Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
04.09.2007, 21:18.33

pre redakciu

Precital som si tu par prispevkov od uzivatela Meduzka
(ktory tu spamuje co to da) a porusil pravidla pre vkladanie prispevkov. zaujimalo by ma ako to budete riesit z vasej strany a ci su za porusenie pravidiel aj nejake postihy. Dakujem.
uživatel
matus
04.09.2007, 21:20.49

RE: pre redakciu

fízle
uživatel
martin21
04.09.2007, 21:22.07

martin21

Neviem preco reagujes ked prispevok nebol urceny pre teba, alebo si moderator?
uživatel
matus
04.09.2007, 21:23.45

takych ako meduzka, treba blokovať.....ale ked budú všetci na všetko reagovať (teraz aj ja( tak budu blokovat aj nas. Jednoducho tu na nic trapne a provokujuce nereagujte a tych "chujov" to omrzi.....davajme sem len prispevky,ktore tu hladame, ale pomahajme tym, ktori to chcu a potrebuju.
uživatel
danny
04.09.2007, 21:31.54

Chybi vam Jaivan? Tak jsem tu ja, co?
uživatel
meduzka
04.09.2007, 21:36.34

meduzka

Ja som polozil dotaz na redakciu. Teba som sa na nic nepytal, tak prosim ta nereaguj. Mne je to jedno ci si to ty alebo javian. Ten kto porusuje pravidla by nemal mat moznost sem prispievat a ty si ich niekolko krat dnes porusil, tak sa pytam redakcie ci aj niekto postihuje ludi za porusovanie pravidiel. To je vsetko. Tvoj nazor ma vobec nezaujima.
uživatel
matus
04.09.2007, 21:42.00

Pánové=====

sklidněte hormon sedněte do křesla koukejte na televizi,nebo dávejte příspěvky k satelitní problematice,a diskutujte v klidu,už toho je za poslední týden kvuli potentované DIGI dost. :)
uživatel
hery
04.09.2007, 21:46.08

hery nejsi náhodou Vašík Klausů??
uživatel
martin21
04.09.2007, 21:47.39

@matus a ostatní

Nastavili jsme přísnější metr. Už se zde nebudou trpět vzájemné urážky, nadávky apod.

Fórum je tu od toho, aby si čtenáři vzájemně vyměňovali zkušenosti. Toto místo by mělo být přínosem pro většinu čtenářů.

Zeptat se na něco z obou může každý - i uživatel s nickem Meduzka.

Pokud máte připomínky k Fóru či náměty na vylepšení, budeme potěšeni, když je budete posílat na příslušné e-maily, které najdete pod odkazem POŠTA.

Děkujeme.
uživatel
redakce
04.09.2007, 21:50.24

redakcia

Dakujem za odpoved. je mi uplne jasne ze pytat sa moze kazdy, ale citujem uzivatela meduzka.

"Pratele, co je to, to DigiTV? Je tu spoustu temat, ktera jsem procetl, sama nic nerikajici cisla.Jednou jede O.K., pak asi prestanou vysilat? To je to K.O? Nebo je lepsi Vas oslovovat Chlapi? To je tu takove lidove. Jo nekdy se to jmenuje CigiTv, to je o romskou kulturu takovy zajem? Ja zatim ze zprav slycham cosi o rasove nesnasenlivosti. Tak ted nevim."
A takuto otazku polozil minimalne v 6-7 vlaknach.
uživatel
matus
04.09.2007, 21:53.55

matus

A za to jsem se redakci po precteni novych pravidel omluvil. Cituji sam sebe "Omlouvam se Redakci.Dnes jsem vlozil nekolikrat na nesmyslny topic o DigiTV stejny nesmyslny text.Podle novych pravidel od 4.9., ktere jsem ted docetl jsem spamoval.Zadam o prominuti tohoto prestupku.med" Pokud te to nezajima, ctes jenom co se ti hodi do kramu.Toto jen na svoji obranu.Dal se k tvemu vypadu nebudu vyjadrovat.Redakce ti ostatne odpovedela.Tak ve vsi slusnosti a jinde.
uživatel
meduzka
04.09.2007, 21:59.53

meduzka

Ja som ta ani neprosil aby si reagoval. ja som svoj dotaz smeroval uplne presne. Mam za to ze na toto forum prispievaju dospeli ludia, ktory by si mali uvedomit co pisu a ako konaju a az potom davat nieco na sklo. Lenze v tvojom pripade to asi funguje tak ,ze najskor konam a potom rozmyslam co som urobil.
uživatel
matus
04.09.2007, 22:10.00

ja se tez neprosil, aby si zase reagoval ty. Ten (ode dneska)spam byla cilena reakce na vsemi proklinany topic DigiTV OK, a pak zase KO.Zaroven jsem v ni zesmesnil i radoby dotazy v tomto foru.Prestoze jsem tema DigiTV OK,KO opomijel, zapojil jsem se, poprve, protestni formou az dnes v podvecer. Timto koncim, redakce a i ostatni ten zamer pochopili.Tvoje omezeni threadu na redakci bude nejspis taky porusenim pravidel.A snad nesmylsny thread o digiTV je over.Dobrou noc
uživatel
meduzka
04.09.2007, 23:55.11

Hoši.... předejte si čísla na ICQ , pokámošujte tam :o))))
uživatel
juzek