![]() |
|
Karta Cyfra+Zdravím, už jste někdo obědnával kartu z Olmisatu (karta roční). Vše proběhlo v pořádku aktivace, dále programy co jsou v nabíce jedou všechny? Díky za odpověd´.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
RE: Karta Cyfra+Kartu mám přišla za dva dny,ale do stroje jsem zatím nezkoušel čekám na 1.3.protože ji nechci aktivovat na konci měsíce u Cyfry jeto 1+5 takže nechci provést aktivaci před koncem měsíce.Po zprovoznění dám na foru vědět. |
hledac01
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
RE=satmanaJá být Tebou, tak nejdříve OBJEDNÁM slovník českého pravopisu. Tu Cyfru + bych OBJEDNAL až jako druhou.... :laughing:(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
RE: Karta Cyfra+Pravopis nehraje roli hlavne že rozumieme sa :))) |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
![]() |
|
Cyfra+co tam jsou za programy a co stoji diky |
pavel00s
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
Cyfra+cena :http://shop.olmi.cz/zbozi/2359-karta-cyfra-paket-start-12-mesicu Programy : http://shop.olmi.cz/pdf/cyfra+start.pdf ;) R^ (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
hledac01Jseš si jistý , že je tomu opravdu tak? Ze satsklepu se posílají karty již předaktivované nezáleží kdy se vloží do přijímače .Takže moc nevěřím , že ti ji bude OLMI pak nějak po telefonu aktivovat myslím , že bude již aktivována v únoru. |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 631 |
![]() |
|
keramikJistý si nejsem ale volal jsem do Olmisatu a mám to udělat tak.Proto jsem jí ještě ani nedával do přístroje. |
hledac01
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
Karta Cyfra+Pokud Ti na kartu náhodou nedorazí zápisy, tak nepočítej, že Ti je pošlou z Olmi. Vyjádřili se celkem jasně - naprosto je to nezajímá, je to prý náš problém. Naproti tomu Satsklep refreshe dělá v pohodě. |
lapom
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 162 |
![]() |
|
RE: Karta Cyfra+Levne kupit,draho prodat a pote cest buch,nazdar-ahoj,pristi tyden v pondeli (zitra je tez den) :). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Karta Cyfra+Není to jedno kde si tu kartu koupíš? Dá se refresh udělat i na jejich stránkách (cyfra+)?Digi Tv top platforma
|
satmana
![]() |
|
RE: Karta Cyfra+kartu bych si v ČR nikdy nekoupil jedině vPL neb na sat.sklepu |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
@mikuA důvod proč ne z ČR?Digi Tv top platforma
|
satmana
![]() |
|
RE: Karta Cyfra+Protože popdpora ti u nás de facto končím prodejem výrobku. Narozdíl od Poláků... |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Karta Cyfra+http://www.satsklep.pl/index.php?s=produkt&id_prod=479&id_kat=80&id_typu=0A není to tahle karta co nabízí Olmik, a nemyslím že tahle karta je na rok? Digi Tv top platforma
|
satmana
![]() |
|
RE: Karta Cyfra+Po vypršení půlročního předplatného si ji koupíš zase. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
![]() |