Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem VKV/FM

Mimo mísu Rádio do koupelny

Ahojte všichni, marně brouzdám po internetu a hledám nějáké rádio které bych mohl zabudovat do zdi v koupelně, nesetkal jste se s tím někdo ? Díky za odpověď.

Inetfinder FST-202, Dreamsky 9300, Dreamsky 8080, Ferguson Ariva HD Combo, Toridal 55T.

Stanowi94
Registrace: 2/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Mimo mísu Rádio do koupelny

http://www.google.sk/search?client=opera&rls=cs&q=radia+do+kupelni&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest

peko59
Registrace: 3/2007

Já mám v koupelně LCD samsung na držáku na zdi a sem spokojenej. Už nikdy více bez televize.. Neni nad to zalíst do vany, pustit ohřev vody s masáží a koukat na zprávy nebo film.
Dokonce před týdnem v prvním patře praskla pračka a ptoteklo to stropem.. Co Vám mám povídat...po telce teklo a taky to rozchodila!
Jinak co se týče rádia, prodávaj vany i sprchové kouty kde je rádio součástí.. tak to mám já..Ale doporučuji koupít TV..
AŤ se daří! R^

Nechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)

TRE
Registrace: 2/2006

proti gustu ....

a vodotěsný ovladač....

já bych dal do zdi poue repro...

ale raději mám klid :8)

tonek
Registrace: 1/2009

Mám nástenný kúpeľnový prijímač Elta Germany so senzorom, ktorý sa zapne, len čo tam vkročím. Je odolný proti vlhkosti, preto ti ho radím kúpiť.

Karner
Registrace: 3/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra