![]() |
|
na odlachceniehttp://i421.photobucket.com/albums/pp291/sloniik/422882_311980492189543_149045998482994_728670_2071562358_n.jpg🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
RE: na odlachceniejenom já nebo i ostatní se nemůžete odlachciť ??? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
dobré info,jenže to dříve byla led televize,dnes po pokroku vývojeto je LED monitor s TV tunerem,těch hnusnejch obrazů ,co jsem během týdne viděl a lidi si chrochtaj jakou koupili krásnou TV,ještě se mě ptají na můj názor,říkám,měli jste se mě ptát,než jste koupili,teď už je pozdě,ale zvyknete si a nakonec zapomenete,že jsou lepší a budete tuto vychvalovat,chudáci R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
pierrepetrNaprostej souhlas. Jen takovej dotaz mimo. Proč na čt používají plazmové panely a ne LCD nebo LED ? Když ta LEDka nebo LCDčko jsou tak neuvěřitelně super.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: na odlachcenielebo ešte na to neprišli :laughing: |
doky
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 574 |
![]() |
|
dokydobrý ! R^já se ovšem nemůžu na ten odkaz dostat obraz či video přemístěno nebo smazáno ??? |
tonek
![]() |
|
to mě je jasné,ta kamera to bere z různých úhlů a tak by to někdy nebylo vidět,holt to je daň za nižší spotřebu,kterou neřeším,obraz je pro mě u TV prioritní,jako u audio reprobedny R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
neuvěřitelnéale znám jednu která jede čb. protože jí od barev bolí oči! |
tonek
![]() |
|
RE: na odlachcenieKvalitní reprobedny připojené na kazeťák Sencor ti moc nepomohou.Už jsi se koukal "z úhlu" třeba na Samsung řady 8, nebo se budeš opět vymlouvat na cenu ;) Neber to ve zlém, chápu, že s takovýma se už denně nepotkáváš. Ten, kdo si ji kupuje nemá zapotřebí se ptát na názor :(( Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
tomíku 535nic ve zlém,už jsme si o tomto dost probrali,tady není prostor na celý řetězec,proto jen koncové zařízení,Led ani Lcd ti neberu,ale 90% zařízení běžných konzumentů je nejlevnější kategorie,proto Plazma za 15 tisíc má obraz srovnatelný s Led za 25 tisíc,pokud jdeme po spotřebě,po ničem jiném ani nejde jít,mám 10000kč na elektřinu navíc,kolik let ji budu provozovat,než to propálím?,ale to neřeš,to je dokola,ať si každý vybere ,co chce R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: na odlachcenieZa prvé jsem si nezačal ;) a za druhé nechápu kde jsi přišel na to, že jdu po spotřebě..to si myslíš, že si to nedokážu spočítat?Vůbec se nebavím o tom, co si kupuje tebou zmíněná skupina uživatelů. Někdo z nich třeba kvůli penězům, jiný třeba kvůli spotřebě, dalšího třeba ovlivnila nějaká reklama, ostatní třeba žádný rozdíl nevidí nebo tomu prdlajz rozumí(nebo neviděl pro srovnání nic lepšího)..já nevím proč to kupují a je mi to jedno. Mě se na ledku(raději upřesním - ne jakoukoliv) prostě lépe kouká. Kdyby tomu tak nebylo, koupím si znova plazmu. Ale proč se mám dobrovolně trápit? Proč bych měl někomu vymlouvat nějakou plazmu? Nemohu si vxbrat tv z vlastního uvážení? Fakt jsem se v obchodě prodavače neptal na názor. Snad už to bude navždy jasné. Pro klid v rodině.. :) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
no prodavačje ten poslední,kterého bych se ptal,docela tě chápu,ale mě plazmy na moje oči neblikají,led a lcd mě zatím ničím neoslovily,hry nehraju,plazma pro mě ,nikomu to necpu,je televize R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: na odlachcenieSynci a do teho vseckeho, vyhral kerysik z Primy Cool Zlate pero:)Tuz to je fajni az vynikajici byk ,s takym perem,ni?Je to gra matyka:). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: na odlachcenieJsi mě s tym "kerysik" zase dostal, nevěděl jsem kdo to je až jsi mě donutil ten článek přečíst :)))Potěšilo mě, že jsi to jediný v "onym ynkrymynovanym" vlákně s Kubíkem poznal, bo isto víš "kery" kraj jsem měl na mysli.. Přitym taki fajny synek to je, tak rád fšeckim pomáhá.. :(( Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
niekde som citalslovaci su predrenci a cesi zas vychcanci! no akysi moravak nevie kam z konopy...hlavne ze vlakno od Vox-a je v haji...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: na odlachceniezamrzla tv-treba urobit reset :))) |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 394 |
![]() |
|
![]() |