![]() |
|
HBO zvuk vz obraz...to nik od nich nepozerá kua? sa to nedá pozerať ;) :)))Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
RE: HBO zvuk vz obrazNa Mgm nekoukám, ale je to možné. S tímto problémem se asi budeme setkávat dokud se zcela nepřejde na 16:9 a lidi si k tomu nekoupí také novou TV.Používat k zapojení dnes RF modulátor se mi už zdá i když možné, ale přeci jen trochu utažené za vlasy. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
člověkTo ťi verím ,Ja mám doma aj 72cm 100Hz Daewoo TV tej viššej rady z Virtual dolby ,a tiež má fakt dobrí Obraz a aj zvuk ,tie SD su aj po presunoch a natlačení na jedno TP Fakt velmi dobre pozeratelné ,teda obraz dá sa povedať Vyborní (dalo by sa povedať jak trošku horšie HD) a aj ostrosť a Farby ,no nemá to chybu ,niektoré CRT Tv boli fakt dosť vymaknuté. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
PISTOKAle moc těžké, nehledě že spotřeba se pohybuje kolem 160 W.Každému je to líto vyhodit, protože obraz bývá skutečně dobrý. |
člověk
![]() |
|
RE: HBO zvuk vz obrazPoužívat k zapojení dnes RF modulátor se mi už zdá i když možné, ale přeci jen trochu utažené za vlasy.No toto je síce pravda, no dočasne by to mohlo vyriešiť ddaní problém, kym si kupia to nové TV. Toť ja tie parametre nastavujem, takto ,podla toho jak to blbne ,myslím normálne pri zapojení Scart. TV scart CVBS ,prípadne RGB Pomer Strán AUTO ,alebo ak to ešte nadalej blbne 4,3 Liter box - pan& scren ,málokedy,to je nevhodné v tomto prípade uplne. TV štandard PAL (vtedy sa nestane napr.že by to chcelo prehadzovať do 1080i, alebo na inu normu NTSC, SECAM ,atd. lebo niektoré TV poznaju aj spomínané 2 posledné) Ak to nezožerie TV cez SCART, tak použijem ten RF modulator, no niekedy sa stáva ,že to TV si nejak z konkretnym STB nerozumie. |
PISTOK153
![]() |
|
PISTOK153Musím uznat, že z tvých řádků jsou znát zkušenosti a já mohu jen souhlasit až na jedno. Majitelka MUSÍ sledovat Ulici nebo co to je na Nově co nejkvalitněji :bigeyes: S tím nikdo nehne. :))) Proto se snad chystá koupit tu novou TV! |
člověk
![]() |
|
RE: HBO zvuk vz obrazInáč keby vyrábali CRT 107 ,kludne by som si ju kupil, keby človek mal brť tak všecko čo kolko elektriky zožerie ,tak by nemohol mať ,ani pračku ,chladničku atd. |
PISTOK153
![]() |
|
RE: HBO zvuk vz obrazNevím jestli i nyní, ale někde jsem velké skleněnky kdysi viděl, takže určitě se vyráběly. |
člověk
![]() |
|
RE: HBO zvuk vz obrazFull HD CRT se stále vyrábějí, stačí použít Google. Akorát to stou velikostí není žádná sláva. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |