Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Slovenské kanály v Digi TV

zdravím všechny ,všiml jsem si ,že na letáku od Digi Tv a v jejich programové nabídce chybí všechny dosud nabízené slovenské kanály a to samé je i v jejich programové nabídce na jejich oficiálních stránkách,zatím mi to běží,ale jsem z toho zmatenej,nevíte někdo co to má znamenat ?

carlos87
Registrace: 2/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Slovenské kanály v Digi TV

takže skúsim to vysvetliť ja : pre Cz divákov Digi Tv sú v testovacom režime sprístupnené Sk programy a pre Sk divákov sú v tom istom režime ponúknuté české programy - Prima Family a TV Nova , nájsť ich na oficialnej stránke Digi Tv netreba hľadať nakoľko sa oficiálne pre Cz trh nevysielajú a to isté platí aj pre Sk trh . a znamená to to , že ľuia v Cz si žiadali Sk programy a naopak . dúfam , že som nič nezabudol , ak áno doplnťe ma.

Sk Jano
Registrace: 6/2008

RE: Slovenské kanály v Digi TV

Pokud se nepletu, týhle programy nikdy oficialně v nabidce ani nebyli. Konkurenční bitva dělá své a každý provaider vysíla tak, aby přežil a nezahynul (i s nějakým bonusem mimo povolení).

erik1
Registrace: 12/2007

Podobně

je to na stránkách Skylink s těma hvězdičkama a upozorněním pro jaký region je vysílání daných programu určeno ;)

hobo
Registrace: 1/2007

RE-hobo

Pokud by Skylink udělal něco(co píší na Skylinku)se Slov.programy v ČR a naopak v SK v zákl.nabídce tak satelity se už nevyplatí montovat.Ten základ co je v Čechách(cca.10 programů)v DVB-T je o H.vně.Je pravda že nabídka programů v SK je možná lepší než v ČR.

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra