![]() |
|
Prima Family HDVčera večer mezi 7:30 a 8:00 hodinou se kousala Prima Family HD a vypadával zvuk. Tento jev na jiných stanicích včetně HD jsem nezaregistroval. Pouze na Primě F HD a stává se to často. Máte někdo stejný postřeh? |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: Prima Family HDSkorej hromadné posielanie EMM. :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Prima Family HDHobo-Potvrzuji též sekání obrazu na Vantage 7100. |
Jarus
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
RE: Prima Family HDAlebo ťahajú optiku z Prahy až do Luxemburgu... :laughing: |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
LonginesJe to tam i přes den.Takže asi i masivní ohřívání obědu ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
hoboNo tak na takom taniery si opeču aj žraloka. :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Prima Family HDPřidávám se ke stěžovatelům. Prima HD naprosto nesledovatelná, obraz zadrhává, jako kdyby vynechával obrázky. Včera to dělala i Nova HD, i když ne tak často. Skylinku jsem několikrát psal, odpověď nikdy žádná.Měnil jsem moduly, firmware u přijímače, karty (CS Link x Skylink), prostě není možný, aby to bylo u mě. :( |
Hellas
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 174 |
![]() |
|
RE: Prima Family HDPřidávám taky kapku do mlýna..nejdřív jsem řešil na Mascom MC 2000 Nova HD a teď zas stížnosti na Prima HD - jo to je zřejmě důsledek zlepšování.. špatně se to vysvětluje..hranice mezi diletantskou montáží a systémem, který od strany poskytovatele nefunguje dobře je velmi tenká a uživatelé ji nerozeznávají.. a já jako technik mám pak na průser zaděláno.. :-/ |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
![]() |
|
Prima HDDnes večer naprostá katastrofa, PRIMA HD stále zadrhává, výpadky obrazu a zvuku. Prostě katastrofa, když na to nemají, aď to raději nevysílají. nevysílají. |
pepa12
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 212 |
![]() |
|
RE: Prima Family HDPrima HD se seká je to normální jev. Skylink !!! Na CSlinku to nebylo , tam to šlapalo OK . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Prima Family HDCo by jsi chtěl od nenažraných amatérů.Radši jsem si to přepnul na SD. :laughing:Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |