![]() |
|
VU+UNO wifiMáte šajn, které usb wifi dongly s ním fungují? Tendu ani Well 150 se mi nedaříVu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
RE: VU+UNO wifiMyslim ze ralink cip da sa to vyhladat na nete...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: VU+UNO wifiAle lepsie riesienie pokial sa neda pouzit kabel je nakonfigurovat AP alebo router ako client a zaroven pripojit vsetko co je na okolo k nemu a je pokoj - v pokoji teda izbe. :)))Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
reeeeOna právě ta Tenda má Ralink čip a nic. Well ne. Na netu jsem našel jakýsi seznam:Alfa AWUS036s AftertheMac G54SL (Rebadged CNet dongle) Asus WL-167G v.2 Belkin F5D7050 v3000uk Belkin F5D7050 v3001 & v3002 Belkin F5D9050 ver 4000uk Buffalo WLI-U2-G54HP Conceptronic C54RU D-Link DWL-G122 Rev. C1 (F/W.:v3.00) D-Link DWL-G122 Rev. C1 (F/W.:v3.10) D-Link WUA-1340 Edimax EW-7318USg Engenius EUB-3701 EXT Hama 00062764 Hawking HWUG1 Hawking HWUG1A Hercules HWGUSB2-54-V2 Hercules HWGUSB2-54-V2-AP Linksys WUSB54GC Linksys WUSB54GR MSI US54SE II Ovislink W54USB v. 2 Ovislink WT-2000USB Quickertek Quicky Jr Sitecom WL-113 Sitecom WL-172 TP-Link TL-WN321G ale jsou to vykopávky a navíc jen G Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
RE: VU+UNO wifiPreto som napisal to co som napisal.V provom rade kabel,v druhom rade router ako client.Wifi je o nicom ked chces prenasat velke mnozstvo dat.Ten tp-link 321G ide urcite ale tak ako som pisal.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
wifi dongleTP link 321G sice jde, ale ne ten poslední generace- vyzkoušeno. Nakonec jsem skončil u Ovislink WT-2000USB a všechno v pořádku. Lepší konektivita dosažena zařazením USB prodlužky, takže dongle není stíněn přístrojem.VU+ UNO!
|
drejdl
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
ještě doplněníTen nejdoucí TL-WN321G je verze 4.1VU+ UNO!
|
drejdl
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
RE: VU+UNO wifiNemyslel som ze je to slabina boxu ale vo vseobecnosti je lepsi kabel.Ten 321G mam odskusany taky bielo cierny aso to bude ten starsi.Ved si odskusaj nahraj film HD okolo 2 hodin to mas tak 8-9 GB ako dlho ti to prenasa na pc cez wifi?Ine kafe je prenasat setting alebo zalohy img. - tam to staci. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
reeeeKdyž už diskutujeme. Jak dosáhnu toho, aby se UNO vygumovalo do stavu "Tabula Rasa"? Nějak to nefunguje. Po každém přehrání imge mi tam zůstane něco z předchozího.Př.BH----na OPENAA-pak na OPENPLI- pak znovu na BH. Po posledním kroku mi ale naskakuje při bootování logo OPENAA asi 10 sek. a pak teprve naskočí boot BH. Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
RE: VU+UNO wifiA proč tak složitě VU+ dodává své vlastní wifi usb sticky, které najdeš u všech dobrých prodejců , stačí použít strýčka Googlahttp://www.google.cz/search?q=VU%2B%C2%AE+Wireless+USB+Adapt%C3%A9r+150+Mbps&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a |
RRabbit
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 127 |
![]() |
|
RE: VU+UNO wifiTen sem samo taky našel, ale proč někomu dávat 600, když to může být i za třetinu. A navíc je všude psáno, že je pro DUO.UNO mám pár dnů a zatím se v tom plácám sem a tam a nemůžu to dostat do stavu, jaký by mě vyhovoval( s 80% přihlédnutím na babu, která má potíže i zapnout vypínač na stěně..)Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
RE: VU+UNO wifiNo poste koste.....Potom tam strc kabel a ziadne pluginy co by mohli byt nas schopnosti tej pani.Podla moznosti tam nechaj le + - a ano -nie.Preboha nijaky zlozitejsi vyber! :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
jerry00No to s tou babou je super :laughing: Jednu takú, mám doma, svoju polovičku :))) ta zvládne "pokaziť" aj nepokaziteľné, preto jej ked idem z domu prehadzujem všetko na Opensat 9900, tam nie je čo pokakať, a ja si púšťam VU + R^ ;) :))) , alebo sleduje aj Vu+ ale len za môjho dozoru :laughing:3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
RE: VU+UNO wifiNo tak doporucte vyrobcom okrem triedenia na certifikovane a necertifikovane,linux a nelinux este na muzske a zenske boxy! R^ :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
reeeeOno by stačilo trochu poštelovat jednotlivé image. Já skončím asi u BH, protože je pro mě nejspolehlivější.Ale taky je ze všech nejméně přívětivý. Potřeboval bych kompilaci OPli, AAA a BH. U BH žádné problémy, žádné kulečníkové plátno, AAA jednoduchý i graficky ale samá zelená už po první instalaci, Opli zase dobrá čeština a funkce, které na BH nejdou,ale padá mi..U posledně jmenovaných i lepší skiny než u BH.Jinak je to super mašinka a stála mě jen 6500... Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
RE: VU+UNO wifiNo musis sa rozhodnut nieco za nieco.Pokial si mal zelenu obrazovku nieco si "zvoral".Alebo si mal stary image.Ak si tu masinu mal novu urobil si upgrade FPGA?To je prvy krok aby ti chodili novsie softy.Mozno preto si mal zelene!Ale to vies sam najlepsie co si robil.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
jerryFPGA samo ktualizován, image jsou všechny poslední a stroj byl vyroben v říjnu loni. Ta zelená třeba hned po startu a nastavení a v zelené napsáno něco o signálu. V BH byla zelená jen 2x a to jednou jsem vnutil UNU skin, který evidentně nebyl pro něj a podruhé po instalaci nějakého rozšíření, které asi taky nebylo UNO košéer. Jinak si BH nechá líbit všechno a to mu dávám docela záhul, při mém pronikání do tajů E2 :)))Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
RE: VU+UNO wifijj kto hlada problem obycajne ho najde..... R^ :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
jerry00u kterých zlodějů to nakupuješ?,já má za tu cenu DUO R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
![]() |