Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Humax IRHD 5100S nebo TechniSat TechniStar SIR?

Ahoj. Poradí mi někdo jestli koupit Humax nebo Technisat? Četl jsem někde, že obrazově jsou na tom skoro stejně, no a že v Technisatech nefunguje CAM Mascom CW/IR.
Děkuji za všechny rady.

lajči
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Humax IRHD 5100S nebo TechniSat TechniStar...

Na Humax je hodne firmware,takze clovek ani nevi kteri je naj. Muj kun je jedine od Skylink ready Optibox Zebra.

jozef84
Registrace: 2/2011

Konečně docela těžká volba R^
Humax je vynikající, problémy se ho ale dost degradovaly. Perfektní konstrukce a ovladač.
Ten Technisat se mi ale líbí taky, luxusnější ovladač lze prý též doobjednat, ale nutno říct, že ovládání tím klasickým asi nikoho neurazí, tady budou rozhodovat jen maličkosti. Třeba ta nová "dolaďovací" funkce a pro mě třeba přepínání z favoritních seznamů, čitelnost, rychlost a přístup do epg..
Toho němce jsem ještě neviděl, ale zatím má u mě trochu navrch :((

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Já bych doporučil raději ten Humax . Koukni taky na Golden media unibox 9080 nebo 9060. Firmware nebo softwery najdeš AB- forum .czDo ted dobrá podpora.

koax
Registrace: 2/2008

RE: Humax IRHD 5100S nebo TechniSat TechniStar

Pre : "jozef84". Ani jeden firmware pre Humax zatiaľ nie je naj. Najlepší (aj keď tiež s chybami) bol zrejme ten prvý, ktorý sa tam vlastne už ani nedá dostať.
Ideálne by bolo, keby sa dala zlúčiť hardvérová kvalita Humax-u so softvérovou kvalitou TechniSat-u.
Záleží na tom, na čo to budeš prevažne používať. Ak ho chceš prevádzkovať s motorom na čo najviac satelitov, tak asi bude lepší TechniSat. Ak budeš sledovať len Skylink na Astre, volil by som Humax.

Frank11
Registrace: 2/2009

Dodatok

Ak netrváš na Skylink Ready, tak dobré riešenie Ti ponúkol "koax".

Frank11
Registrace: 2/2009

lajčí

a proč chceš cpát do Technisatu SIR nějaký modul???
Máš snáď cryptoworks kartu? Ten prístroj predsa má Irdeto čítačku a funguje zase raz chvalabohu ba 100% včítane fastscanu, takže za 10min po rozbalení máš obraz (počítam že anténu už máš naladenú).
Žiadnu sw podporu niekde po forach hľadať nepotrebuješ, pretože všetko máš na stránke technisatu.

Dagy2
Registrace: 11/2010

RE: Humax IRHD 5100S nebo TechniSat TechniStar

Ja mám Humíka a bezproblémov,ext HDD,ovládač,obraz R^

pego097
Registrace: 3/2011

Ca modul Mascom CW/IR v Technisatech funguje s SW 1.23 a 1.20 - ale na KULOVÉ s přehazovačkou. R^ :)

CES
Registrace: 4/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra