![]() |
|
Skylink: Do měsíce zveřejníme plán vypínání CryptSkylink: Do měsíce zveřejníme plán vypínání CryptoWorksDiváky satelitních platforem CS Link a Skylink čeká v následujících měsících postupné vypínání systému podmíněného přístupu CryptoWorks a tedy i nutnosti vyměnit starou přístupovou kartu za novou. Pokud tak již neučinili. No ako vidím ,tak bívalé Sluby CSlinku su v Háji ,na toto už nemam slov ,ako vidím pán JG ,ide sposobom ,nejde to po Dobrom ,pojde to teda po Zlom. :fuming: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 107 | |
![]() |
|
too drobecekano Vlado Fogo je spat akurat tak z dovolenky, neviem co mas na mysli? :-) |
Bendr
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
RE: Skylink: Do měsíce zveřejníme plán vypínán...Ináč už dlhšiu dobu si všimam na CSLink IRDT karte zaujímavu vec ,moj STB totiž vypisuje na Filmboxe Plus namiesto kanál je kodovany :bomb: surovo IRDETO NO ACESS ,nikde inde to nerobí ,takže sa už na niečom potišku pracuje. :))) |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Skylink: Do měsíce zveřejníme plán vypínán...Co je to za podivné chování.Pokud něco provozovatel mění(kodovací systém) tak kdy budou rozesílat nové karty Irdeto zákazníkům.Né že zákazník opět zaplatí za nějakou sprostou ICE kartu Výměna. Rv |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
![]() |
|
RE: Skylink: Do měsíce zveřejníme plán vypínán...ako je tu cistucko :))) |
RoboSK
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
RE: Skylink: Do měsíce zveřejníme plán vypínán...Old Master: Až zacvakáš 2 miliardy za akvizici Skylinku, tak taky nebudeš nikomu nic posílat zadarmo :))) |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Skylink: Do měsíce zveřejníme plán vypínán...Ano,slušnost a poctivost se v dnešní době nenosí. :crying: |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
![]() |
|
Bu bu buMám takový dotaz,p.Kličko v nějakém rozhovoru sliboval jak dlouho ještě CRW poběží.Zajímalo by mě, co by v CSlinku říkali,kdyby jim tam lidi kvuli tomu začali volat,že tedy chtějí vyměnit kartu zadarmo,když měli slíbeno,že to půjde.A co by na to asi tak řekl soud? |
Ambroz13
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
RE: Skylink: Do měsíce zveřejníme plán vypínán...@Pistok153, můžeš mi něco vysvětlit?I kdyby ti kartu Výměna Skylink chtěl poslat, jak mají vědět, že ji chceš? Co to je podle tebe "Akože zdarma"? Mohu vědět, do jakého data máš v současnosti předplacen nějaký balíček? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
PitomecNikdo jim nekázal,ani nenařizoval aby vymýšleli ptákoviny a neco měnily.. ;) |
bagr3210
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
RE: Skylink: Do měsíce zveřejníme plán vypínán...Tomik ,tym Akože Zdarma myslím tu Vymenu za 24 eur.MSK.MULTI na 12Mes 18.05.2010 18.05.2012 MSK-Dopl.CZ prg (13 €) 18.01.2008 - MSK Neplatene prg. 02.10.2007 - Toto mám Momentálne na Skylink CRW. Okrem tohto mám ešte CSlink Ročnu IRDT z Totalom a ešte 2 CRW ,ale Mojich 6 mi už skončilo na 1 ,takže kym nedojde ten Total ,tak si nepotrebujem zatial v poctate objednať. Neplatené 2HD - 1 rok 05.09.2011 05.09.2012 TOTAL - 1 rok 27.07.2011 05.09.2012 Neplatené TV programy - 1 rok 27.07.2011 27.07.2012 |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Skylink: Do měsíce zveřejníme plán vypínán...Ešte som zabudol dodať ,že ja to Hodlám ešte na tu CRW dalej Predplatiť ,až to pojde ,totižto ,platim si to takto každí rok ,až stím rozdielom ,že na CSLink CRW som si platil MOJICH 6 ,ale teraz mám tu ročnu z Totalom.Takže až Neustupia od tych 24 eur ,tak padla ,vonkoncom to podla mna neni Fer k starim pravidelne platiacim zákazníkom a naviše aj to MULTI zdraželi ,takže asi tak ,ale hlavne že tlačia Skylink časopis. V podstate len odomna ,za MULTI a MOJICH 6 zhrabnu cca cez 200 euračou Jednorázovo Ročne ,takže podla mna by sa mohli trošku aj podla toho správať. Ja som kedysi dal za Skylink kartu 4500SK ,toť teraz stojí zlomok ,teda by som mal za nu 3 IRDT karty ,takže asi tak. |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Skylink: Do měsíce zveřejníme plán vypínán...Ináč to MULTI a tych MOJICH 6 platím v podstate od roku 2007 furt. |
PISTOK153
![]() |
|
@PistokPrávě na tu nejdůležitější otázku jsi mi neodpověděl. Hned tu první. Odpovíš?Takže když si jak píšeš předplácíš pravidelně, tak co ti brání počkat na akci po 5.9. a předplatit dále Výměnou? Bojíš se, že už žádná další nebude? Nebo to pro tebe skutečně nebude zdarma? Len akože? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
@PistokPíšeš, že si chceš dokonce předplatit i na tu CW od Skylinku, kde ti multi končí 18.5. Proč to v současné akci do 30.4. rovnou neuděláš její výměnou?Zase to bude Len akože zdarma? Ptám se tedy podruhé? Jak má Skylink vědět, že tu Výměnu chceš? Má je všem platícím posílat preventivně i když na ni nemusí být technicky připraveni? Zkusil jsi je kvůli tomu kontaktovat, aby ti ji poslali, když si pravidelně předplácíš? Nebo tu budeš donekonečna jen brečet, že pro tebe je to "len akože" zdarma? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Skylink: Do měsíce zveřejníme plán vypínán...@Pistok, aha zdraželi ti multi a navíc posílají časopis, tak to je ten problém! A žádné programy do něho nepřidali, že?Karta Výměna stojí 600, koupíš si za ní 2 měsíce + 20dní multi(což je ještě dražší), ale u Pistoka 1+1 nerovná se 2! A to nepíšu, že se dá samozřejmě sehnat levněji. Lepší je brečet nad zdražením multi s výmluvou, že Výměna pro platícího není zdarma. Tudíž 1+1 nerovná se 2. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Skylink: Do měsíce zveřejníme plán vypínán...tak takkaždy hladá len výhovorky tiež platim od samého začiatku a 24eček ma nezabilo zatial ;) a teraz namiesto gitalky budem next kartu takže cslink už nebudem platit vôbec;) 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Skylink: Do měsíce zveřejníme plán vypínán...@Pistok, můžeš mi říct, proč by ti Skylink tu Výměnu neposlal, kdyby ses o ní sám přihlásil? Kouknou na tvůj tarif, uvidí, že máš předplaceno multi na víc než 2 měsíce dopředu, tak si spočítají, že 1+1=2, kartu ti pošlou a přehodí registraci a tarif.Ale to co ty chceš, aby ti domů přišla kartička a ty ještě využil 600kč bonusu není ZDARMA! To je prostě 600 navíc. Tak si to spočítej ještě jednou a uvědom si proč tu vlastně už půl roku brečíš. Jestli proto, že ti zdraželi multi nebo proto, že neumíš počítat. Ale nepodsouvej ostatním, že pro platícího je Výměna v akci zdarma "Len akože". Mohou totiž umět počítat lépe než ty.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Skylink: Do měsíce zveřejníme plán vypínán...Skylink přece neslibuje 600 navíc nebo nějakou odměnu pro platící. Pouze výměnu zdarma. Jestli někdo neumí počítat do dvou, tak se mu může zdát, že to pro pravidelně platícího je zdarma "len akože".Kua mě už z něho hrabe. ;) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik+PistokVesele Velkonocne sviatky obidvom a kaslite na to.Kto chce vymeni kto nie nech pocita 1+1.... R^ :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
konec CW = začátek surflock éry?zajímalo by mě, co sdíleči karet v domácnostech s arivou či linuxem, jestli budou mít utrmum, s IR přijde určitě aktivace surflocku...taky ti, co mají přijímače s možností sledovat kanál a nahrávat jiný ze stejného TP či vícetunerové satelity |
rejča
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 697 |
![]() |
|
RE: Skylink: Do měsíce zveřejníme plán vypínán...No máš pravdu tomík ,Lenže zober si na druhu stranu ,že je tu aj Par ludí ,ktorí nemaju Net ,napr aj Dochodcovia ,myslím si že by polo aspon od platformi trošku na správnom miesťe ,že by tích ludí informovala o VYMENE napr ,nejakym listom ,pozri ja mám net a doteraz mi ani neprišiel Email ,že si tu kartu treba do xxx dátumu vymeniť ,teda dobrovolne ,či už za peniaze ,to je fuk a naviše vobec ma nezaujima nejaké promo (na ICE za blokerom) ja by som bral radšej čistu IRDT ,ale o mna tu nejde a svoj názor nepodsuvam nikomu a ani sa nikoho nesnažím presviedčať ,jednoducho si myslím ,že správanie platformi je nekorektné ,toť volakedy aspon poslali list ,alebo Email ,no teraz robia vyhlásenia ,jeden den za druhym ,mna to vobec neposkodí ,Kludne sy kupim Novu IRDT za 60 Eur a zaplatím si to na nu ,ono ide len o princíp.Zober si ,že napr aj Ja budem musieť Obehať X Ludí ,že sy budu musieť zaobstarať Vymenu ,no najhoršie na tom je ,že posledné CSlink CRW kartičky som aktivoval pár Dochodcom pred mesiacom ,takže asi tak ,ináč chvála bohu že už zo Sat dávno nerobím. Ja som iba zvedaví ,či aspon platforma napiše tím ludom že si maju Kupiť tu Vymenu ,no zatial nič takého sa nedeje ,iba v ich Casopise a na Nete. |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Skylink: Do měsíce zveřejníme plán vypínán...No už je to tady, zase brečet z principu :)@Pistok, já ti poradím, kup si raději ICE nebo výměnu, můžeš ji použít třeba na chatě ve starém CW přijímači a jestli tě to bude hřát u srdce, vezmi černý fix, zaškrtej ten nápis ICE, pak vezmi červený fix a napiš si na ni velkým IR! Pak ji strč do Irdeto modulu či přijímače a nenech se oblbnout různými mag.ory, co ti budou říkat, že čisté Irdeto v tom pojede lépe. O nic jiného tu totiž nejde, jen věříš blbým kecům. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Skylink: Do měsíce zveřejníme plán vypínán...Mě nezajímá tvých "pár ludí" s nimi se vypořádej sám. Snažím se to vysvětlit tobě.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
@liquereDík i tobě. A tak si tu žijem, kua :zombie: ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Skylink: Do měsíce zveřejníme plán vypínán...Ať skylink moc nemachruje protože složení programů za 199 kč jaké nabídl FREESAT je vynikající.A pokud ještě skylink zpoplatní neplacenou nabídku, tak určitě zákazníkům nebudu doporučovat skylink výměnu,ale určitě freesat.Nevím jak se bude tvářit vlastník M77 až zjistí že mu ubývají hlavně platící zákazníci.Třeba toho J.G kopne do pr...e a bude klid.:laughing: |
kimi
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 243 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 107 | |
![]() |
|
![]() |