![]() |
|
CS Link arogantniTak mi dneska volali z CS Linku. Ze mam vymenit kartu, protoze CW konci - a ze mi to umozni zadarmo. Zadarmo spociva v tom, ze zaplatim nejakej balicek Skylinku na pul roku :8) Jeste bych vydrzel ten nesmysl "zadarmo". Ale co prislo potom, to uz je zarazejici. Na moji poznamku o cene balicku a srovnani s cenou UPC jsem musel absolvovat prednasku o strasne kvalite UPC, o tom, jak klidne budu pul dne bez televize a ja nevim, jake dalsi blaboly. Skoncilo to vyhrozovanim, ze vymenit to musim a hotovo. Nevim, koukam na Skylink, CS Link i UPC a mizerie je to tak nejak vsude. Kde sebrali odvahu takhle plivat na ostatni ? Rv Neco mi rika, ze si Holandani s tim hybridem CS-Skylink kopou hrob. :fuming: |
mufik
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 52 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 88 | |
![]() |
|
RE: CS Link arogantnipokiaľ to bol brigádnik/študent tak tí z 95% naozaj nevedia o čom volajú. Majú napísaný text, ktorý vychŕlia a tým to skončilo.a na ten zahraničný dravý kapitál - nenadarmo tu máme také porekadlo, že "poturčenec horší turka". Takže dnešní naši mladí priatelia, ktorým stačí nastaviť správne "PPI" (personal performance indicator) a jedou jak ďábli hlava nehlava.... |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: CS Link arogantniibaze ti dealeri tychto operatorov klamu ..kecaju hmlia a fabuluju az sa horyzelenaju..kludne vam nakecaju cokolvek len abyste to podpisali...nasledne ked sa oklamanay zakaznik stazuje operator vyda prehlasenie ze on nezodpoveda za tychto externe najatych agentov s teplou vodou..a mozete jedine tak zurit..ak ste naleteli. najma su velmi uspesni u starsich naivnych ludi.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: CS Link arogantniKamile je to nemilé, ale tady nejsme u soudu, abychom museli něco prokazovat. Můžeš klidně zapomenout na své právní rozbory, nejsou zde relevantní. Stačí používat selský rozum.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: CS Link arogantniTakže podle tebe jako admina je to naprosto v pořádku,že se tu "pomlouvá" CS link? :laughing:A jiné témata zavíráš..... Rv Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: CS Link arogantnikamileaká pomluva že končí neblázni jožine ;) 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: CS Link arogantniKamilskludni hormon ziadny cslink sa tu "nepomlouva" cslink je len znacka..za nimi je majitel holandan..a ak je ta kritika primerana..a konstruktivna tak je to vhodna spätna väzba pre ludi od nich ktori to tu monitoruju a zistuju rpeferencie a nalady abonentov platiacich. R^ skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
tulen: v prípadeznačiek holanďana sa správne píše "(ne)abonentov neplatiacich" |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
RE: CS Link arogantniNetvrdím, že je to Promíčko co mě pustili něco stálo. Jen jsem napsal email že jsem s jednáním nebyl spokojený, oni to prověřili, dali mě za pravdu a hotovo. Nevím jestli to byl externí agent nebo kdo, pro mě bylo podstatné, že se představil jako CS Link. Nějaký povídání na parabole nic nevyřeší pokud je člověk nespokojený s přístupem tak se musí ozvat, neříkám řvát, ale slušně a konstruktivně vyjádřit svůj nesouhlas. |
Fire
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 250 |
![]() |
|
chtěl jsem tím říctchtěl jsem tím říct, že chybu může udělat každý, ale líbilo se mě jak se k tomu postavili a "problém" byl vyřešen ke spokojenosti zákazníka, tedy k mé. |
Fire
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 250 |
![]() |
|
RE: CS Link arogantniZajimaly me zkusenosti a nazory ostatnich, za coz dekuji :))) Spokojenost zakaznika se v mem pripade resi pasivni rezistenci a volbou jineho poskytovatele, prave toho, ktereho pomlouvali v telefonu :8) Tuhle kartu si necham jako zalohu, kdyby Thor shorel a pak zhaslo i DVBT :) |
mufik
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
RE: CS Link arogantniJá jsem nedlouho po registraci gitalky změnil své tel. číslo a tudíž mám od nich naprostý klid. :laughing:Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: CS Link arogantniNení problém na registr. formuláři na stránkách tel. číslo úplně smazat a už nikdo nezavolá.:))) R^ |
S_T_A_R_T
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 151 |
![]() |
|
To ještě nic není!Ať mě dá klidně admin ban. Dnes 2 Telefony od zákazníků, že jim volal někdo od CSlink a tvrdil, že platforma končí a musí přejít na Skylink, jinak mají "dodívané". Tak ku... co to má znamenat? A to je teprve začátek, dělal jsem na rychlo součet a mám v terénu dalších cca 160 karet a to nepočítam Skylink. Ví někdo o co vůbec jde? :bomb: |
Rocco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RE: CS Link arogantniŠíření poplašné zprávy z agentury najaté tou holandskou firmičkou. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: CS Link arogantniNeviem ako Vy, ja mam CSlink hlavne pre programy AXN. Zatial nikto nepovedal, ci budu aj na karte Vymena. Preco ponukaju prechod na sky a ignoruju spektrum,axn,minimax? Ak v Skylinku nebudu, urcite nan neprejdem. |
eon2
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
někdo vámdává 1600kč zadarmo a ještě nadáváte R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: CS Link arogantniJe hodně lidí,co čeká na konec a potom bude měnit. To bude FOFR a BOJ o karty a s tím spojený prodej CA modulů. To se operátorky Skylinku možná zblázní a bude to týden trvat než se tam dovoláte,co za baliček chcete. To bude zas řev - co je to za - b.o.r.d.e.l. - . Štěstí přeje připraveným. :) R^ :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
Pořád se smějuKu.va, co řvete jasně Glisník řekl, že má strach, že Skylinkáři budou závidět. Tak to vypadá, že obvolávaj majitele karet Cs link a vyhrožujou. Pí.us. :))) :))) :))) :))) |
Jira
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
CES.Štěstí přeje připraveným,myslíš na surflock? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
for CESMáš dost karet, až to příjde. ;) Mám taky jednu od CS linku. |
Jira
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
konec zlatých času na cs-linkumám zpravu od opratora cs-link že musí jet do roku 2015 tedy do prosince 31.12.2015 tak žadnej strachy kartu musí vymněnit ....o.k.... :) |
difik
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 159 |
![]() |
|
mám osobnídopis od ředitele cs-link ,do 2015 crypto,jenže cs link brzy už nebude R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrkolik tomu dní daváš nebo kolik metru :bigeyes: |
difik
![]() |
|
můj názornení podstatný,nabídka je super za 600,2200,no neber to R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
?pierrepetr? nechapu co tym basník myslel...... :O |
difik
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 88 | |
![]() |
|
![]() |