![]() |
|
Mimo mísu Rádio do koupelnyAhojte všichni, marně brouzdám po internetu a hledám nějáké rádio které bych mohl zabudovat do zdi v koupelně, nesetkal jste se s tím někdo ? Díky za odpověď.Inetfinder FST-202, Dreamsky 9300, Dreamsky 8080, Ferguson Ariva HD Combo, Toridal 55T.
|
Stanowi94
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 621 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu Rádio do koupelnyhttp://www.google.sk/search?client=opera&rls=cs&q=radia+do+kupelni&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest |
peko59
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu Rádio do koupelnyJá mám v koupelně LCD samsung na držáku na zdi a sem spokojenej. Už nikdy více bez televize.. Neni nad to zalíst do vany, pustit ohřev vody s masáží a koukat na zprávy nebo film.Dokonce před týdnem v prvním patře praskla pračka a ptoteklo to stropem.. Co Vám mám povídat...po telce teklo a taky to rozchodila! Jinak co se týče rádia, prodávaj vany i sprchové kouty kde je rádio součástí.. tak to mám já..Ale doporučuji koupít TV.. AŤ se daří! R^ Nechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)
|
TRE
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
proti gustu ....a vodotěsný ovladač....já bych dal do zdi poue repro... ale raději mám klid :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu Rádio do koupelnyMám nástenný kúpeľnový prijímač Elta Germany so senzorom, ktorý sa zapne, len čo tam vkročím. Je odolný proti vlhkosti, preto ti ho radím kúpiť. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
![]() |