![]() |
|
Ako sa zapína emmu na Arguse Piccolo?Chcel by som pozerať Travel channel na Síriuse, ale neviem ako sa zapína emmu na Arguse Piccolo. Poradíte? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: Ako sa zapína emmu na Arguse Piccolo?To som nevedel, že sú trvalé. Potom ich mám v STB. Teraz už len čakám, že mi niektorý majiteľ Argusa zo skúseností poradí, čo mám nechať v nastavení emu emm na obrazovke svietiť "ENABLE" alebo "VYPNÚŤ"? Doteraz mi to nikto nevedel zodpovedne povedať. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: Ako sa zapína emmu na Arguse Piccolo?Tak nečekej a vyzkoušej.Já ho už nemám.Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Ako sa zapína emmu na Arguse Piccolo?Toto snáď nie je pravda...Akonáhle je presoftovaný patch, všetky funkcie sú v zapnutom stave, teda ENABLE. Po slovensky zapnuté. Ak ti ARQIVA ide, tak je to asi zapnuté, nie? Nemáš ten prijímač doma či je to problém kamošov, alebo niekoho iného a ty to tu riešiš? |
vw1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 423 |
![]() |
|
Karnerjak ti to máme napsat, tatarsky???? :dead: :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |