Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Vypadávaní ČT programů na STB Orton HD X403p

Dobrý den.
Mám takový problém a potřeboval bych poradit. Vlastním satelitní přijímač ORTON HD X403p. Při instalaci programů z Astry_1D 23,5E se mi nainstalovaly všechny programy. Všechny fungovaly. Najednou asi po 2 dnech mi vypadly všechny ČT programy (ČT1, ČT2, ČT24,ČT4) Barrandov, Nova sport, Očko a ještě další a pár slovenských jako je CETV. STB mi hlásí - žádný signál. Někdy se stane, že znovu programy naběhnou a také někdy kostečkují. Také se někdy úplně seknou a pomůže jen natvrdo vypnutí a znovu zapnutí STB. Někdy také pomůže smazání všech programů, nainstalování nových a přeinstalování uživatelské databáze. A zas vše funguje třeba 1 hod. až 3 dny. Používám MODEL ID - Ali_3602, SW verze - 06020200_1.4.05 MCAS, HW verze - ALI-HD3-LV-VER3.0, LOADER VERSION - M3602B 1.1.6. U Novy HD, Primy HD, všech Slovenských a programů na Astře 19.2E se mi to nikdy nestalo. Nevíte někdo poradit, kde je problém? Děkuji .

JaPepe
Registrace: 4/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vypadávaní ČT programů na STB Orton HD X40...

Dělal jsi seting pro tento soft,nebo nahraváš starší,z puvodního softu,vymazal jsi všechny programy a aspon dvakrát tovarní nastavení.Používáš auto vyhledávání,nebo manualní ? To všechno muže mít vliv.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

kup si modul a máš klid

satman1
Registrace: 9/2010

No,vypadá to,že hapruje vertikalná polarizacia,začni napriklad skúškou iného prijimača a pokračuj LNB atď,atď.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Vyzera to ze nejde vert.polarizacia.Skus ci ide daco vobec v vert.pol.

ernest1

pokud nepomůže starší sw tak je možná hw chyba , možná zdroj

tonek
Registrace: 1/2009

dodatek

předpokladem dobrá anténa tedy včetně LNB

tonek
Registrace: 1/2009

Je chyba v zdroji.ide tam vetsi prud ako ma ist.Ked das medzi kabel a sat.prijimac diodu smer diody - ku sat.prijimacu a + ku LNB tak to pojde urcite.Ja som mal taky isty pripad.

ernest1

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra