![]() |
|
Závada LCD Samsung LE40M87Zdravím,mám tuto TV LCD Samsung LE40M87 asi 4 roky a posledních pár dní začala blbě spínat. Nejdříve spínala na 4. , 5. pokus a poslední 2 dny spíná už třeba na 20, 25 pokus. S tím když jí zapnu tak se spínací interval prodlužuje až nakonec sepne. Lze říci tímto laickým popisem co by to mohlo být za závadu , jestli to je opravitelné ? S tím bych se i chtěl zeptat jestli neznáte nějaký dobrý servis v okolí pardubického kraje ? Sice jsem jich pár našel ale ze 2 mi napsali, že to sice opravují ale jen svoje zákazníky a já mam tv jaksi z druhého konce republiky. Všem děkuji za jakoukoliv snahu , pomuc |
harry88
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
wwwwTV opravitelný je (len ho už prosím netráp, nezapínaj ho, polovodiče trpia, odíde ti main a potom to už možno na vyhodenie). Takže nezapínaj, servis si nájdi na tejto stránke: http://cs-servisyelektroniky.com/index.php |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
RE: Závada LCD Samsung LE40M87Jedná se o poruchu zdroje. Vem ji a dej do jaký koliv opravny kde opravují televize. Co to je za blbost ,že maj jen své zákazníky ?to slyším poprvé.Opravuju sám televize 30 let,ale toto???Že by v Pardubicích neuměli oprvit zdroj do Samsunga?? :))) :))) To si děláte srandu ?? |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
koaxno čo hlásil sa na špatných miestach... |
Rasto1978
![]() |
|
RE: Závada LCD Samsung LE40M87Tiez sa mi nechce verit ale v najhorsom aj na stranke samsung pozri servis podla krajov,mesta alebo ako to bolo volakedy.......Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Závada LCD Samsung LE40M87Ano je to tak na otazku jestli mi to oprabí mi odepsali toto"Opravujeme, ale pouze pokud je zařízení zakoupeno u nás." To bylo zrovna v jednom nejmenovanem servisu resp prodejne která byla vedená i jako regulerní servis - ve Slatinanech. Pce mám 40km tak jsem psal blíž. Na ofiko stránky samsungu jsem dival a našel jsem jen český servis nějaký v pardubích tak to zkusím tam. Každopadně diky za reakce. Jsem rád že se to dá opravit ...a zapínat jí nebudu už raději do opravy. |
harry88
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
RE: Závada LCD Samsung LE40M87Já kdysi byl to taky nějaký LCD Korea uhlopříčka asi 50 v pravo po oddeklování hodně šroubů koukám bouchlej zdroj 12V den se v něm hrabu a k ničemu to nevede tak sedám k počítači a objednávám zdroj 12V asi 4A k notasu místo původního to sedlo jak (nevhodné slovo) na hrnec.Přilepeno zapojeno zadeklováno .Švagrovce v Benešově to slouží už rok.Vyplatilo se odvézt až do Halíčkova Brodu. :))) ;) ASI tak. |
koax
![]() |
|
RE: Závada LCD Samsung LE40M87Pokud to budes jeste trapit, tak to bude na sberny dvur. Oprava je mozna a relativne levna. Servis si najdi na te strance vyse. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Závada LCD Samsung LE40M87Ten zdroj k počítači stál 800 kč tak,že nic levnýho.Ale dupe. |
koax
![]() |
|
koaxale to si len príležitostný opravár ? (lebo z normálneho servisáka toto čo píšeš z huby nevylezie). |
Rasto1978
![]() |
|
RE: Závada LCD Samsung LE40M87opravárov je málo ,výmenárov,veľa.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Závada LCD Samsung LE40M87Nieco na tom bude... R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
![]() |