![]() |
|
Golden interstar GI S 980 CRDI HDMám problém, vždy když přestanu nahrávat na ext. disk, příslušný program nahlásí, že je zakódován a nejde pustit. Přístroj se musí vypnout, potom nahlásí chybu hardware, znova se musí vypnout, ale už zadním vypínačem, po zapnutí nahlásí, že nejsou žádné kanály, tak ho znova vypnu a až poté nastartuje normálně. Celá ta anabáze trvá cca 5 minut a je to na palici. Napadlo mě přehrát to jiným firmware, ale nemůžu žádný sehnat. Poradí prosím někdo? Děkuji moc. |
Lada
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
Golden interstar GI S 980 CRDI HD (# 8)stiahni si na AB-Forume v sekcií Golden Interstar firmware 1.2.64,ja ho mám odkedy vyšiel všetko šlape ako má.Mám externý disk 1 TB doposiaľ žiaden problém. |
optim
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 27 |
![]() |
|
RE: Golden interstar GI S 980 CRDI HDDíky, zkusím. |
Lada
![]() |
|
RE: Golden interstar GI S 980 CRDI HDJeště mi prosím připomeň, jak se tam ten firmware nahrává. Dělal jsem to tak před dvěma roky. Předpokládám, že to bude makat pro dvě karty. Mám tam Skylink a FreeSat. Díky moc. |
Lada
![]() |
|
RE: Golden interstar GI S 980 CRDI HDfirmware 1.2.64 jsem našel a stáhnul. Díky |
Lada
![]() |
|
RE: Golden interstar GI S 980 CRDI HDnie som pri tom,ale skús otvoriť kľúč alebo extr.disk.otvor softver,zálohuj setting a aktualizuj firmware,potom nahraj späť setting. |
optim
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 27 |
![]() |
|
RE: Golden interstar GI S 980 CRDI HDjj, nějak to udělám. Záloha setingu je dobrej tip, asi bych na to zapoměl. Díky |
Lada
![]() |
|
RE: Golden interstar GI S 980 CRDI HDTak to maká, ještě jednou děkuji. |
Lada
![]() |
|
![]() |