![]() |
|
Amiko SHD-8900 nebo GM 990 Spark?Zdravím všechny,váhám mezi těmito dvěma stroji.Měli by to být bráchové.Přečetl jsem si i podobné fórum, ale před koupí přístroje bych se chtěl zeptat vás.Co je lepší a jaké máte zkušenosti?Je stejný firmware a pluginy pro Amiko i Golden Media?Jde mi o pěkný obraz SD i HD a rychlé přepínání, nahrávání v odkódovaném stavu.Nebo mám počkat na Golden Media Unibox 2, ale kdy bude na trhu?Napište prosím své zkušenosti. |
oldies26
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 353 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE : unibox 2Unibox 2 nepřinese nic - totéž už si můžeš koupit pod názvem Amiko 8330 |
donpedro
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 148 |
![]() |
|
oldies26mam AMIKO Alien 8900 SHD a mozem to ho len vrelo odporucit. mam prijem zo 4 druzic (19,2E + 23,5E + 13E + 28,2E) a vsetko slape ako ma na 1 s ***. nemusis sa bat ist do neho. ja nelutujem a je to za malo penazi mooooc muziky ked vies ako na to. a E2 funguje perfektne ;)motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |