![]() |
|
ČT HD - jen ČT1 ?Podle stránek ČT - http://www.ceskatelevize.cz/tv-program/hd/ to vypadá, že se přepínat bude. |
tondak
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 17 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
RE: ČT HD - jen ČT1 ?Neboj. Samostatne ct4hd na A3B raz urcite bude. ;) |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 488 |
![]() |
|
tophunterabych se toho dožil...Na druhou stranu je dobře, že případnou absenci letošních LOH v Londýně na ČT nám plně nahradí nabídka z Astry 1N, kde je HD vysílání ve vynikající kvalitě. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: ČT HD - jen ČT1 ?No MS v Biatlone je v programe na ČT4 v HD. |
lubecc
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
RE: ČT HD - jen ČT1 ?V zemskej sieti by nemal byt probl. s kapacitou. Nas Telekom a jeho produkt Magio ma programove predvolby CT HD funkncne len pre opticke pripojenie, len neviem aky je stav, znamy ma metalicke pripojenie.Tu je priestor pre cesky mux4 alebo dvbt2. Praha Brno Ostrava Plzen, postaci dokryt Liberecko + jeden vysielac pre HK a E |
tophunter
![]() |
|
RE: ČT HD - jen ČT1 ?Dopis už je tam. ;P |
Rumcajs
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: ČT HD - jen ČT1 ?Já už mám i odpověď. S té jsem se dozvěděl prd. Píšou, že na fanoušky sportu myslí a momentálně řeší, jak by se mohli k HD sportu na ČT4 dostat. Z čehož vyplývá, že druhý kanál v HD je ve velké budoucnosti.Když jsem se jim ve svém dopise zminoval o nemalých koncesionářských poplatcích, tak mi bylo odepsáno, že to je malá částka a že by si představovali minimálně o polovinu více. Já bych ten moloch rozpustil celý.... Rv Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: ČT HD - jen ČT1 ?... ještě dodatek. V tom dopise vysloveně píšou významné sportovní události. Takže pokud bude HD sport na ČT, tak to podle mě bude na ČT1...případně to na tu akci přepnou na ČT4 a nebo v případě OH budou mít možná druhý kanál v HD, ale po OH to opět vypnou. Takže je to o ničem.....Dvořáku táhni odkud jsi přišel. Jsi obyčejná škodná!Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
reakce z ČTVznesl jsem dotaz na ČT ohledně vysílání v HD.děkujeme za Váš zájem o vysílání České televize. V dnešní době je většina věcí otázkou financí a provoz každého programu v HD rozlišení stojí nemalé částky. Česká televize provozuje 4 programy v SD rozlišení a 1 v režimu HD. Distribuční cesta ČT HD se od 1. 3. 2012 skutečně mění na ČT1 HD. Změna vychází z ohlasů, kdy přepínání mezi jednotlivými programovými okruhy většině diváků nevyhovuje. Podrobnosti v tiskové zprávě Česká televize ve vysokém rozlišení: ČT HD vyhrazené pro Jedničku (PDF). Na sportovní fanoušky určitě nezapomínáme. Možnosti, jak divákům zprostředkovat významné sportovní události ve vysokém rozlišení, nyní řešíme. Jakmile budou známé podrobnosti, budeme o nich informovat tiskovou zprávou, respektive na webu České televize a na stránkách speciálu www.digict.cz. Děkuji za pochopení a přeji Vám hezké chvíle ve společnosti České televize. S přáním příjemného dne Alexandr Macek :((( O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
petr33Napis im, nech vyskusaju do konca olympiady test CT2HD a CT4HD na Thor2 23E3 :8) |
tophunter
![]() |
|
RE: ČT HD - jen ČT1 ?Pořád mi to připadá jako špatný vtip, jako něco nepředstavitelného, že se ČT dobrovolně vzdá možnosti přenášet tři velké sportovní události tohoto roku v HD.LOH, Euro a MS v hokeji v SD a na CT1HD pojede v té době něco v upscalu, nebo v lepším případě "Sama doma" v HD. Strašná představa... Lidi kteří toto rozhodnou by neměli v žadné televizi nic dělat, je to ohrovné selhání, docela by mě zajímal názor Roberta Záruby, který na tiskovce před OH ve Vancouveru plameně hovořil o HD vysílání, jako o pokroku podobnému při přechodu od černobílého k barevnému obrazu. ...ale Robert nyní čeká rodinu, takže ho tyto hlouposti už asi nepálí. Je to smutné, že musí tito lidé/RZ a spol/ dělat v týmu s lidmi, kteří CT takhle potápí do podprůměru. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: ČT HD - jen ČT1 ?A nezapomínejme na konec kvalitních dokumentů z CT2 v HD native ... to je snad ještě neuvěřitelnější než sport.přenosy! ... prý televize veřejné služby Rv Rv "manageři" jako Dvořák přivedou CT tak akorát do prd.... (no, ono to celé jistě prospěje třeba Nově Sport HD a pod., že...?) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
lanceto je taky fakt, například seriál o Yellowstonském národním parku mám na disku dodnes. jsou to volové, že ji neni rovno.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Saxonnavíc, dnes je doba kdy prudce roste vybavení domácností HD zařízeními a vysílání v HD samo o sobě přináší sledovanost bez ohledu na obsah, osobně se přistihuju, že když sednu k TV jen tak zabít čas bez předem daného záměru něco konkrétního sledovat, přepínám nejprve dokola mezi HD programy a teprve když tam fakt nic kloudného není, začnu projíždět SD mazaniny, přičemž obsahově v SD může být daleko zajímavější věc... chovám se takto, kdysi před časem bych to ještě o sobě neřekl, ale dnes mě fakt ty mazanice už sledovat nebaví (jako zvuk. kulisu ano, ale oči trpí...) Ještě že jsou i jiné možnosti dostat se k obrazové i obsahové kvalitě než CT, Skylink... no, jestli je tohle záměr pana Dvořáka (snížit sledovanost) tak prosím... |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: ČT HD - jen ČT1 ?Ved je Prima HD a dokonca Family :laughing: |
tophunter
![]() |
|
RE: ČT HD - jen ČT1 ?Kdyby aspoň ty pořady co mají koupené v nativu dávali na ČT1. :-/Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
RE: ČT HD - jen ČT1 ?Ted,kdyz spustili nemci druhy tp.11934/v 27500 3/4 v DVB-S2/8PSK,tak snad by tam mohli spustit co nejdriv druhy program CT HD,ktery by prepinal mezi ct2 a ct4 a nechal bych ho natrvalo.Jine staty uz take maji alespon dva statni programy v HD nabidce viz.Rakousko,Nemecko,Svycarsko atd.Na tento tp. bych premistil i soucasny program CT HD z tp.11973/v v norme DVB-S.Snad dostanou rozum a dockame se. :-/ |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: ČT HD - jen ČT1 ?Ten serial som tiez pozeral, to bola ina supa. V HD ho opakovali v sobotu a dabing ten stary pan s nezamenitelnym hlasom proste pecka.+ 10Mb/s datovy tok = 1+ R^ |
tophunter
![]() |
|
tophunterten pán se jmenuje Alfred Strejček. ;)On Air!
|
Saxon
![]() |
|
SaxonOK, len skoda ze ten taxik uz nejazdi v Ostrave |
tophunter
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
![]() |