![]() |
|
Nákaza z Primy Family HD přešla i na Novu HDUž druhý den sleduji stejný problém se sekáním obrazu na Nově HD. Na rozdíl od Primy Family HD na Nově HD zvuk neskřípe a nevynechává. Ale obraz se zastavuje i na cca dvě vteřiny. |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
RE: Nákaza z Primy Family HD přešla i na Novu...a markiza hd ten zvuk to je otras ;P ;P ;PAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: Nákaza z Primy Family HD přešla i na Novu...tá nákaza už došla aj sem.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Nákaza z Primy Family HD přešla i na Novu...a ja že problém je le u mňa , tiež som si to všimol . |
efendy25
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
RE: Nákaza z Primy Family HD přešla i na Novu...ja nemám žiadny problém,možno je to tým,že mám sat.prijímač...hihihihihiAB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 525 |
![]() |
|
RE: Nákaza z Primy Family HD přešla i na Novu...Asi žiaden pracovník skylinku nepozerá Markízu, stredisko o zákazníkov mi odpísalo, že chybu zvuku na Markíze evidovali no už bola odstránená asi nevedia čo majú vlastne za problém, trvá to už aspoň 2 týždne. Pozorujem to hlavne na hlavných správach príjmače Linkbox HD aj GM 9060 Unibox :fuming:GM unibox 9060 sw 1.3.26, USB 4 GB Sony,Openboxy 800,810,820, anténa 2x AL 85, LNB Sylver sky mnobloc duo Twin, LNB Sylver sky duo, motory 2x SG 2100, TV Sony LCD 32", UPC, Skylink, DO2,
|
joxo
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
RE: Nákaza z Primy Family HD přešla i na Novu...taky jsem dnes večer pozoroval to samé jako na Prima HD tak na NOVA HD záseky |
pcword
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 564 |
![]() |
|
reeeahojda jo vy to nevite? to je nova sluzba pro prostatiky.stihnout se vychcat i mimo reklamu.......a pro hure slysici je zase to chrasteni v zadnich reproduktorech.....mohu pochvalit hbo hd ...slape........ |
mumicek
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
RE: Nákaza z Primy Family HD přešla i na Novu...Děkuji za informace.Co se týká Prima family HD, tak máme problémy na lince mez zdrojem a satelitní technologií a nemůžeme poskytovatele přinutit k nápravě. Zřizujeme proto novou linku, snad koncem týdne se to podaří. Nova HD je problém v nastavení nové technologie, některé přijímače jsou v pořádku, jiné se sekají, pracujeme na tom. Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: Nákaza z Primy Family HD přešla i na Novu...Já na tom dělám ... já na tom makám ....a ono pořád ne a ne :laughing:Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
Důležitě důležitéJeště to doplním ... lidičky pište ty meily do skylinku ,že to blbne ať pan Glisník zase nebude naříkat že nemá žádné připomínky.Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
RE: Nákaza z Primy Family HD přešla i na Novu...miluji potrhaná hd-čka.... Rv1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
RE: Nákaza z Primy Family HD přešla i na Novu...Markíza HD seká cca 2 týždne, Prima HD tiež a týždeň seká aj NOVA HD. |
jarino1978
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 452 |
![]() |
|
to je tavyspělá technika r.2012,analog se nikdy nesekal R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
nákazaje i na Nova Sport HD Rv |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Nákaza z Primy Family HD přešla i na Novu...V upc vsetko ok.S prioritami jednotlivych poskytovatelov sa toho moc narobit neda, niekde ma prednost vymena kariet a vecne preladovanie, inde zas funkcnost a bezproblemovost :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
Navrhnejlepsi by bylo zrusit veskere satelity a nechat jen analog ct1 kterou platime. :sly: |
viskas
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: Nákaza z Primy Family HD přešla i na Novu...Mě se sekala Nova HD, ale už je to pár dní díky bohu (Formule 1) ok |
petr86
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
RE: Nákaza z Primy Family HD přešla i na Novu...mne nič neseká asi mam štastie či co :)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Nákaza z Primy Family HD přešla i na Novu...No šak " Formula 1 " ide ríchlo šak okolo 300km za hod. to sa ani nestihne seknuť. R^ |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Nákaza z Primy Family HD přešla i na Novu...To mohu potvrdit. Myslel jsem si nejprve,že je to problém přijímače, ale jak vidím, tak nikoliv. |
Voloda
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: Nákaza z Primy Family HD přešla i na Novu...Ani mne nič neseká a chvala bohu ani HBO HD R^T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: Nákaza z Primy Family HD přešla i na Novu...pokud se to někomu seká a někomu né tak je to evidentně bordel ve streamu . Už by v tom mohli konečně udělat nějaké pořádek . Zaplatit si u nějaké specializované firmy důkladnou analýzu streamu , než začnou zákazníci houfne přetáčet antény na 1W ..Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
lubos3necpresne tak,majú v tom bordel ;PT90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: Nákaza z Primy Family HD přešla i na Novu...Všude se tvrdí co je Nova a Prima za odpad, ale jenom co tam párkrát vypadne zvuk, tak se můžou všichni zbláznit :laughing: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Nákaza z Primy Family HD přešla i na Novu...Otocenie a preladenie - cca 30 minut. Ale prd davaju na oboch stranach . |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
![]() |