Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink: Do měsíce zveřejníme plán vypínání Crypt

Skylink: Do měsíce zveřejníme plán vypínání CryptoWorks

Diváky satelitních platforem CS Link a Skylink čeká v následujících měsících postupné vypínání systému podmíněného přístupu CryptoWorks a tedy i nutnosti vyměnit starou přístupovou kartu za novou. Pokud tak již neučinili.

No ako vidím ,tak bívalé Sluby CSlinku su v Háji ,na toto už nemam slov ,ako vidím pán JG ,ide sposobom ,nejde to po Dobrom ,pojde to teda po Zlom. :fuming:

PISTOK153
Registrace: 11/2010
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 107
Odpověď v diskusním vlákně

kimi

to máš pravdu ,ta kvalita šla dolu hodně na SD programech.Teď jsem dostal nabídku od UPC Digitál hodně levnou tak vahám.Jestli zrušit Skylink ,ale určitě ho omezím na HD jenom.

pavelmo
Registrace: 6/2011

RE: Skylink: Do měsíce zveřejníme plán vypínán...

Ještě je potřeba číst text psaný tím nejmenším písmem.
** Cena platná po dobu, dokud Poskytovatel neoznámí Uživateli ukončení poskytování Služby podle této kampaně. Uživatel není přijetím nabídky nijak časově vázán a muže od nabídky kdykoli odstoupit

RAFI007
Registrace: 1/2006

tomiku já už jsem to s pištokem dávno vzdal.Je to stejná tlučhuba jak tuleň.Hledají každou bl.bost,jen aby mohly nadávat Rv

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Já mám z toho jeden závěr:
Sice se mě to až tak netýká, ale bečet se musí aspoň za druhé, nebo už jen z principu.
Jeden známý by to okomentoval slovy:
Aj kokosi sú ludia :)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Antoš

No aka Tlčhuba ,ty nás nazíval Pirátmi ,ak si dobre pametám ,Ináč Tomík má pravdu ,a nikoho plač tu nikomu nepomože ani moj ,je to fakt blbosť a vtomto má Tomík naozaj pravdu.
Mne sa len nepáči určité Arogantné správanie platformi ,toť viem že pán JG je už asi trošku prepracovany ,ale skrátka táto politika ide od začiatku jeho vedenia v Skylink.
Kde ostalo Naš zákazník Naš Pán ,toť ako je to v dnešnej dobe Nemáte certifikovaní prímač ,no trošku je to nahlavu.
Holt niekedy človek iba zavolal a bez zbytočného bla bla sa aj k niečomu dostal.
Nejak si asi zobrali dohlavi ,že ako Monopol možu šecko ,ale to je omil ,pokial to nebude fungovať medzi Zakazníkom a Providerom ,tak to dobre nebude ,a kedže si Platime za služby ,tak by človek mohol dostať aspon adekvatnu odpoved ,nie klamania a naviše oničom sa nevie ,potom už vie.
Myslím si že osobní názor možem vysloviť ,na nikoho nenadávam ,ani neosočujem ,ináč by som ani Skylink a Cslink nemal.
Už tu nepomože ani ten Princíp ,ale ked sme Ludia ,máme predsa aj charakter ,napr ja by som ani Svokre neubližil a to ju mám rád ,ako Koza nož.
Ked som robil v jednej nemenovanej firme ,mal som Sefa ,firma zacinala šef nám kupoval aj večere a cez sobotu a nedelu aj Obed za vlastné ,ako firma stupala šef bohatol a prestal nám kupovať aj proviant a naviše sme robili 3x tolko ,a ked už polovica ludí poodchadzala ,alebo ich vyhodil a stále sa obmienali novi ludia ,potom prišiel na to že to tak dalej už nejde.
A rozbehla sa Normálna spolupráca Zamestnávatel a Zamestnanec.
Tot presne sedí ako ponaučenie aj pre platformu ,nakoniec si uvedomi svoju Chybu každí a vydá sa to správnym smerom.

PISTOK153
Registrace: 11/2010

To je naše

typická vlastnost,nadávat/nejlíp v hospodě nebo zde na foru/,ale nic nedělat,nechat si nas..t na hlavu a nebránit se-dobře nám tak !Je to jednoduché-minim.půl nebo rok nic neobjednávat,stačí neplacené a kde je skylink,ale nevěřím tomu-když už máme dražší žrádlo/hlavně pivo/jak v německu,nekvalitní a prošlé,stejně ho kupujeme-přestaňte brečet a něco dělejte/nebo držte huby/ !!!

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Pistok

mam presne tu istu skusenost ako ty...ludia i mysne myslia ze ked je niekto za vodou..bohaty ze bude blahosklonny...podeli sa pomoze..oceni druheho podla zasluh ale tato to nefunguje. skor presne naopak..cim je clovek bohatsi tym viac ma pocit bohorovnosti arogancie povazuje druhych za svojich otrokov a zdiera a zdiera a stupnuje to. takze nic len poucit sa..ked sme jednotlivci nic nedokazeme ale ked sa spojime sme silni a zatocime s takymito arogantnymi skupinami.dame im to vyzrat. nikto im nekazal spravat sa k zakaznikovi ako k odpadu.oni tu jestvuju vdaka nam a nie my vdaka nim toto si treba uvedomit.

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 107

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra