Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

X-trend ET6000 a Flash IMG. radu

Ako to je s flasovanim IMG? Skusil som to Ako pišu rozne fora ale nejak to nechce isť.Dal som subor ET6X00 do prazneho USB zasunul a zapol prijimač v zadu a nabehol bez toho aby zaregistroval že je niečo na usb.Niečo treba nastaviť na Prijimači?Je tam od vyrobi povodný IMG.Dal som najprv bootloader novy ako pišu ani ten to nezaregistrovalo.Aj som dal len tie subori na kluč a nie balik ET6X00 zo suborami a nič.Kde može biť chyba?A keby som chcel dať len plugins do prijimača cez windows comader kde sa maju uložiť do akeho suboru?Dik za radu

miro75
Registrace: 2/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: X-trend ET6000 a Flash IMG. radu

takže musíš tam dát extrahovanou, ale celou složku et6x00, jelikož ta 6000 nemá displej, tak je to tam nějak značený diodama (nestudoval jsem to, tak nevím pořadí a kombinace co znamenají) až zjistíš co ti ty diody signalizujou, tak při správným povelu zmáčknout co se týče toho bootloaderu na přijímači tlačítko program dolu a mělo by to jít. Ten bootloader je hotovej za pár vteřin. Potom stejným způsobem se tam nahraje i to image s tím rozdílem, že se nepotvrzuje na čelním panelu přijímače tlačítkem program dolu, ale tlačítkem OK. Načtení image trvá zhruba 2 minuty (odhaduju, nestopoval jsem to.

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Na forach pisali toto:http://cccam-exchange.com/threads/7890-How-to-flash-Xtrend-ET5000-using-USB-memory-stick
ale mne USB vobec ako keby nenajde.Na kluč mam tať rozbalený subor ET6000 alebo mam prepisať na ET6X00 alebo aj tento balik rozbaliť aby tam boli samostatne tie tri subory a pri IMG až štyri.Je tam imageversion,kernel a noforce. pri Bootloader.

miro75

http://www.et-view.com/main.php?board=How%20to%20upgrade

uplne jasne a jednoduche..........ak nie napis!

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

proč to není v čestine nepřeloži to ani google

bambule
Registrace: 2/2009

X-trend ET6000 a Flash IMG. radu

Takže nakoniec som sa tomu dopracoval.Na tej stranke čo dal liquere som stiahol Bootloader a boli tam dva subory ET5000 a ET6000.Ked som daval len ET6000 nechcelo to isť ale dal som na USB obidva a super zobralo to.Dakujem všetkym čo poradily.Tak to tu na fore ma biť.DIKI

miro75

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra