![]() |
|
Sekání Novy HDNěkolik dní pozoruji sekání Novy HD. Týká se to zřejmě jen HD obsahu (zkoušel jsem reklamy, Televizní noviny,...). U jiných HD programů žádný problém není. Je ale faktem, že Nova HD mi blbne od ono přeladění.Má někdo podobný problém? Mám Skylink ICE, CW, Homecast HS 2100 CI |
petr86
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 355 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: Sekání Novy HDbejvávalo kdy měla Nova HD cca 9,3-9,6Mbps...Kleslo to cca o 2,5 a to po změně frekvence. se stejnou dobou jde i to občasné škubání. Nikdy předtím jsem neměl podobný jeden jediný problém. |
Rambo
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 683 |
![]() |
|
RE: Sekání Novy HDMně pořád zlobí Prima HD.Dostal jsem odpověď Ano tyto potíže na programu Prima HD máme zaznamenáne. Společnost Towercom provedla změny v nastavení a popisované problémy by se již neměly projevovat.Nějak se mně to nezdá pořád se seká.Nova HD hraje dobře bez sekání. |
pavelmo
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 455 |
![]() |
|
RE: Sekání Novy HDAko je to v sucasnosti u Vas ? U mna stale sekaju niektore HD programy. Sledoval som to hlavne na Markiza HD. Vantage 8000.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
RE: Sekání Novy HDU mě je to pořád stejný.Sekání zvuku i obrazu nova,prima,eurosport vše v HD..Ze skylinku mi napsali že za to můžu já a mám si pořídit licencovaný přístroj nebo modul. |
teedy
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
RE: Sekání Novy HDTak nech idu do r... pokial viem, seka to aj na certifikovanom Humaxe.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
RE: Sekání Novy HDDnes jak CT 1 HD, tak Nova HDkolem 19.40 hod. sama porucha (sekani obrazu i zvuku) ... |
Honza S
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
RE: Sekání Novy HDMě se stále seka DD u pseudo HD primy . Dokonce mi dnes u prostrena na pár vteřin vypadla úplně. Byl tam jen nějaký nápis. Ale taková NSHD má momentálně moc pěkný HD obrázek. R^Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
Sekání Novy HDJsem psal na skylink a ti mi odpověděli,že o tom ví a pracují prý na tom.A dnes jsem zapnul HD novu a zatím už to neseká. |
Jurashek
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: Sekání Novy HDTak to jsem rád ,že konečně našli závadu.Do včerejška mi tvrdili (když jsem si stěžoval),že za to můžu já protože používám nelicencovaný přístroj.Ještě že jsem si hned neběžel koupit modul který mi na skylinku doporučili.https://www.parabola.cz/zpravicky/16428/cs-link-a-skylink-resi-problem-s-prima-family-hd/ |
teedy
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 14 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |