![]() |
|
nové kanály u DigiA co ty nové kanály jako Filmbox a FilmEurope co nám slibovali na únor nic z toho neběží,pravda je že u Filmboxu je slyšet český audio,ale jinak je pořád černá obrazovka,takže k čemu zvuk bez videa? A Film Europe ten se nedá ani naladit. |
carlos87
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 111 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
klídekstejně si o nic nepřišel.To jsou skutečně "šitové" kanály... Kdyby vůbec neexistovali,nic by se nedělo... :)_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 962 |
![]() |
|
RE: nové kanály u DigiUž onedlho na Digi tv |
DJ1981
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
RE: nové kanály u DigiSú to o ničom kanály, žiaľ. B-čkové alebo totálne nezaujímavé filmy... Ešte FilmBox Family je ako-taký rodinný kanál.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 052 |
![]() |
|
RE: nové kanály u DigiAsi by bylo rozumnější na toto téma diskutovat na Digifóru. Tady se žádné rozumné reakce nedočkáte :lookaround:Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: nové kanály u Digia co je to snad digi nééé.Za ty peníze budte rádi že to funguje. |
pit178
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
RE: nové kanály u DigiA pak že nepřidají program.Nově SKY-News na 1W,asi náhrada za CNN. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
BaronKdepak, náhrada za CNN je HIT Music Ro :)))Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
pit178Já bych s tím tak docela nesouhlasil. Digi nabídka za 260 kč obsahuje pouze dva filmové kanály (Universal, Film+), což je v porovnání s nejlevnější nabídkou u Skylinku (Multi) za 290 kč s pěti filmovými kanály (Filmbox, Filmbox Plus, Film+, MGM, CS Film) cenově zanedbatelný rozdíl :lookaround:Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: nové kanály u Digia taky freesat za 199,- ? (mgm,nova cienma, film+, universal)a za 199+ 100 (mgm,nova cienma, film+, universal, axn, axn crime, axn scifi, filmbox basic) kdo si da digi v teto dobe ? uz to ani neni nejlevnejsi ani zdaleka ne nejlepsi |
Mathev
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
RE: nové kanály u DigiDají si to jen hnědí občané,u Digi TV s novou službou kamarád. |
Baron
![]() |
|
BaronZnám dost těch, co si rádi ponechají Digi pro sledování Digisportu a ujišťuji tě, že nejsme hnědí občané :scared:Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: nové kanály u DigiCo se vám,při tom výběru nelíbí.Pokud by tam měli ČS.mutaci sci fi,tak už by se jím nedalo nic vytknout.Za 260 kaček,slušný výběr.Za ty roky,co ji máme,nebyla na přijmači porucha,která by byla SW neodstranitelná.Každá konkurence je dobrá a při dnešním zdražování,stejně většíně ani na nic jiného nezbude,pokud se nechtějí dívat jen na pozemáka.Čus:lookaround: :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE-kvasnakDigi TV udělala KAUF že všem vyfoukla Premier ligu včetně Novy sport.Pak jim ale nezůstalo LOVE na např.HBO a ost.Za tu cenu za základ 260Kč je toho dost např.sportu. |
Baron
![]() |
|
Premier LeagueSouhlas, Digi si zaplatí ten, kdo chce a nemá jinou možnost sledovat Premier League.... Jinak asi nikdo |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: nové kanály u DigiTo je taky to jediné, co drží digi-cígi nad vodou... ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
pre : Baron,Mathev,drobeček,...Dovolím si tvrdiť, že Digi je pre TV do 82 cm stále najlepšou ponukou, čo sa týky pomeru cena, počet a pestrosť ponúkaných programov. Keď sa tomu priráta nulová investícia za príjímač, parabolu, LNB, koaxiál a kartu, tak pre nenáročného diváka s TV do 82 cm nie je o čom. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 494 |
![]() |
|
RE: nové kanály u DigiAni ne tak náročného,ale slepého.Na 82 se na to dá dívat z 5 metrů ;)Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
AntošNic ve zlém,ale dovolím se zeptat z jaké vzdálenosti se mám dívat na placenou nabídku SD programu od Skylink-CSlink na uvedené uhlopříčce?Hnus je to naprosto stejnej s vyjímkou Digi Sportu který převyšuje vše ostatní poměrně solidně.Takže 4m99cm? |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: nové kanály u Digihobo . souhlasím koukání na Skylink v SD je stejný humus jako DIGI TV . Nevidím v tom rozdíl . Digi Sport kvalitou je lepší, než u Skylinku Sport 1 atd. O Sport 5 atd se nebudu ani zminovat , to by měli dávat zadarmo a i to by bylo drahý u Skylin ku . Někdo kouká jen na HD bez rozdílu co tam je , někoho zase nezajímá kvalita , ale zase obsah programu a je mu jedno jaká je to společnost Skylink , DIGI TV , UPC , atd. . Mě třeba nezajímá vůbec fotbal , ale zase se zajímám o motoristický sport který i děláme , proto musím koukat i na mazanice kdekoliv . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
pre : AntošPodľa toho čo píšeš, je mi úplne jasné, že si ešte nesledoval platené SD kanály od Skylink na väčšej uhlopriečke. Som si istý, že keby Ti pustili na dvoch 82cm TV od Skylinku a Digi platený SD program, napr. nejaký Viasat, tak nebudeš vedieť ktorý je od koho. Neporovnávaj neplatené programy. To je o inom a keby ich vysielanie mal financovať len Skylink, možno by tiež vyzerali ako Sport 5. |
Frank11
![]() |
|
RE: nové kanály u DigiMám 40 D 7000,ale máš pravdu SD sleduji minimálně.Pouze Sport 1 a 2 kvůli BARCELONĚ.Jinak mě SD absolutně nezajímá.Tím pádem mě nezajímá ani (nevhodné slovo).Digi jsem zrušil na druhý den co začal vysílat slavný Digisport.Takový hnus obraz nemá ani CETV :laughing: .Jestli se to zlepšilo,nebo ne mě nezajímá.A jestli máte na Skylinku špatný obraz,tak si kupte lepší mašiny.Na TV tuneru i Coolstreamu obraz OK.Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
Antosty si asi slepy, pretoze taky obraz ako digisport nema ani jeden plateny program na skylinku |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
AntošMám oboje, môžem porovnávať. Z tvojho príspevku usudzujem, že si jednoducho zaujatý. A keď 40" uhlopriečku považuješ za väčšiu, to si asi pred tým pozeral do krabice od topánok. |
Frank11
![]() |
|
nové kanály u Digipřečti si nejdřív komu píšeš jo,reaguješ pak úplně na články někoho jinýho,jedinej důvod proč jsem nasranej,že na stránkách Digi ti píšou v letáku jak maj v nabídce Filmbox a Film Europe ,když jim napíšeš tak ti slibujou,že tyhle kanály zařaděj v průběhu února a co je březen,skoro konec pěkný klamáni spotřebitele a možnejch zájemců |
carlos87
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
pre : carlos87Neviem, na koho reaguješ Ty, lebo to nemáš v hlavičke napísané. Ja som reagoval na príspevok od "Antoš" - mám to v hlavičke napísané. K Tvojej záležitosti : Možno som nedostatočne pátral, ale fakt som nenašiel na stránkach DIGI (cz aj sk) nejakú zmienku, kde by sľubovali Filmbox a Film Europe. Ani na tom letáku to nie je. Ospravedlňujem sa ak som to prehliadol, môžeš tu dať na ten sľub link ? |
Frank11
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |