řídí M77, takže jedině ti ví, kdy se co vypne.

Pitomec
Registrace: 9/2011

pravidlo č.13

opět porušení pravidel, opět neumí někdo číst!!A opět se někdo našel, karta byla funkční-je potřeba než žádat o nesmysl si spravit ten křáp.Anito základní se už tady neudělá a to čtení o refreš byl žádáno včera o18:59a to je míně jak 24h!To jste tak natvrdlý že si to nedokážete zjistit?Citron a refreše zrušit když "umělci"nedokáží respektovat pravidla.Lenost světem vladne než něco hledat, na titulní stránce 2kráte refreš-jděte se bodnout-koho to zajímá že máte křápy? :O :-/

slávista
Registrace: 11/2010

bez komentáře

https://www.parabola.cz/forum/topic-69314/ On není schopen se dostat do servisniho menu-napsal jsem mu jak a stejně to neudělá tak otravuje tady Rv

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

Rosta1

dej si sem mail a ukojuj se refrešema přes něj. Rv Ta karta je naprosto funkční tak není potřeba žádného refreše, akorát si spravit ten křáp.A jestli "expert" se není schopen dostat do servisního menu jak je uvedeno víše tak je buďto línej nebo lempl, rady dostal. :-/

fitipaldi
Registrace: 4/2011

????

.refresh jsem si vedel udelat i sam,no na novych web strankach to nemuzu najit ani poprihlaseni.S pozdravem Pixel. :-/ Tak co dodat?neochota-nezájem? Vždyť tady je to jednodušší že? :laughing:

slávista

@slavista,fitipaldi

Do servisniho menu jsem se nemoh dostat,uz jsem zaregistroval,takze uz nebudu tu otravovat.Co je ale divniho,na karte cs link irdeto jeli sk,programy okamzite,ostatni ihned po zaregistrovani karty.Technicky atmi to nekdo vysvetli.

PIXEL

jednoduchá odpověď

jelikoš máš doma křápy tak se nediv že to nechce chodit.Pokud budeš mít vše origo tak to musí!!! chodit.Ne nějaké uni?? čtečky a šunty buhvíjakého původu.Stěžuji si na Technisata s origo čtečkou že mi nejde?Nebo na obtibox ?Karta která nebude xy měsíců v provozu a dá se pořádného přijímače tak do několika minut naběhne.A nepotřebuje žádný refreš-chvíli počkat.A jestli se bude?? :O žádat refreš na takové hovadiny jak píšeš tak to nemá zde obdoby.A jak vidíš!! :-/ karta byla naprosto funkční :lookaround: :laughing: takže opět zbytečný refreš jenom nějaký cvok to tam pošle a je spokojenej. Rv A divím se adminovi že ti nedal dovolenouza nerespektování pravidel, za menší zlo jo a tady ne :((

slávista

@slávista

Dej nám vědet,které křápy a šunty nejdou s kartou CSlink-irdeto.Né všichni lidé si teď budou kupovat přijímače s irdeto čítačkou.Optibox křáp není?.Podle mně jeden z největších.

PIXEL

Irdeto karta patří do irdeto čtečky, popř. modulu. Stejně tak benzín do benzíňáku, nafta do nafťáku.

polulin
Registrace: 10/2007

RE: polulin

Prví Apríl iba Bude :))) http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?p=344058#p344058 toť trošku si poštuduj. :bigeyes:

PISTOK153

pišta báči

a ???? Vlákno popisující problémy s Irdeto kartou v uničtečce strojů Opticum.

polulin
Registrace: 10/2007

RE: polulin

Jo máš pravdu ,aj také existuje ,len často je to sposobené aj tím ,že každí tam drbe nové FW a dokonca ešte aj kadejake upravené ,nerobia továrka ,vkladaju cudzi seting ,sem tam im nejde DO ,neviem čo od toho čaju ,u určitích modelov robí problém aj EMU ,tak isto aj pri Amicach ,často to je aj chyba uživatela ,ale v podstate máš pravdu ,existuje také vlákno.

PISTOK153

PIXEL

a taky to podle toho vypadá, koupí si křáp někde mezi rohlíky a myslí " jaký" kup udělal a potom brečí že mu to nejde.A tak si tady zalistuj a najdi si to co kdo má za křápy a když se tady uráčí napsat co má zač. :laughing: Že je zajímavé že v tom optiboxu jsem nepotřeboval refreš zajímavé že? :-/ A víš proč? Protože tam n e s e r u bůhvíjaký SW a kdejaký nesmysl " co někdo povídal".Abys to pochopil tak eště jednou:Slušný!! přijímač s origo čtečkou tam není potřeba refreše!A taky si pořádně přečti co píše"PISTOK153"OK?jinak tato debata nemá cenu!

:laughing:

slávista

sešívanej

sice kecáš jako bublina ale na něho NEMÁŠ

tonek
Registrace: 1/2009

tonek

v čom kecá? ;) Že mají křápy?Nebo že jsou potřeba refreše?Rozepiš to ;)

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra