Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Optibox Zebra - problém

Zdravím všechny!
Potřebuji pomoc. V poslední době eviduju u mých zákazníků problém se zn. Optibox Zebra, kde dochází k zasekávání přístroje. Stane se tak třeba při pohybování se po menu ze kterého už pak nejde vyjet pryč - ovladač pak přestane reagovat na vše. Nebo se tak stane i při přepínání programů. Musí se provést vzadu vypnutí/zapnutí síťovým vypínačem a pak to zas opět běží v pořádku. Nejhorší na tom je, že se to stává několikrát za den.
Nevím kde je problém, volal jsem na Vaši technickou linku Skylinku a tam mi bylo řečeno, že žádný takový problém neevidují. Tento problém zatím mám u 2 mých zákazníků, u jednoho jsem to poslal na reklamaci, tak nevím jak to dopadne, u toho druhého se mi to zatím posílat nechce a proto sem radši pokládám dotaz, zda mi tenhle problém někdo pomůže vyřešit a předejít zbytečným reklamacím?
Optibox Zebra, verze softwaru 2.25 (nejnovější).

Předem děkuji za pomoc.

djmilda
Registrace: 5/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Optibox Zebra - problém

To je pravda. Napriklad ten Kaon maju rodicia.

jozef84
Registrace: 2/2011

@djmilda

O kterém sw soudruzi hovořili ? Klidně se na mne obrať, email tam máš. Na rozdíl od nich, já musím problémy svých zákazníků řešit. Je vidět, že začínají být soudruzi nervozní.
@jozef84: je to jinak, soudruzi ho pošlou přes OTA, přestane to fungovat a zákazníci hledají záchranu. Tkže opačně, vono jim to nejde a stahují sw.
@Sova9- a vo to jde.Před OTA je to potřeba otestovat.
@Ufones:tak se podívej na 3-přijímač, co je certifikované, z Atosu si dělat taky p..:http://www.skylink.cz/web/structure/62.html :bomb:

RAFI007
Registrace: 1/2006

RAFI007

Psal jsem ti to i do emailu z HorSATu. Jedná se o verzi 2.25 a ten samý problém je ve verzi 2.21, ale čert ví co ty lidi vidí. Mě se Optibox Zebra ještě nepovedl zaseknout, ale mám jen 2 tyto případy, 1 jsem poslal na reklamaci zatím bez odezvy a u druhého jsem mu řekl že závadu nevidím. Jediné kde se zasekne je v případě nahrávání na flashku v uvedené sw verzi. Ale podle mě flešky by se neměly do tohoto stroje dávat, nanejvýš použít pro zálohu settingu. Může mi tu někdo říct na 100% že Optibox Zebra neumí nahrávat pořady na flešku (zkoušeny 2-8GB)? Nemám možnost vyzkoušet s externím HDD.

djmilda
Registrace: 5/2009

RE: Optibox Zebra - problém

Ale umi. Seting zalohu v pohode stahne z usb.

jozef84
Registrace: 2/2011
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra